Icon
Koulutuskumppanit Koulutukset

IAB Koulutuspartnerit

Omien koulutuksien ja kurssien lisäksi IAB Finland tarjontaan kuuluu myös tarkkaan valittujen koulutuspartnerien koulutukset. IAB Finland tarjoaa jäsenilleen myös mahdollisuuden osallistua IAB Finlandin virallisten koulutuspartnerien tietyille kursseille jäsenhintaan.

Järjestämme monipuolisesti erilaisia digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan kursseja ja koulutuksia yhteistyössä oman alansa asiantuntijoiden kanssa.

IAB Finland koulutuspartnerit:

Hopkins PING Helsinki
Hopkins

Asiantuntija seuraavissa aiheissa: hakukone­optimointi, markkinoinnin automaatio ja analytiikka.

lue lisää
PING Helsinki

Asiantuntija seuraavissa aiheissa: vaikuttajamarkkinointi, sosiaalinen media ja PR.

lue lisää
Videolle

Asiantuntija seuraavissa aiheissa: videomarkkinointi, videotuotanto ja mediasuunnittelu.

lue lisää

18.04.2023

PING Academy: Tavoitteellinen ja mitattava vaikuttajamarkkinointi

Kirkas tavoite ja oikeat mittarit ovat avaimet tulokselliseen, jatkuvasti kehittyvään vaikuttajamarkkinoinnin tekemiseen, jossa tulokset ohjaavat seuraavia toimenpiteitä.

lue lisää

11.05.2023

Google Ads -koulutus

Lähde nyt kokopäivän koulutukseen nostamaan ymmärrystäsi digimarkkinoinnin tärkeimmästä yksittäisestä mainosjärjestelmästä. Koulutuksessa opit esimerkkien kautta miten saat Google Adsin pelaamaan pussiisi koko ostopolun matkalla, tietoisuuden herättämisestä aina ostovaiheeseen asti.

lue lisää

30.05.2023

PING Academy: Strateginen somesisällöntuotanto

Netti on pullollaan erilaisia somesisällöntuotantoa tukevia vinkkejä. Jotta somen tekeminen ei olisi hengästyttävää yksittäisten vinkkien perässä poukkouilua, tulee sisällöntuotanto suunnitella yrityksen liiketoimintastrategiasta johdetuista tavoitteista käsin.

lue lisää

08.06.2023

Markkinoinnin automaation peruskurssi

Lähde nyt kokopäivän koulutukseen nostamaan markkinoinnin automaation osaamistasi (ei tarvitse valmiiksi osata mitään). Hopkinsin koulutus on teknologiariippumaton ja tavoitteenamme on saada sinut oivaltamaan, miten yrityksesi liiketoimintaa voi parhaiten kehittää markkinoinnin automaation avulla.

lue lisää