Icon
Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 11/24 Tapahtumat

Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 11/24

12.11.2024, 9:00, Virtuaalinen

Digimarkkinointi tulee liiketoiminnan kasvua, joten tule päivittämään osaamisesi digimarkkinoinnista ja -myynnistä IAB Finlandin sertifikaatikoulutukseen.

KENELLE?
Koulutus on suunnattu kaikille markkinoinnin alalla työskenteleville – olitpa sitten urasi alussa tai vähän jo pidemmällä. 

MITÄ?
IAB Finlandin sertifiointikoulutus on päivitetty vuonna 2023 vastaamaan digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan nykyisiä tarpeita ja haasteita. Koulutukseen kuuluu 17 moduulia ja opiskeluun käytettävä aika vaihtelee oman lähtötason ja mielenkiinnon mukaan 30-40 tuntiin. Koulutus kestää kokonaisuudessaan 7 viikkoa ja se aloitetaan kahdella 2h etätapaamisella. Itseopiskelun aikana järjestetään 2 etätapaamista, joissa käsitellään ryhmästä nousseita aiheita sen alan ammattilaisen kanssa. Koulutuksen lopuksi on kirjallinen tentti.

Koulutuksen aikana käydään läpi seuraavat kokonaisuudet:

KOULUTTAJAT:

  • Pasi Raassina on pitkän linjan digiammattilainen ja hän on toiminut IAB Finlandin toiminnanjohtajana viiden vuoden ajan.
  • Mira Vaurula toimii toisena kouluttajana ja hän vastaa IAB Finlandilla tapahtumista ja partneruuksista.

HINTA?
Jäsenyritystemme edustajat hyötyvät yli 30 % alennuksesta koulutuksen hinnasta.

HINNASTO 2024
IAB-jäsenen hinta Ei-jäsenen hinta
Sertifiointi 1-4 osallistujaa 850 € (JASEN) 1 250 €
Sertifiointi 5-9 osallistujaa* 750 € (JASEN5) 1 050 € (YLI5)
Sertifiointi 10+ osallistujaa* 700 € (JASEN10) 1 000 € (YLI10)
Uudelleensertifiointi* 400 € (JUUDELLEEN) 600 € (UUDELLEEN)

Käytä sulkujen alennuskoodeja, kun ilmoittaudut IAB:n järjestämään ryhmään. 

Hinnat per henkilö. Hintoihin lisätään alv 24 %. Jos haluat maksaa laskulla, niin ilmoittautu mira.vaurula(at)iab.fi!

ILMOITTAUDUIlmoittaudu

28.08.2024

Teads x IAB: Attention nousuun luovan optimoinnilla

Tule mukaan IAB Finlandin ja Teadsin koulutukseen, jossa syvennymme siihen, miksi attention on vähäistä ja miten voimme parantaa kampanjoiden attentionia ja tehokkuuutta optimoimalla mainoksien luovaa hyödyntämällä esimerkiksi tekoälyä.

lue lisää

04.09.2024

Aleph x IAB: Snapchat mainonnan ABC

Tule mukaan IAB Finlandin ja Alephin yhteiseen koulutukseen, jossa käsitellään käytännön tasolla Snapchatin mainonnan mahdollisuuksia brändimainostajan näkökulmasta. Koulutus on kaikille avoin.

lue lisää

11.09.2024

Seminaari: Resepti vaikuttavampaan digimainontaan

Resepti vaikuttavampaan digimainontaan -seminaari tuo esille, miten digitaalista mainontaa voidaan tehdä entistä vaikuttavammin keinoin. Seminaarissa esitellään ratkaisuja ja uusia kyvykkyyksiä, joilla erotut joukosta ja hyödynnät innovatiivisia ratkaisuja markkinoinnissasi. Kuulet vastauksia kysymyksiin: Miten digimainonnasta tehdään vaikuttavampaa? Mikä rooli vaikuttavuudessa on brändin vahvuudella ja sujuvalla yhteistyöllä? Entä miten vaikutus mitataan ja maksimoidaan?

lue lisää