Icon
Videomarkkinoinnin parhaat käytännöt -koulutus Tapahtumat

Videomarkkinoinnin parhaat käytännöt -koulutus

12.10.2022, 9.00-12.00, Verkkokoulutus

Videomarkkinoinnin parhaat käytännöt -koulutus

Aika: 3h | Ti 12.10.2022 klo 9-12
Verkkokoulutus

Opi parhaat käytännöt videomarkkinoinnin toteuttamiseen onnistuneesti eri jakelukanavissa

Video on mainonnan muodoista tehokkain tunteiden herättäjä ja tarinoiden välittäjä. Suuri osa yrityksistä hyödyntää videota markkinoinnissaan, mutta vasta harva on onnistunut valjastamaan videon koko potentiaalin. Vielä vuosikymmen sitten videoita käytettiin pääasiassa brändin rakentamiseen televisiossa, mutta nykyään videoita tehdään ostopolun kaikkiin vaiheisiin ja useisiin jakelukanaviin. Tämä muutos on luonut markkinoijille uudenlaisia vaatimuksia ymmärtää nopeasti kehittyvää videomarkkinoinnin kenttää.

Video on osa jokaisen modernin markkinoijan työkalupakkia. Tässä koulutuksessa saat konkreettisia neuvoja videomarkkinoinnin toteuttamiseen onnistuneesti eri jakelukanavissa

ILMOITTAUDU!

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on suunniteltu markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilaisille, jotka haluavat oppia hyödyntämään videota paremmin markkinoinnissaan. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä erityistä lähtötasoa.

Koulutuksen hyödyt:

  • Opit miksi käyttää videota markkinoinnissa ja miten lähteä liikkeelle videomarkkinoinnin suunnittelussa
  • Ymmärrät eri jakelukanavien merkityksen ja ominaispiirteet, sekä parhaat käytännöt videosisältöjen tekemiseen eri jakelukanaviin.
  • Opit miten videomarkkinoinnin toimivuutta kannattaa mitata ja kuinka tehdä johtopäätöksiä datan avulla

Kouluttajasi videomarkkinoinnin huipulta

Tapio Haaja
Päävideostrategi & kehitysjohtaja
Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Tuomo Sinkkonen
Media- ja datajohtaja
Videolle
Tuomolla on 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyi Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista dentsusta. Dentsulla Tuomo toimi viimeiset vuodet videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja liikkuvan kuvan sanansaattajana toimien myös aktiivisena osana IAB:n videotyöryhmää.

Ohjelma

9.00 - 9.30 Tervetuloa & miksi käyttää videota markkinoinnissa?

  • Miten videon käyttö markkinoinnissa on kehittynyt ja miten video vertautuu muihin sisältömuotoihin

9.30 - 10.15 Lähde liikkeelle videomarkkinoinnin suunnittelussa ostopolkua hyödyntäen

  • Mieti videomainonnan rooli, jakelukanavat, sisältötyyppi ja mittarit ostopolun kautta.

10.10 - 10.20 TAUKO

10.20 - 11.15 Eri jakelukanavien ominaispiirteet ja niiden huomioiminen videoiden suunnittelussa

  • Yhdellä videosisällöllä ei pärjää kaikissa kanavissa. Mitä tulee huomioida kun tehdään videomainontaa eri jakelukanaviin, kuten Facebookiin, YouTubeen, Instagram Storiesiin ja TikTokiin?

11.15 - 11.45 Videoiden mittaaminen ja johtopäätökset datan avulla

  • Mihin lukuihin kannattaa kiinnittää huomiota videomainonnan tuloksellisuuden mittaamisessa ja kuinka tehdään johtopäätöksiä datan avulla.

11.45 - 12.00 Mitä opimme tänään: yhteenveto

Koulutuksen ohjelmaan voi tulla pieniä muutoksia

Koulutuksen hinta


Hinta
IAB:n jäsen 200 € + alv
Ei-jäsen 250 € + alv

Maksutavat: Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen

Peruutusehdot: Koulutuksen hinta palautetaan täysimääräisenä mikäli osallistuminen joudutaan peruuttamaan.

ILMOITTAUDU!

IAB Koulutuskumppani: Videolle

Videolle on tulokselliseen videotuotantoon keskittyvä Suomen ainoa täyden palvelun videotoimisto. Yhdistämme digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisen laadukkaaseen videotuotantoon. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita online-sarjoista mainoselokuviin ja havainnollistavista animaatioista sosiaalisen median sisältöihin. Teemme mediasuunnittelua, todennamme tulokset datan avulla ja tuotamme oppeja entistä tuloksellisempaan videomarkkinointiin.

IAB Finland koulutuspartnerit:

Hopkins PING Helsinki

14.06.2023

Webinaari: DOOH - Digitaalista älykkyyttä ulkomainontaan

Mitä ulkomainonnan digitalisoituminen tarkoittaa kampanjoille ja ostamiselle? Ainakin näitä asioita ja IAB:n sekä Ulkomainosliiton webinaarissa 14.6 kuulet paljon lisää

lue lisää