Icon
Etusivu

Artikkeli IABlogi | 18.09.2020

Q & A: Kuusi kiperää kysymystä sisältömarkkinoinnin oppaasta

IAB Finlandin sisältömarkkinoinnin työryhmä on julkaissut ainutlaatuisen oppaan sisältömarkkinoinnista, jonka suunnitteluun ja tuotantoon ovat antaneet panoksensa lähes 15 sisältömarkkinoinnin asiantuntijan tiimi miltei yhtä monesta eri organisaatiosta.

lue lisää

Artikkeli Kysy IAB:lta | 16.09.2020

Kysy IABlta: Sisältömarkkinoinnin bootcamp -webinaari

Syksyn kovimmassa sisältösemmassa puheenvuoroilla katettiin koko sisältömarkkinoinnin ekosysteemi ja monimuotoisuus sekä julkaistiin paljon odotettu, täysin uusi Sisältömarkkinoinnin opas.

lue lisää
Webinaarit, Seminaarit
Smart Marketing - Tunnetko asiakkaasi? 20.10.2020

Syksyn Smart Marketing -webinaari tuo digimarkkinaan selkeyttä, oppeja sekä myös ns. varmoja juttuja tulevaisuutta varten. Kaikkien muutosten keskellä on vaikea sanoa mitään varmaa, mutta ainakin markkinoijan oman datan hyödyntäminen, digitaalinen asiakasymmärrys ja kontekstuaalisuus ovat niitä kuuluisia varmoja heppoja tulevaisuudessa ja pääsevät siis täysin aiheesta tapahtuman agendalle.

lue lisää
Highlight image
Onko markkinoinnin automaatio ajankohtaista?

Näin käsikirjoitat automaation osaksi markkinointistrategiaa 30 päivässä

Highlight icon
Liity jäseneksi

Ole muutoksen tekijä

liity
Highlight image
Päivitä osaamisesi uudelle tasolle!

Seuraava Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaatti alkaa 5.11.2020

Highlight picture
Lataa ilmainen sisältömarkkinoinnin opas!

Sisältömarkkinoinnin työryhmän suunnittelema ja tuottama sisältömarkkinoinnin tiivis perusopas kaikille aiheen parissa työskenteleville. Opas johdattelee yleisen kautta yksityiskohtaiseen ja takaisin yleisnäkymään. Saat pikaistakin pikaisemman pikakurssin sisältömarkkinoinnin suunnitteluun ja näytämme pintaraapaisun muun muassa tuotannosta, kanavaoptimoinnista ja vastuullisuudesta.

lue lisää