Icon
Webinaari: DOOH - Digitaalista älykkyyttä ulkomainontaan Tapahtumat

Webinaari: DOOH - Digitaalista älykkyyttä ulkomainontaan

14.06.2023

Kaikkien muiden mediaryhmien mukaisesti myös ulkomainonta on keskellä digitransformaatiota. Suomessa ulkomainonnan digitalisoitumiinen on kansainvälisellä mittapuulla pitkällä ja reilusti yli puolet ulkomainonnasta on digitaalista. IAB:n ja Kantarin tekemän arvion mukaan digitaalinen ulkomainonta kasvoi vuonna 2022 30 % ja kokonaisvolyymi nousi noin 46,5 miljoonaan euroon. Kuten IAB:n Digitaalisen ulkomainonnan työryhmän puheenjohtaja Jesse Jussila totesi: "Ulkomainonta digitalisoituu ja on itseasiassa jo nyt paljon digitaalisempaa kuin moni olettaa, erityisesti meillä Suomessa".

Mitä ulkomainonnan digitalisoituminen tarkoittaa kampanjoille ja ostamiselle? Ainakin näitä asioita ja IAB:n sekä Ulkomainosliiton webinaarissa 14.6 kuulet paljon lisää:

  • Joustavuus ja muokattavuus, esimerkiksi mainosviestejä voi muuttaa reaaliajassa
  • Entistä tarkempi kohdentaminen
  • Interaktiivisuus
  • Reaaliaikainen sisältö
  • Mittaus ja seuranta

Digitaalinen ulkomainonta on jo nyt läsnä arki- ja vapaa-ajan ympäristössämme ja se tavoittaa suuren osan väestöstä. Miten digitaalisus vaikuttaa ullkomainonnan ostamiseen ja mainonnan tehokkuuteen? Tule webinaariin kulemaan lisää.

Tervetuloa!

Ohjelma

9:00 Tervetuloa seminaariin - Pasi Raassina / IAB Finland & Nina Myllyharju / Suomen Ulkomainosliitto

9:15 Retail media & DOOH nyt ja tulevaisuudessa - Hannaleena Koskinen / SOK Smart Marketing & Lassi Tolonen / Clear Channel

9:35 IAB Studio: Digitaalista älykkyyttä ulkomainontaan - Moderaattorina Jesse Jussila / Clear Channel ja piinkovina asiantuntijoina Jenni Heinonen / JCDecaux,  Mari Riipinen / Dagmar & Antti Ujainen / NØRR3

9:55 Programmatic Out of Home is here – and it is really working - Marius Valle / JCDecaux

10:15 Digital out of Home: The Vital Ingredient - Steve Bernard / Ocean Outdoor

10:35 Ulkomainonnan digitalisoitumisen mahdollisuudet - Mikä muuttuu vai muuttuuko mikään? - Outi Pekkala / dentsu

10:55 Loppusanat - Pasi Raassina / IAB Finland & Nina Myllyharju / Suomen Ulkomainosliitto

 ilmoittaudu

30.05.2024

Adnami x IAB: Attention ja mediastrategiat koulutuswebinaari

Tule mukaan IAB Finlandin ja Adnamin asiantuntijoiden isännöimään koulutukseen, jossa käsitellään attentionin (huomionmittauksen) nykytilaa sekä attentionin viemistä strategiasta käytännön tasolle.

lue lisää