Icon
Jäseneksi Jäsenyys

Liity jäseneksi

IAB Finlandilla on yli 120 jäsenyritystä, joiden henkilöstöstä yli 1.000 on mukana IAB:n toiminnassa. IAB:n jäsenistö kattaa laajasti koko digimainonnan ja -markkinoinnin kentän. Mukana ovat niin suurimmat mediatalot kuin pienemmät jalkaisijat, myyntiyhtiöitä, mediatoimistoja, markkinointiviestinnän toimistoja, mainostajia, markkinointialan liittoja, tutkimusyrityksiä, teknologiaa tarjoavia yhtiöitä ja SEM/SEO-analytiikkayrityksiä. Tällaiseen yhteisöön haluat yrityksesi varmasti kuuluvan!

Liity jäseneksi tällä lomakkeella!

Digitulevaisuus tehdään nyt! 

IAB on muutoksen tekijöille. Nopeasti kehittyvä digimaailma vaatii jatkuvaa muutosta. Muutosta voi olla itse tekemässä, se ei synny itsestään ja sitä voi jopa ohjata. Muutoksen tekeminen vaatii ymmärrystä, josta syntyy oikeita tekoja, jotka hyödyntävät ja luovat kasvua sekä yrityksille että yksilöille.

 

Miksi yrityksemme liittyisi IAB-yhteisöön?

Yhteinen toimintaympäristömme on muuttunut ratkaisevasti viimeisen 10 vuoden aikana. Digimainonta edustaa nyt suurinta mediaryhmää, markkinointi ja teknologia (martech) lähestyvät aidosti toisiaan synnyttäen uutta liiketoimintaa. Median murros on luonut uudenlaisen ympäristön jäsenyrityksiemme toiminnalle. IAB tarjoaa yhteisönsä kautta jäsenilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden ymmärtää, oppia ja hyödyntää tätä vauhdilla uudistuvaa maailmaa.

 

Miten IAB-yhteisö toimii?

Toimintamme perustuu avoimeen, yhteisölliseen koko digialaa hyödyntävään toimintaan. Toiminnan runkona ovat työryhmät, jotka koostuvat jäsenistömme osaavista ja arvostetuista ammattilaisista. Asioiden ymmärtäminen ja kehittäminen edellyttävät ajantasaista näkemystä ja osaamispohjaa. Sen varmistamme laaja-alaisella koko digiekosysteemin kattavalla jäsenistöllämme.

 

Miten sen teemme?

Yhdistämme ammattilaiset tekemään arvoa luovaa kehitystä, niin henkilökohtaisella kuin yritystasollakin. Tämä tehdään työryhmissä, seminaareissa ja tapahtumissa. Toiminnan tuloksena tarjoamme näkemystä, neuvoa, koulutusta, sertifiointeja, ohjeistuksia, suosituksia ja toimialatietoa. Kasvatamme jäsenistömme osaamispääomaa. Työryhmien toiminnan ja kommunikoinnin helpottamiseksi ja tehostamiseksi otimme käyttöön Slackin syksyllä 2019.

Uskomme, että kasvu syntyy yhteisestä asiantuntemuksesta. Lähde mukaan!

Lisätiedot ja yhteydenotot: pasi.raassina@iab.fi tai 040 575 3726.

Jäsenmaksut 2024

 

Jäsenmaskutaso Jäsenmaksu € / vuosi
Start up -jäsenet 300
Pienyritysjäsenet 750
Ei-kaupalliset yhteisöt 750
Yritysjäsenet 2 300
Konsernijäsenet 4 300
Premium Partner -jäsenet 7 500
Industry Partner -jäsenet 15 000

Industry Partner -jäsenyys

Premium Partner -jäsenyys

Yritysjäsenyys

Konsernijäsenyys

Start up -jäsenyys

Pienyritysjäsenyys

Ei-kaupalliset yhteisöt

IAB:n jäsenkausi on kalenterivuosi. Jäsenmaksun voi suorittaa haluttaessa kahdessa osassa, lisämaksu 100 €.

IAB Europen jäsenmailla on käytössä maakohtaiset jäsenmaksumallit. Kansainvälisten yritysten jäsenmaksu IAB Europelle ei tuo maajäsenyyttä eli jäsenyyttä IAB Finlandille.

IAB Finland ry:n säännöt

Lue IAB:n säännöt täältä!

Kysy lisää jäsentasoista: pasi.raassina(at)iab.fi, puh 040 575 3726.

Highlight picture
Liity jäseneksi

Täytä lomakkeen tiedot ja liity IAB:n jäseneksi! Fill the form and join IAB Finland!

Jäsenedut lue lisää
Työryhmät lue lisää
Hallitus lue lisää