Icon
TULOS webinaarit - osa 4: Ota digianalytiikka osaksi liiketoimintaasi Tapahtumat

TULOS webinaarit - osa 4: Ota digianalytiikka osaksi liiketoimintaasi

01.12.2023, 9:00-9:45

Everestin huipulle harva pääsee ilman opasta. Sama pätee yrityksesi markkinointistrategiaan, joka vaatii analytiikan toimia suunnannäyttäjänään. Webinaarissamme opastamme sinua ymmärtämään analytiikan tarpeellisuuden ja annamme ohjeita siitä, miten rakennat toimivan mittausjärjestelmän.

Webinaarissa käydään kattavasti läpi digianalytiikan hyödyt ja miksi siihen kannattaa panostaa.

  • Mihin analytiikkaa tarvitaan ja miksi siihen kannattaa panostaa?
  • Analytiikkatyökalut ja niiden valinta
  • Analytiikka ja evästeet
  • Vinkit mittauskokonaisuuden rakentamiseen

Webinaari järjestetään pe 1.12. klo 9.00. Webinaarin vetää Tuloksen analytiikkaguru Antti Siitonen (Head of Analytics), jolla on vankka kokemus liiketoiminnan kehityksestä. Hän tuottaa luotettavaa ja ennen kaikkea maksimaalisesti hyödynnettävissä olevaa dataa yrityksille.

ILMOITTAUDU

 

 

13.12.2023

Webinaari: Mittaa ja menesty

Mainonnan ja markkinoinnin mittaaminen ja mittarit kehittyy vauhdilla. Viime aikoina on tullut tärkeitä uusia mittareita, kuten mainonnan hiilijalanjälki sekä attention. Ei pidä myöskään unohtaa edelleen tärkeitä mittareita, kuten brändin pitkän aikavälin kehittyminen sekä tuloksellisuuden näkökulmasta raaka myyntidata.Webinaariin osallistumalla pysyt ajan hermolla uusimmista mittaamisen trendeistä ja saat hyödyllistä tietoa alan asiantuntijoilta.

lue lisää