Icon
Koulutukset Koulutukset & tapahtumat

Digitaalisen markkinoinnin koulutukset ja sertifikaatit

IAB Finland tarjoaa laadukkaita asiantuntijoiden vetämiä digimarkkinoinnin koulutuksia, kursseja ja tapahtumia huomioiden koko digiekosysteemin eri muodot ja ammattilaiset. Koulutukset järjestetään vielä pääsääntöisesti verkossa, mutta tutustu aina kurssikohtaiseen tietoon.

IAB:lla on valikoimassaan perustason koulutuksia ja ammattiosaamista syventäviä koulutuksia. Lisäksi järjestämme monipuolisesti erilaisia digitaaliseen markkinoinnin ja mainonnan kursseja yhteistyössä oman alansa asiantuntijoiden kanssa. Meiltä voi tilata myös yrityskohtaisesti räätälöidyn koulutuskokonaisuuden. Lisätietoja kannattaa kysellä Miralta ja Pasilta!

IAB:n jäsenet osallistuvat koulutuksiin ja tapahtumiin jäsenetuhinnoilla

Digimarkkinoinnin perusteet haltuun

IAB Finland tarjoaa monipuolista ja laadukasta digimarkkinoinnin peruskoulutusta. Digimarkkinoinnin perusopintoihin kuuluu Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifiointiohjelma ja digimarkkinoinnin kansainvälisiä tutkintoja. Voit myös halutessasi pyytää räätälöidyn tarjouksen, joka vastaa juuri teidän yrityksen tarpeita.

Perehtymällä IAB Finlandin digimarkkinoinnin perusteisiin edistät liiketoimintaasi ja uraasi digitalisoituvassa maailmassa.

Katso alta IAB:n vaihtoehdot perusteisiin.

Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifiointiohjelma lue lisää
Digimarkkinoinnin tutkinnot

The Professional Diploma & Postagraduate in Intelligent Marketing

lue lisää
Kysy räätälöity tarjous yrityksellesi

Järjestämme myös yrityskohtaisia koulutuksia

Syventävät koulutukset ja sertifikaatit

Syventävien opintojen avulla pääset perusopintoja laajemmin kiinni digimarkkinoinnin moniin erikoisaloihin. Opintojen avulla pystyt perehtymään syvällisemmin esimerkiksi sosiaaliseen mediaan tai sisältöjen kirjoittamiseen ja saada siitä itsellesi sertifikaatin.

Tarjoamme ainoana Suomessa Institute of Data & Marketing eli IDM:n koulutuksia. Valikoimassa on niin laajoja tutkintoja kuin yksittäisiä virtuaalikurssejakin. IDM on Ison-Britannian yksi johtavista markkinointi-instituuteista. Kehitä itseäsi kansainvälisten opintojen kautta!

IAB:n jäsenet osallistuvat koulutuksiin ja tapahtumiin jäsenetuhinnoilla

Award in Cus­to­mer Data Stra­te­gy

Hyödynnä asiakasdataa asiakkaiden sitouttamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen

Lue lisää
IDM Ad­vanced Cer­ti­fica­te in Di­gi­tal Co­pyw­ri­ting

Hanki valmiudet kirjoittaa kaupallista sisältöä digitaalisiin kanaviin

Lue lisää
Award in Di­gi­tal Mar­ke­ting Stra­te­gy

Käytä dataa digitaalisten kampanjoidesi tehokkuuden tukemiseen

Lue lisää

IAB Koulutuspartnerit

Omien koulutuksien ja kurssien lisäksi IAB Finlandin tarjontaan kuuluu myös tarkkaan valittujen koulutuspartnerien koulutukset. IAB Finlandin tarjoaa jäsenilleen myös mahdollisuuden osallistua IAB Finlandin virallisten koulutuspartnerien tietyille kursseille jäsenhintaan.

Järjestämme monipuolisesti erilaisia digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan kursseja ja koulutuksia yhteistyössä oman alansa asiantuntijoiden kanssa. Meiltä voit tilata myös yrityskohtaisesti räätälöidyn koulutuskokonaisuuden. Lisätietoja kannattaa kysellä Miralta ja Pasilta, joiden yhteystiedot löydät täältä.

IAB Finland koulutuspartnerit:

Hopkins PING Helsinki

Hopkins

Asiantuntija seuraavissa aiheissa: hakukone­optimointi, markkinoinnin automaatio ja analytiikka.

lue lisää
PING Helsinki

Asiantuntija seuraavissa aiheissa: vaikuttajamarkkinointi, sosiaalinen media ja PR.

lue lisää
Videolle

Asiantuntija seuraavissa aiheissa: videomarkkinointi, videotuotanto ja mediasuunnittelu.

lue lisää

Onko yrityksessäsi isompi tarve osaamisen päivittämiselle?

Meiltä voi tilata myös yrityskohtaisesti räätälöidyn koulutuskokonaisuuden. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia mira.vaurula@iab.fi.

Näin perustelet työnantajallesi IAB-koulutuksen hyödyllisyyden:

  1. Paras tapa palkita hyvä työntekijä on tehdä se tavalla, joka mahdollistaa jatkossa lisää onnistumisia sekä työntekijän että yrityksen näkökulmasta. Koulutuksen avulla työntekijän tietotaito paranee ja näin hän on työnantajalle entistäkin arvokkaampi resurssi.
  2. Hyvästä työstä palkitseminen ja mahdollisuus kehittyä ammatillisesti parantavat tunnetusti työssä viihtymistä ja tuloksellisuutta. Samanaikaisesti se sitouttaa työntekijää yritykseen. Tyytyväisyyden kasvaminen työyhteisöissä vähentää myös sairauspoissaoloja.
  3. Ammattiin liittyvät koulutukset ovat myös verotuksellisesta näkökulmasta työntekijälle suotuisat ja lähtökohtaisesti kaikki verovapaita, mikäli ne tapahtuvat työnantajan intressissä. Koulutukset ovat yritykselle vähennyskelpoisia ja nettoarvoltaan työntekijälle olennainen etu.