Icon
Tallenne: Tekoälykäs markkinointi MIXX Awards

Tallenne: Tekoälykäs markkinointi

03.04.2024


Tervetuloa sukeltamaan tekoälyn ja markkinoinnin risteykseen! Tämä tallenne tarjoaa syvällisen katsauksen siihen, miten tekoäly muuttaa markkinointialaa – nyt ja tulevaisuudessa. Webinaarin asiantuntijat jakavat näkemyksiään ja kokemuksiaan siitä, miten tekoälyä voidaan hyödyntää markkinoinnissa uudella ja innovatiivisella tavalla.

Tässä webinaarissa keskityimme antamaan konkreettisia esimerkkejä ja käytännön vinkkejä, joita voit välittömästi soveltaa omaan työhösi. Aiheet kattavat laajan kirjon, aina personoiduista asiakaskokemuksista ja datan analysoinnista, audion käytöstä innovoinnissa ja digitaalisen mainonnan automatisoinnista, mainonnan tuotannon tehostamiseen tekoälyn avulla. Saat kuulla, miten tekoäly voi toimia liiketoiminnan kasvun veturina syventämällä asiakasymmärrystä ja miten se voi mullistaa mainonnan tuotannon prosessit.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus pysyä ajan tasalla markkinoinnin uusimmista trendeistä ja teknologisista innovaatioista. Tapahtuma on suunniteltu kaikille digitaalisessa ympäristössä toimiville asiantuntijoille ja yrityksille, oli roolisi sitten julkaisija, mainostaja, palvelun tuottaja tai ostaja.

Älä jätä käyttämättä tätä mahdollisuutta syventää ymmärrystäsi tekoälyn roolista digitaalisessa markkinoinnissa ja varaa paikkasi nyt tässä maksuttomassa webinaarissa. Liity mukaan oppimaan, miten voit hyödyntää tekoälyä oman markkinointistrategiasi kehittämisessä ja saavuttaa uusia menestyksen tasoja!

Ohjelma

Tervetuloa - Mira Vaurula | IAB Finland & Pasi Raassina | IAB Finland

Reality-check tekoälykkäälle markkinoijalle - Jukka Niittymaa | Sherpa (lataa prese)

Hyödynnä tekoälyä markkinoinnissa - vie personoidut omnikanavaiset asiakaskokemukset seuraavalle tasolle - Samuel Tenhunen | Tietoevry & Sami Pappila | Microsoft Finland (lataa prese)

Tekoälyn hyödyntäminen audiossa ja innovoinnissa - Sini Kervinen | Bauer Media (lataa prese)

Liiketoimintalähtöinen markkinointi tekoälyllä - Jere Meriluoto | Superlines (lataa prese)

Tekoälyn mahdollisuudet digitaalisessa mainonnassa ja datan analysoinnissa - Petri Mertanen | Mertanen Analytics (lataa prese)

Mainonnan tuotannon transformaatio - Anna Porvari | Kuubi (lataa prese)

Loppusanat - Mira Vaurula | IAB Finland & Pasi Raassina | IAB Finland

 

31.05.2023

MIXX Awards juhlahumua Valkoisessa Salissa

Keräsimme alan ammattilaiset yhteen juhlimaan saman katon alle riemukkaaseen jälleennäkemiseen. Tässä valikoituja otoksia viime torstain 25.5. MIXX Awards gaalasta sekä linkit kaikkiin kuviin

lue lisää

29.05.2023

MIXX Awards 2023 voittajat julkistettu!

Torstaina 25.5.2023 palkittiin ensimmäiset Suomen MIXX Awards voittajat Valkoisessa Salissa

lue lisää

21.03.2023

MIXX Awards - Usein kysytyt kysymykset

Älä jätä hakemusta laittamatta. Tässä on useimmin kysytyt kysymykset koskien IAB MIXX Awards kilpailua. Jos kysymyksiä herää lisää, laitathan viestiä Miralle.

lue lisää