Icon
Tallenne: Mittaa ja menesty -webinaari Tallenteet

Tallenne: Mittaa ja menesty -webinaari

13.12.2023


Tervetuloa katsomaan Mittaa ja menesty! -webinaarin tallennetta, jossa pureudutaan syvällisesti mainonnan ja markkinoinnin mittaamisen uusimpiin trendeihin ja mittareihin. Tämä webinaaritallenne tarjoaa kattavan katsauksen alan nykyaikaisiin mittausmenetelmiin ja niiden merkitykseen brändien pitkän aikavälin kehityksessä.

Mitä opit tallenteesta?
Modernit mittaustekniikat brändivaikutusten arvioinnissa: Kantarin Tapio Heikinheimon asiantuntijuus valottaa, miten nykyaikaiset mittaustekniikat auttavat arvioimaan ja optimoimaan mainonnan pitkän aikavälin brändivaikutuksia.

Mainonnan huomion (Attention) merkitys: Sanoman Joonas Imeläisen ja dentsun Juha Halmesvaaran tutkimustulokset avautuvat siitä, miksi mainonnan huomio on tärkeä mittari ja miten sitä voidaan hyödyntää mainonnan suunnittelussa.

Syväsukellus huomion mittaamiseen: IAB Studiossa käydään syvällistä keskustelua huomion mittaamisesta IAB:n Pasin johdolla, mukana keskustelemassa Nostemedia, Adnami ja Viomba.

Kaupan median hyödyntäminen brändimainonnassa: SOK Smart Marketingin Sami Hiirsalmi ja Jyrki Kostilainen kertovat, miten brändit voivat hyödyntää kaupan median erityiskykyjä, mahdollistaen mainonnan tarkan mittaamisen aina ostoeuroihin asti.

Digimainonnan hiilijalanjäljen mittaaminen: Alma Median Johanna Vartiaisen esitys avaa, miten digimainonnan hiilijalanjälkeä voi mitata Alman Hiilimittarilla, tukien mainostajia kestävämpien valintojen tekemisessä.

Tutustu tallenteen puheenvuoroihin nyt ja varmista, että olet askeleen edellä markkinoinnin mittareiden kehityksessä.

Ohjelma

Tervetuloa - Mira Vaurula | IAB Finland ja Petri Mertanen | Mertanen Analytics (lataa prese)

Digimainonnan brändivaikutuksen mittarointi - Tapio Heikinheimo | Kantar (lataa prese)

Huomion voima mainonnan mittarina ja menestystekijänä - Joonas Imeläinen | Sanoma & Juha Halmesvaara | dentsu (lataa prese)

IAB Studio - Great Attention Debate. IAB:n Toiminnanjohtaja Pasi Raassina ohjaa keskustelua ja studiossa mukana superammattilaiset Katri Martin | Adnami, Markku Mäntymaa | Viomba ja Harri Virtanen | Nostemedia/YOC

Kaupan median menestyksen mittarit - Jyrki Kostilainen ja Sami Hiirsalmi | SOK Smart Marketing (lataa prese)

Alma Hiilimittari vastuullisen digimainonnan tukena - Johanna Vartiainen | Alma Media (lataa prese)

Webinaarin loppusanat - Mira Vaurula | IAB & Petri Mertanen | Mertanen Analytics

13.06.2024

Tallenne: Tietoisku - Katsaus digitaaliseen mediamarkkinaan

Kesäkuun Tietoiskussa kuultiin uunituoreet Adex 2023 tulokset Euroopan digimediamarkkinasta sekä valittuja paloja Suomen mediamarkkinan osalta. Lisäksi julkistettiin kahden työryhmän tuottamien tutkimusten tuloksia, aiheina digiaudio, erityisfokuksena podcastit sekä pelimainonta.

lue lisää

10.06.2024

Tallenne: Vastuullisuus digimarkkinoinnissa - Mitä? Miksi? Miten?

Tervetuloa IAB Finlandin vastuulisuus seminaarin tallenteen pariin. Vastuullisuus trendaa globaalisti, ja digimainonnan vastuullisuus on IAB painopiste jo toista vuotta. Aihe on laaja ja tärkeä, ja haasteina on standardien ja osaamisen puute niin Suomessa, Euroopassa kuin globaalistikin. Tapahtuma järjestettiin LIVENÄ Kinopalatsissa Finnkinon leffateatterissa ja sitä oli mahdollista seurata myös striimin kautta.

lue lisää

30.05.2024

Tallenne: Adnami x IAB: Attention ja mediastrategiat koulutuswebinaari

Tervetuloa katsomaan IAB Finlandin ja Adnamin yhteisen koulutuksen tallennetta, jossa käsiteltiin attentionin (huomionmittauksen) nykytilaa sekä attentionin viemistä strategiasta käytännön tasolle.

lue lisää

23.04.2024

Tallenne: Ruudun takaa kuluttaja kurkistaa

Tapahtumassa avattiin ovia uusiin mahdollisuuksiin ja yllättäviin kanaviin, jotka muovaavat tulevaisuuden markkinointistrategioita. Keskityimme erityisesti älylaitteiden, suurten näyttöjen ja uusien kaupallisten ympäristöjen kautta kuluttajien tavoittamiseen sekä pohdimme, kuinka suomalaisen kuluttajan alati muuttuva mediankäyttö vaikuttaa markkinoinnin kokonaisuuteen.

lue lisää