Icon
Paras digisuunnittelutiimi MIXX Awards

Kategoria: Paras digisuunnittelutiimi


Kategoriassa palkitaan vuoden 2022 paras digisuunnittelutiimi, joka suunnittelee innovatiivisia markkinoinninratkaisuja pitäen tiimin osaamisesta huolta muuttuvassa markkinassa.

Kilpailijan tulee hakemuksessa tuoda esiin kuinka tiimi työskentelee luovasti innovatiivisuutta ja tuloksellisuutta digitaalisien kanavien hyödyntämisestä markkinoinnissa. Ehdolle voi asettua toimiston tai mainostajan oma suunnittelutiimi.

Kilpailutyöt arvioidaan seuraavien kriteerien mukaisesti: myynnin kehitys, asiakastyytyväisyys, tiimin osaamisen kehitys ja innovatiivisuus.

Voittaja Paras digisuunnittelutiimi 2023: Tulos Helsinki & Moi Mobiili

Ullan lähtökohtana Moin brändin rakentamiseen ja digitiimin johtamiseen on ollut, että markkinointia tehdään datalla ja rakkaudella. Ja näin on tehty.

Tuloksen konsultit muodostavat Moin digitiimin yhdessä Ullan ja Patrikin kanssa. Tiimi muodostaa yhtenäisen digimarkkinointitiimin, joka yhdessä suunnittelee ja toteuttaa digimarkkinointia myynnillisiä tavoitteita kohti.

"Tulos Helsinki & Moi Mobiili ovat onnistuneet rakentamaan hedelmällisen ja luottamukseen perustuvan yhteistyön. Innovatiivinen ja jatkuvasti kehittyvä toimintamalli on vienyt huipputuloksiin niin liiketoiminnan kuin asiakastyytyväisyyden osalta."

Shortlist Paras digisuunnittelutiimi 2023

o Matterkind

"Matterkind on kasvattanut liikevaihtoa ja katetta järjestelmällisellä toiminnalla panostamalla mm. prosesseihin ja osaamiseen."

o Tulos Helsinki & Moi Mobiili

"Tulos Helsinki & Moi Mobiili ovat onnistuneet rakentamaan hedelmällisen ja luottamukseen perustuvan yhteistyön. Innovatiivinen ja jatkuvasti kehittyvä toimintamalli on vienyt huipputuloksiin niin liiketoiminnan kuin asiakastyytyväisyyden osalta."

o Dagmar & DNA yritysmarkkinointi

"Dagmar on rakentanut syvällisen yhteistyön DNA:n kanssa haastavan B2B-kohderyhmän tavoittamiseksi - yhteistyön myötä sekä osaaminen että asiakastyytyväisyys on kehittynyt merkittävästi."

 

Tuomaristo:

Tuomariston puheenjohtaja: Sampo Koskinen, Alma Media

Aleksi Ylitalo, Smartclip/RTL
Jenni Heinonen, JCDecaux
Sebastian Lindberg, Schibsted
Laura Björkskog, Bauer

Jos MIXX Awardisista heräsi kysymyksiä lue UKK tai ole yhteydessä Mira Vaurulaan (mira.vaurula@iab.fi, p. 040 168 0385).

MIXX Awards 2023 voittajat julkistettu

Viime torstaina palkittiin ensimmäiset Suomen MIXX Awards voittajat

Paras vastuullinen markkinointiteko
Vuoden datateko
Digikanavia parhaiten hyödyntävä mainostaja
Paras nousevien digikanavien markkinointikokonaisuus
Paras digisuunnittelutiimi
Paras digimyyntitiimi
Vuoden digiammattilainen
Kilpailun tiedot ja säännöt
Tuomaristot