Icon
Videomarkkinoinnin Master Class - koulutus Tapahtumat

Videomarkkinoinnin Master Class - koulutus

15.03.2023, 9.00-12.00, Virtuaalinen

Kenelle suunnattu?

Koulutus on suunniteltu markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, jotka haluavat oppia hyödyntämään videomarkkinointia tuloksellisesti. Koulutukseen osallistumiseksi edellytetään videomarkkinoiden perusteiden ymmärtämistä. Perusteisiin riittää esimerkiksi se, että on tehnyt videomainontaa eri digikanaviin. Koulutus on hyödyllinen jokaiselle markkinoinnin ammattilaiselle, joka haluaa parantaa ymmärrystään videon hyödyntämisestä tuloksellisesti ostopolun eri vaiheissa. 

Sisältö:

Kolme tuntia kestävässä koulutuksessa keskitymme tavoitteellisen videomarkkinoinnin suunnitteluun ja tuottamiseen ostopolun kaikissa vaiheissa (tunnettuus, harkinta, aktivointi ja jälkipalvelu). Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää videomarkkinoinnin mahdollisuudet ostopolun jokaisessa vaiheessa sekä osaa hyödyntää Videolle:n omiin asiakascaseihin perustuvia parhaita käytäntöjä tuotannoissaan. Lisäksi osallistuja osaa suunnitella kohdeyleisön ja jakelukanavat huomioon ottavaa ja tavoitteellista videomarkkinointia sekä ymmärtää kuinka videoiden tuloksia voidaan mitata ja kehittää datan avulla.¨

Koulutuksen hyödyt:

  • Saat casejen pohjalta kattavan kokonaiskuvan videomarkkinoinnista ja sen mahdollisuuksista
  • Opit suunnittelemaan erottuvaa videomarkkinointia ja tarinankerrontaa tavoitelähtöisesti
  • Ymmärrät jakelukanavien merkityksen ja osaat suunnitella kohderyhmät tavoittavaa sisältöä eri kanaviin ja ostopolun kaikkiin vaiheisiin
  • Tiedät miten videosisältöä suunnitellaan strategialähtöisesti ja tukemaan liiketoiminnan tavoitteita
  • Opit miten videomarkkinoinnin toimivuutta kannattaa mitata ja kuinka tehdä johtopäätöksiä datan avulla

Kouluttajasi videomarkkinoinnin huipulta

Tapio Haaja

Päävideostrategi & kehitysjohtaja
Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Tuomo Sinkkonen

Media- ja datajohtaja

Videolle Tuomolla on 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyi Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista dentsusta. Dentsulla Tuomo toimi viimeiset vuodet videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja liikkuvan kuvan sanansaattajana toimien myös aktiivisena osana IAB:n videotyöryhmää.

Henna Seppälä

Käsikirjoittaja & ohjaaja

Videolle Henna on ihmisistä ja elokuvista kiinnostunut käsikirjoittaja ja ohjaaja sekä tuleva elokuva- ja televisiotutkimuksen maisteri. Hennan intohimona on tutkimisen ja luovan tekemisen yhdistäminen, sekä ihmislähtöisen mainonnan ja markkinoinnin suunnittelu. Erityisen mieluusti Henna käsikirjoittaa ja ohjaa dokumentaarisia henkilökuvia tai yhteiskunnallisia aiheita käsittelevää mainontaa.

Koulutuksen hinta:

Hinta
Ei jäsen 250 €/hlö (+ alv 24 %)
IAB jäsen 200€/hlö (+ alv 24%)

IAB jäsenalennuksen saat käyttämällä koodia: IABJÄSEN

Maksutavat: Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen

Peruutusehdot: Koulutuksen hinta palautetaan täysimääräisenä mikäli osallistuminen joudutaan peruuttamaan.

Ilmoittaudu

05.03.2024

IAB X DAGMAR koulutus: Gen Z:n tavoittaminen vaikuttajien avulla

Miten Gen Z:aan saa yhteyden vaikuttajamarkkinoinnilla? Koulutus käsittelee Gen Z:n mediakäyttäytymistä, heihin toimivaa sisältöä sekä kanavia. Koulutuksessa sukelletaan Gen Z:n maailmaa vaikuttajamarkkinoinnin näkökulmasta. Esitämme koulutuksessa konkreettisia vinkkejä, statistiikka Gen Z:n mediakäyttäytymisestä sekä esimerkkejä toimivasta sisällöstä. Kerromme miten vaikuttajamarkkinoinnin lainalaisuuksia hyödyntäen pysyt suunnittelemaan kohdeyleisölle resonoivaa sisältöä.

lue lisää

06.03.2024

Webinaari: IAB Tietoisku

IAB Finlandin uusi tapahtumakonsepti on IAB Tietoisku, joissa neljä kertaa vuodessa julkaistaan IAB:n työryhmien tuotoksia ja aikaansaannoksia. Lisäksi otetaan katsauksia myös mediamainonnan markkinan tilanteeseen.

lue lisää