Icon
Vaikuttavuusviestintä somessa Tapahtumat

Vaikuttavuusviestintä somessa

28.04.2022, 9.00-11.00, Verkkokoulutus

Vaikuttavuusviestintä somessa

Aika: 2h | To 28.4.2022 klo 9-11
Verkkokoulutus

Yritysten, organisaatioiden ja vaikuttajien vastuullisuus on yhä tärkeämpää kuluttajille ja suurille yleisöille. Tässä valmennuksessa syvennytään vaikuttavuusviestinnän maailmaan erityisesti somessa.

Vaikuttavuusviestintä eli yhteiskunnallinen ja sosiaalinen vaikuttaminen (social impact influencing) on yrityksen, vaikuttajan tai organisaation kokonaisvaltainen strategia, joka liittyy niihin yhteiskunnallisiin teemoihin, joiden puolesta he ovat valmiita toimimaan. Varsinainen vaikutus syntyy siitä, miten tästä strategiasta ja sen mukaisista aidosta teoista osataan viestiä halutulle kohderyhmälle. Tässä koulutuksessa opitaan, mitä vaikuttavuusviestintä on ja miten sitä kannattaa toteuttaa inhimillisesti.

ILMOITTAUDU!

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutuksesta hyötyvät eniten markkinointiviestinnän ja viestinnän johto-, päällikkö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat sekä yrityksen, järjestön tai julkisen sektorin organisaationsa sosiaalisen median monipuolisesta hyödyntämisestä kiinnostuneet ammattilaiset.

Valmennus sopii täydellisesti:

  • Yrityksille, jotka haluavat syventää osaamistaan vaikuttavuusviestinnästä ja tehdä omasta vastuullisuusviestinnästään avointa ja aidosti kaksisuuntaista.
  • Julkishallinnon organisaatioille, jotka haluavat inhimillistää viestintäänsä
  • Varainhankintaa tekeville organisaatioille ja järjestöille
  • Luoville b2b-yrityksille, jotka haluavat syventää vaikuttavuusviestintäänsä

Kahden tunnin jälkeen:

  • Sinulla on selkeä näkemys siitä, mitä vaikuttavuusviestintä on ja miten sitä voidaan toteuttaa inhimillisesti

  • Saat konkreettisia vinkkejä ja keinoja, joilla varmistat tehokkaan tavan hyödyntää vaikuttavuusviestintää omassa tekemisessä

Kouluttajasi

Valmentajana toimivat PING Helsingin perustaja ja toimitusjohtaja Inna-Pirjetta Lahti ja kasvujohtaja Tuomo Meretniemi. Innan ja Tuomon vaikuttavuusviestintää käsittelevä kirja Muuta maailmaa somessa - Hyväntekijän käsikirja ilmestyy huhtikuussa 2021.

Koulutuksen hinta


Hinta
IAB:n jäsen (koodi: IABxPING) 239,20 € + alv
Ei-jäsen 299 € + alv

IAB:n jäsenet saavat näistä kaikista -20% koodilla IABxPING

Koulutuksen minimiosallistujamäärä on kahdeksan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

ILMOITTAUDU!

IAB Koulutuskumppani: PING Helsinki

PING Helsinki on yhteiskunnalliseen ja vastuulliseen viestintään erikoistunut vaikuttavuustoimisto, joka auttaa rohkeita asiakkaitaan muuttamaan maailmaa vaikuttajamarkkinoinnin, sosiaalisen median ja PR:n keinoin.

IAB Finland koulutuspartnerit:

Hopkins PING Helsinki05.03.2024

IAB X DAGMAR koulutus: Gen Z:n tavoittaminen vaikuttajien avulla

Miten Gen Z:aan saa yhteyden vaikuttajamarkkinoinnilla? Koulutus käsittelee Gen Z:n mediakäyttäytymistä, heihin toimivaa sisältöä sekä kanavia. Koulutuksessa sukelletaan Gen Z:n maailmaa vaikuttajamarkkinoinnin näkökulmasta. Esitämme koulutuksessa konkreettisia vinkkejä, statistiikka Gen Z:n mediakäyttäytymisestä sekä esimerkkejä toimivasta sisällöstä. Kerromme miten vaikuttajamarkkinoinnin lainalaisuuksia hyödyntäen pysyt suunnittelemaan kohdeyleisölle resonoivaa sisältöä.

lue lisää

06.03.2024

Webinaari: IAB Tietoisku

IAB Finlandin uusi tapahtumakonsepti on IAB Tietoisku, joissa neljä kertaa vuodessa julkaistaan IAB:n työryhmien tuotoksia ja aikaansaannoksia. Lisäksi otetaan katsauksia myös mediamainonnan markkinan tilanteeseen.

lue lisää