Icon
TULOS webinaarit - osa 2: Somekanavat hakukoneena Tapahtumat

TULOS webinaarit - osa 2: Somekanavat hakukoneena

23.11.2023, 9:00-9:45

Oletko pistänyt merkille muutoksen tavassa, jolla ihmiset etsivät tietoja tuotteista ja palveluista? Nuoremman polven on havaittu olevan enenevässä määrin aktiivisia sosiaalisen median alustoilla. Brändejä koskeva tieto etsitään usein suoraan sosiaalisen median kautta, jopa Googlea useammin. Webinaarimme tarjoaa sinulle lisätietoa siitä, miten hakukäyttäytyminen on muotoutumassa ja kuinka tätä tulisi lähestyä tulevaisuudessa.

Webinaarissa keskitymme siihen, miten hakukäyttäytymisen muutos tulee huomioida markkinoinnin suunnittelussa ja miten somekanavien hakukoneoptimointia tehdään onnistuneesti.

  • Miten hakukäyttäytyminen on kehittynyt?
  • Miten hakudataa voidaan käyttää monikanavaisen markkinoinnin suunnittelussa?
  • Miten sosiaalisen median kanavien ominaisuudet on huomioitava hakukoneoptimoinnissa?
  • 5 vinkkiä toimivaan sosiaalisen median hakukoneoptimoinnin toteutukseen

Webinaari järjestetään to 23.11. Klo 9.00.

Webinaarin vetää hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median kokenut taituri Kati Kiiskinen, joka toimii Tuloksella myös asiakkuusvastaavan tehtävissä.

ILMOITTAUDU

 

 

30.05.2024

Adnami x IAB: Attention ja mediastrategiat koulutuswebinaari

Tule mukaan IAB Finlandin ja Adnamin asiantuntijoiden isännöimään koulutukseen, jossa käsitellään attentionin (huomionmittauksen) nykytilaa sekä attentionin viemistä strategiasta käytännön tasolle.

lue lisää

06.06.2024

Seminaari: Vastuullisuus digimarkkinoinnissa - Mitä? Miksi? Miten?

Vastuullisuus trendaa globaalisti ja erityisesti digimainonnan vastuullisuus on IAB:n painopiste jo toista vuotta. Aihe on laaja ja kompleksinen, mutta toimialalle tärkeä. Tämän hetken haasteina toimialalla niin Suomessa kuin Euroopassa ja globaalistikin on standardien sekä osaamisen puute.

lue lisää

24.09.2024

Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 9/24

Digimarkkinointi tulee liiketoiminnan kasvua, joten tule päivittämään osaamisesi digimarkkinoinnista ja -myynnistä IAB Finlandin sertifikaatikoulutukseen.

lue lisää

12.11.2024

Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 11/24

Digimarkkinointi tulee liiketoiminnan kasvua, joten tule päivittämään osaamisesi digimarkkinoinnista ja -myynnistä IAB Finlandin sertifikaatikoulutukseen.

lue lisää