Icon
Tallenne: Adnami x IAB: Attention ja mediastrategiat koulutuswebinaari Tallenteet

Tallenne: Adnami x IAB: Attention ja mediastrategiat koulutuswebinaari

30.05.2024

Tervetuloa katsomaan IAB Finlandin ja Adnamin yhteisen koulutuksen tallennetta, jossa käsiteltiin attentionin (huomionmittauksen) nykytilaa sekä attentionin viemistä strategiasta käytännön tasolle.

Pasi Raassina IAB Finlandilta avasi keskustelun attentionin vaikutuksista toimialaan ja strategioihin. Hän toi esille erilaisia menetelmiä, joita käytettiin attentionin soveltamiseen mediastrategioissa.

Thomas From ja Katri Martin Adnamilta avasivat Adnamin käyttämää attention-ratkaisuja. He kertoivat, mitä oppeja he olivat saaneet viimeisen vuoden aikana oman huomionmittausratkaisun julkaisemisen jälkeen.

Koulutuksessa käsiteltiin erilaisia trendejä ja strategioita sekä julkaisijoiden että toimistojen näkökulmasta. Webinaarissa opittiin verkkosivustojen optimointia attentionin näkökulmasta, attentionin tuomista mediastrategioihin sekä attentionin optimointia kampanjatasolla. Koulutuksessa käytiin läpi myös case-esimerkkejä, joissa attention oli otettu kampanjoiden keskiöön.

Koulutuksen lopuksi Thomas, Katri ja Pasi siirsivät katseensa tulevaisuuteen ja kävivät läpi trendejä, jotka olivat nousemassa, kun attention otti valtaa markkinalla.

Tämä koulutustilaisuus tarjosi käytännön oppeja attentionin hyödyntämisestä mediastrategiassa, median ostamisessa sekä kampanjoiden optimoinnissa.


Ohjelma

9.00-9.15 Attention toimialalla ja osana mediastrategioita – Pasi Raassina | IAB Finland

9.15-10.00 Attention in practise – Thomas From & Katri Martin | Adnami

10.00-10.15 Q&A in English

 

13.06.2024

Tallenne: Tietoisku - Katsaus digitaaliseen mediamarkkinaan

Kesäkuun Tietoiskussa kuultiin uunituoreet Adex 2023 tulokset Euroopan digimediamarkkinasta sekä valittuja paloja Suomen mediamarkkinan osalta. Lisäksi julkistettiin kahden työryhmän tuottamien tutkimusten tuloksia, aiheina digiaudio, erityisfokuksena podcastit sekä pelimainonta.

lue lisää

10.06.2024

Tallenne: Vastuullisuus digimarkkinoinnissa - Mitä? Miksi? Miten?

Tervetuloa IAB Finlandin vastuulisuus seminaarin tallenteen pariin. Vastuullisuus trendaa globaalisti, ja digimainonnan vastuullisuus on IAB painopiste jo toista vuotta. Aihe on laaja ja tärkeä, ja haasteina on standardien ja osaamisen puute niin Suomessa, Euroopassa kuin globaalistikin. Tapahtuma järjestettiin LIVENÄ Kinopalatsissa Finnkinon leffateatterissa ja sitä oli mahdollista seurata myös striimin kautta.

lue lisää

30.05.2024

Tallenne: Adnami x IAB: Attention ja mediastrategiat koulutuswebinaari

Tervetuloa katsomaan IAB Finlandin ja Adnamin yhteisen koulutuksen tallennetta, jossa käsiteltiin attentionin (huomionmittauksen) nykytilaa sekä attentionin viemistä strategiasta käytännön tasolle.

lue lisää

23.04.2024

Tallenne: Ruudun takaa kuluttaja kurkistaa

Tapahtumassa avattiin ovia uusiin mahdollisuuksiin ja yllättäviin kanaviin, jotka muovaavat tulevaisuuden markkinointistrategioita. Keskityimme erityisesti älylaitteiden, suurten näyttöjen ja uusien kaupallisten ympäristöjen kautta kuluttajien tavoittamiseen sekä pohdimme, kuinka suomalaisen kuluttajan alati muuttuva mediankäyttö vaikuttaa markkinoinnin kokonaisuuteen.

lue lisää