Icon
Paras digimyyntitiimi MIXX Awards

Kategoria: Paras digimyyntitiimi


Kategoriassa palkitaan vuoden 2022 paras digimyyntitiimi, joka löytää toimivat ratkaisut kuhunkin tarpeeseen ja on aina valmis kehittämään toimintaansa ja asiakastyytyväisyyttä.

Kilpailijan tulee hakemuksessa tuoda esiin, kuinka tiimi työskentelee luovasti asiakkaiden ja toimistojen kanssa saavuttaen pyydetyt tavoitteet. Ehdolle voi asettua julkaisija tai palveluntarjoajan digimyyntitiimi.

Kilpailutyöt arvioidaan seuraavien kriteerien mukaisesti: myynnin kehitys, asiakastyytyväisyys, tiimin osaamisen kehitys ja innovatiivisuus.

Voittaja Paras digimyyntitiimi 2023: Leadoo Marketing Technologies Suomen myyntitiimi

Leadoon Suomen myyntitiimi on tullut myrskyn lailla digimyynnin markkinaan Suomessa.
Se on aktiivisella ja asiantuntevalla otteella ottanut Leadoolle markkinajohtajuuden konversiotyökalu- sekä chatbot-markkinalla.
Tiimi on aktiivinen monella rintamalla: suoraan asiakkaiden kanssa, yhteistyössä alan toimistojen kanssa sekä sosiaalisen median puolella.

"Hakemuksen perusteella selkeästi tiimillä ollut suoraa vaikutusta myynnin kehitykseen, joka on ollut nopeaa ja erittäin vahvaa. Todistetusti hyvä asiakastyytyväisyys ja -pysyvyys. Osoitettu myös satsaamista tiimin osaamisen kehitykseen mm. käyttämällä mielenkiintoista vertaistuen mallia."

Shortlist Paras digimyyntitiimi 2023

o Markkinointisankarit

"Hakemuksesta välittyi tunne, että firmassa olisi kiva olla töissä ja asiakkaana kuunneltaisiin tarkasti toiveita. Hakemus oli koostettu erittäin hyvin ja selkeästi. Hienot kasvuluvut liikevaihdossa sekä vahva asiakastyytyväisyys NPS:n kautta."

o Adform Suomen tiimi

"Hakemuksesta välittyi hyvä asiakastyytyväisyys hyvää vahvan NPS:n kautta sekä yksilöivien ylistävien asiakaspalautteiden kautta. Tiimi on onnistunut saavuttamaan myös vakuuttavaa kasvua kypsyneellä markkinalla. Tiimin osaamisesta on pidetty huolta henkilökohtaisten kehityssuunnitelmien kautta ja tarjoamalla laajat mahdollisuudet kouluttautumiseen ja oman osaamisen kehittämiseen."

o Sanoma Digital & Data Sales

"Hienoa kasvua isolta toimijalta! Tiimi on kehittänyt tekemistään sekä ollut tuomassa uusia ratkaisuja toimintamalleihin, esim. itseostoliittymä. Selkeästi panostettu myös tiimin osaamisen kehitykseen."

o Leadoo Marketing Technologies Suomen myyntitiimi

"Hakemuksen perusteella selkeästi tiimillä ollut suoraa vaikutusta myynnin kehitykseen, joka on ollut nopeaa ja erittäin vahvaa. Todistetusti hyvä asiakastyytyväisyys ja -pysyvyys. Osoitettu myös satsaamista tiimin osaamisen kehitykseen mm. käyttämällä mielenkiintoista vertaistuen mallia."

Tuomaristossa:
Tuomariston puheenjohtaja: Mira Vaurula, IAB Finland

Jaakko Lovio, dentsu
Joona Honka, Berner
Johanna Wilen, TallinkSilja
Mikko Poutanen, McDonalds

Jos MIXX Awardisista heräsi kysymyksiä lue UKK tai ole yhteydessä Mira Vaurulaan (mira.vaurula@iab.fi, p. 040 168 0385).

MIXX Awards 2023 voittajat julkistettu

Viime torstaina palkittiin ensimmäiset Suomen MIXX Awards voittajat

Paras vastuullinen markkinointiteko
Vuoden datateko
Paras nousevien digikanavien markkinointikokonaisuus
Digikanavia parhaiten hyödyntävä mainostaja
Paras digisuunnittelutiimi
Paras digimyyntitiimi
Vuoden digiammattilainen
Kilpailun tiedot ja säännöt
Tuomaristot