Icon
Tallenteet Koulutukset & tapahtumat

Tilaisuuksien tallenteet

 

Tervetuloa IAB Finlandin tapahtumatallenteiden sivulle! Täältä löydät kattavan kokoelman webinaarien, seminaarien ja koulutuksien tallenteita, jotka tarjoavat arvokasta tietoa ja näkemyksiä digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan alalta. Jokaisen tallenteen yhteydessä ovat myös kyseisessä tapahtumassa puhumassa olleiden asiantuntijoiden presentaatiot.

Miksi Katsoa IAB Finlandin Tapahtumatallenteita?

1. Ajankohtaiset aiheet ja trendit: IAB Finlandin tapahtumat käsittelevät digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan uusimpia trendejä ja kehityssuuntia. Pysy ajan tasalla alan muutoksista ja löydä uusia ideoita liiketoimintasi kehittämiseen.

2. Asiantuntevat puhujat: Tapahtumissamme esiintyy alan huippuasiantuntijoita ja kokeneita ammattilaisia, jotka jakavat syvällistä tietoa ja käytännön vinkkejä. Tutustu heidän esityksiinsä ja opi parhailta!

3. Helppo pääsy materiaaleihin: Kaikki tallenteet ja esitysmateriaalit ovat helposti saatavilla yhdessä paikassa. Voit palata materiaaleihin milloin tahansa ja kerrata oppimasi asiat oman aikataulusi mukaan.

Löydät kaikki tapahtumatallenteet ja esitysmateriaalit alta. Valitse kiinnostava aihe, katso tallenne ja lataa esitykset hyödyntääksesi ne omassa työssäsi.

13.06.2024

Tallenne: Tietoisku - Katsaus digitaaliseen mediamarkkinaan

Kesäkuun Tietoiskussa kuultiin uunituoreet Adex 2023 tulokset Euroopan digimediamarkkinasta sekä valittuja paloja Suomen mediamarkkinan osalta. Lisäksi julkistettiin kahden työryhmän tuottamien tutkimusten tuloksia, aiheina digiaudio, erityisfokuksena podcastit sekä pelimainonta.

lue lisää

10.06.2024

Tallenne: Vastuullisuus digimarkkinoinnissa - Mitä? Miksi? Miten?

Tervetuloa IAB Finlandin vastuulisuus seminaarin tallenteen pariin. Vastuullisuus trendaa globaalisti, ja digimainonnan vastuullisuus on IAB painopiste jo toista vuotta. Aihe on laaja ja tärkeä, ja haasteina on standardien ja osaamisen puute niin Suomessa, Euroopassa kuin globaalistikin. Tapahtuma järjestettiin LIVENÄ Kinopalatsissa Finnkinon leffateatterissa ja sitä oli mahdollista seurata myös striimin kautta.

lue lisää

30.05.2024

Tallenne: Adnami x IAB: Attention ja mediastrategiat koulutuswebinaari

Tervetuloa katsomaan IAB Finlandin ja Adnamin yhteisen koulutuksen tallennetta, jossa käsiteltiin attentionin (huomionmittauksen) nykytilaa sekä attentionin viemistä strategiasta käytännön tasolle.

lue lisää

23.04.2024

Tallenne: Ruudun takaa kuluttaja kurkistaa

Tapahtumassa avattiin ovia uusiin mahdollisuuksiin ja yllättäviin kanaviin, jotka muovaavat tulevaisuuden markkinointistrategioita. Keskityimme erityisesti älylaitteiden, suurten näyttöjen ja uusien kaupallisten ympäristöjen kautta kuluttajien tavoittamiseen sekä pohdimme, kuinka suomalaisen kuluttajan alati muuttuva mediankäyttö vaikuttaa markkinoinnin kokonaisuuteen.

lue lisää