Icon
Jäsenille IAB

Jäsenille

Puhujahaku H2/2024

IAB Finland järjestää vuodessa 18 tapahtumaa, jotka tarjoaa IAB:n Industry ja Premium Partner jäsenet. IAB:n jäsenenä voit hakea tapahtumiin puhumaan tai osaksi paneelikeskustelua. Lomake H2/2024 puhujahakuun löytyy upotettuna tästä alta ja linkin takaa.

Olemme IAB:n jäsen -logo

IAB:n jäsenenä saat käyttöösi IAB:n Olemme jäsen -logon. Logoa saa käyttää omassa viestinnässä ja markkinoinnissa. Toiveena on, että logosta linkitetään IAB:n etusivulle.

TCF CMP jäsenetuhintaan

Kotimainen asiakasdatan hallintaan keskittynyt yritys Gravito tarjoaa IAB:n jäsenille TCF CMP:n jäsenetuhintaan ja avaimet käteen periaatteella. Graviton CMP on käytössä globaalisti ja monen kotimaisen toimijan valinta varmistamaan markkinointiteknologioiden toiminta ja viranomaisvaatimusten täyttäminen asiakkaan dataa kunnioittavalla tavalla. Myös IAB Finland käyttää Graviton TCF CMP:tä. TCF:stä voit lukea tarkemmin IAB:n blogikirjoituksista.

Ottakaa suoraan Gravitoon yhteyttä, kun haluatte hyödyntää jäsenedun: lauri.orama@gravito.net.

Koulutukset ja tutkinnot

Saat jopa satojen eurojen arvoiset jäsenalennukset maksullisista kursseista, sertifiointiohjelmista ja kansainvälisistä tutkintoon johtavista koulutuksista. Päivittämällä ammattitaitoasi säännöllisesti varmistat, että digitaalisen mainonnan osaamisesi pysyy nopeasti kehittyvän alan vaatimusten mukaisena. Tutustu koulutustarjontaamme!

Pääsy työryhmiin

Jäsentemme kontaktit ja asiantuntijuus kehittyvät erityisesti työryhmätoiminnassa, joka on IAB Finlandin toiminnan keskiössä. Laajalti arvostettuja alan oppaita ja suosituksia julkaiseviin sekä seminaareja suunnitteleviin työryhmiin pääsevät ainoastaan jäsenyritysten edustajat. Työryhmissä alan huiput verkostoituvat ja jakavat avoimesti tietotaitoaan kehittääkseen alan yhteistä hyvää ja omaa osaamispääomaansa. Tällä hetkellä aktiivisina toimivat muun muassa Markkinointiteknologian, Videomainonnan, Tietosuojan, Sisältömarkkinoinnin Digitaalisen audion, Mainonnan laadun ja Digitaalisen ulkomainonnan työryhmät.

Seminaarit ja tapahtumat

Järjestämme vuosittain useita maksuttomia ja maksullisia tapahtumia sekä seminaareja, joissa lavalle nousevat niin kotimaiset kuin ulkomaiset alan huiput. Jäsenet saavat maksulliset liput -50% jäsenalennuksella! Katso, mitä tapahtumakalenterimme tarjoaa!

Rahanarvoiset lisäsisällöt

Jäsenille tuotetaan jatkuvasti eksklusiivisia lisäsisältöjä liittyen ajankohtaisiin kysymyksiin ja tuleviin markkinatrendeihin. Jäsenille tuotetut sisällöt julkaistaan kirjautumisen takana kotisivuillamme ja me muistutamme niistä muun muassa jäsenkirjeen kautta.

Jäsenkirjeet

Kerran kuussa ilmestyvästä jäsenkirjeestämme saat nopeasti kuvan, missä digitaalinen markkina kulloinkin menee. Nostamme aiheisiin niin kansainväliset alan merkittävät uutiset kuin rahanarvoiset, vain jäsenille tarkoitetut, lisäsisällöt kotimaisesta markkinasta ja asiantuntijoiden vinkeistä. Lisäksi jäsenkirje muistuttaa tulevista tapahtumista ja koulutusmahdollisuuksista.

Yrityksenne lisänäkyvyys

IAB:n jäsenenä yrityksenne esitellään kotisivujemme Jäsenluettelossa, vahvistaen yrityksenne mainetta digitaalisen mainonnan asiantuntijana. Saatte myös IAB-jäsenlogon kotisivuillenne käytettäväksi.

Työryhmät lue lisää
Hallitus lue lisää
Yhteystiedot lue lisää