Icon
TULOS webinaarit - osa 3: Google Updates - Havainnot päivityksistä Suomesta ja maailmalta! Tapahtumat

TULOS webinaarit - osa 3: Google Updates - Havainnot päivityksistä Suomesta ja maailmalta!

29.11.2023, 9:00-9:45

Digitaalinen markkinointi on alati muuttuva alue. Googlen algoritmien päivitykset ovat muovanneet hakukoneiden tuloksia merkittävästi niin Suomessa kuin globaalistikin. Mutta mitkä asiat ovat tärkeitä ottaa huomioon hakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon näkökulmasta tulevaisuudessa? Webinaarissamme sukellamme näiden ja muiden aiheiden syvempiin yksityiskohtiin.

Webinaarissa käydään kattavasti läpi miten pystyt reagoimaan Googlen algoritmipäivityksiin ja miksi niistä on hyvä pysyä ajan tasalla.

  • Googlen algoritmipäivitykset – Mitä ne ovat?
  • Googlen uusimmat päivitykset – vaikutukset ja havainnot by Tulos Helsinki
  • Liikenne romahtanut päivityksen jälkeen? Mitä voin tehdä liikenteen palauttamiseksi?

Webinaari järjestetään ke 29.11. Klo 9.00. Webinaarissa äänessä ovat SEO-gurut Tommi Karvinen ja Juuso Kataja, joilla on vuosien kokemus hakukoneoptimoinnista ja sen konsultoinnista.

ILMOITTAUDU

 

 

13.12.2023

Webinaari: Mittaa ja menesty

Mainonnan ja markkinoinnin mittaaminen ja mittarit kehittyy vauhdilla. Viime aikoina on tullut tärkeitä uusia mittareita, kuten mainonnan hiilijalanjälki sekä attention. Ei pidä myöskään unohtaa edelleen tärkeitä mittareita, kuten brändin pitkän aikavälin kehittyminen sekä tuloksellisuuden näkökulmasta raaka myyntidata.Webinaariin osallistumalla pysyt ajan hermolla uusimmista mittaamisen trendeistä ja saat hyödyllistä tietoa alan asiantuntijoilta.

lue lisää