Icon
IAB seminaari: Tulos tai ulos! Tapahtumat

IAB seminaari: Tulos tai ulos!

23.03.2021, 9:00-11:30, Webinaari

Tulos tai ulos

Ei tuloksia ilman mittaamista. Mutta mitä ja miten? Mediamarkkinan kuumin puheenaihe 2021 on mainonnan mittaaminen ja markkinoinnin ROI. IAB:n Tulos tai ulos -tapahtuma keskittyy esimerkkien kautta johdattamaan tien todistetusti toimivan digitaaliseen markkinoinnin pariin.

Webinaarissa saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:

  • Mitä kannattaa mitata?
  • Miten parannetaan markkinoinnin ROIta?

Mikä voisi olla hotimpaa kuin tämä? Tulos tai ulos on kevään 2021 seksikkäin webinaari. Piste.

Webinaarissa ovat lavalla Suomen markkinan kovimmat osaajat kuten Digita, SOK Media, Dagmar, TietoEVRY.

Webinaari-infoa:

  • Webinaari on maksuton IAB:n ja MARKin jäsenille ja muille 40 € + alv
  • Tilaisuus on vuorovaikutteinen - osallistujilla on mahdollisuus esittää puhujille kysymyksiä
  • Tilaisuus tallennetaan myöhemmin katsottavaksi

Ilmoittaudu

Ohjelma

09:00 Webinaarin avaus - Mira Vaurula / IAB Finland

09:15 Strateginen kasvun maksimointi asiakkaan elinkaaren eri vaiheissa - Heini Nuutinen / Dagmar

09:40 Miten aktivointimarkkinointia mitataan? - Hanna Jerkku / TietoEVRY

10:05 Lineaarisestakin televisiomainonnasta saadaan tänä päivänä dataa - Teppo Ahonen / Digita

10:30 Kassakoneen kilinää - kaupan media todentaa konversiot ja asiakasvirran vuolauden - Jyrki Kostilainen / Smart Marketing, SOK Media

10:55 Puheenvuoro täydentyy!

11:30 Webinaari päättyy

Yhteistyössä

Dagmar Digita
SOK Media TietoEVRY

Puhujat

Heini Nuutinen Heini Nuutinen / Dagmar

Digital Strategist, Martech & Customer Journeys

Heini toimii Dagmarilla Digital Strategina työstäen asiakkaiden kanssa strategisia kehityskokonaisuuksia liittyen dataan, markkinoinnin teknologiaan ja asiakaskeskeisyyteen. Heini on auttanut Pohjoismaiden merkittäviä brändejä digitaalisen asiakaskokemuksen ja myynnin kehittämisessä jo yli 10 vuotta. Tätä nykyä hän toimii myös IAB Finlandin markkinointiteknologian työryhmän puheenjohtajana. Asiallisen aivotyön rinnalla Heini erikoistuu meemeihin. Tämän myötä släckissä onkin nähty laaja kattaus internethuumoria.

Dagmar on Suomen suurin markkinointitoimisto. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Seuraamme alan muutossuuntia globaalisti ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla hyvissä ajoin myös huomisen palveluihin. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin.

Hanna Jerkku Hanna Jerkku / TietoEVRY

Principal Consultant, Customer Experience, Marketing Science Lead

Hanna johtaa TietoEVRYn Customer Experince yksikön Marketing Science tiimiä, joka auttaa asiakkaitaan vauhdittamaan liiketoiminnan kasvua, kehitystä ja muutosta datavetoisen digitaalisen myynnin ja markkinoinnin keinoin. Markkinoinninautomaatiokonsulttina Hanna auttaa yrityksiä mm. markkinointistrategian laatimisessa, liidikanavien kehittämisessä ja transformaatiossa datalähtöiseen asiakakeskeiseen markkinointiin.

TietoEVRYn Customer Experience yksikkö auttaa luomaan datavetoista ja asiakaskeskeistä liiketoimintaa digitaalista asiakasmatkaa kokonaisvaltaisesti kehittäen.

Teppo Ahonen Teppo Ahonen / Digita

VP Television

Teppo Ahonen vastaa Digitan TV-liiketoiminnasta mukaan lukien AntenniTV-, Maksu-tv- ja HybridiTV-palvelut. Hän on työskennellyt erilaisissa Digitan Televisioliiketoiminnan johto- ja kehitystehtävissä yli 20 vuoden ajan. Lisäksi Teppo toimii Digitan edustajana useissa TV-toimialan työryhmissä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Palveluita tarjotaan mediayhtiöille, kuluttajille, matkapuhelinoperaattoreille, teollisuudelle, infrastruktuuriyhtiöille sekä kiinteistöjen omistajille.

Jyrki Kostilainen

Jyrki Kostilainen / Smart Marketing, SOK Media

Solution Development Manager

Jyrki Kostilainen vastaa SOK Medialla uuden Smart Marketing-vähittäiskauppamedian mediatoimistosuhteista ja digitaalisen tarjoaman kehityksestä ja kaupallistamisesta.

Smart Marketing on S-ryhmän kumppaniyrityksien tarpeisiin luotu palvelu, joka kiihdyttää markkinoinnin ja liiketoiminnan kehitystä.
Tuomme asiakasymmärryksen avulla brändit ja asiakkaat lähemmäksi toisiaan.

 

Tilaisuuden host

Mira Vaurula / IAB Finland

Head of Business Development

03.03.2021

IAB Finland mukana järjestämässä UpSkill -messuja 2021

UpSkill on maaliskuussa 2021 järjestettävä maksuton osaamisen kehittämisen virtuaalitapahtuma, jolla halutaan innostaa uuden oppimiseen ja tuoda esiin erilaisia koulutusmahdollisuuksia. "Livenä" ja virtuaalimaailmassa toteutettava tapahtuma luo puitteet innostumiselle ja verkostoitumiselle!

lue lisää

23.03.2021

IAB seminaari: Tulos tai ulos!

Mediamarkkinan kuumin puheenaihe 2021 on mainonnan mittaaminen ja markkinoinnin ROI. IAB:n Tulos tai ulos -tapahtuma keskittyy esimerkkien kautta johdattamaan tien todistetusti toimivan digitaaliseen markkinoinnin pariin.

lue lisää