Icon
Vaikuttavuusviestintä somessa Tapahtumat

Vaikuttavuusviestintä somessa

28.04.2022, 9.00-11.00, Verkkokoulutus

Vaikuttavuusviestintä somessa

Aika: 2h | To 28.4.2022 klo 9-11
Verkkokoulutus

Yritysten, organisaatioiden ja vaikuttajien vastuullisuus on yhä tärkeämpää kuluttajille ja suurille yleisöille. Tässä valmennuksessa syvennytään vaikuttavuusviestinnän maailmaan erityisesti somessa.

Vaikuttavuusviestintä eli yhteiskunnallinen ja sosiaalinen vaikuttaminen (social impact influencing) on yrityksen, vaikuttajan tai organisaation kokonaisvaltainen strategia, joka liittyy niihin yhteiskunnallisiin teemoihin, joiden puolesta he ovat valmiita toimimaan. Varsinainen vaikutus syntyy siitä, miten tästä strategiasta ja sen mukaisista aidosta teoista osataan viestiä halutulle kohderyhmälle. Tässä koulutuksessa opitaan, mitä vaikuttavuusviestintä on ja miten sitä kannattaa toteuttaa inhimillisesti.

ILMOITTAUDU!

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutuksesta hyötyvät eniten markkinointiviestinnän ja viestinnän johto-, päällikkö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat sekä yrityksen, järjestön tai julkisen sektorin organisaationsa sosiaalisen median monipuolisesta hyödyntämisestä kiinnostuneet ammattilaiset.

Valmennus sopii täydellisesti:

  • Yrityksille, jotka haluavat syventää osaamistaan vaikuttavuusviestinnästä ja tehdä omasta vastuullisuusviestinnästään avointa ja aidosti kaksisuuntaista.
  • Julkishallinnon organisaatioille, jotka haluavat inhimillistää viestintäänsä
  • Varainhankintaa tekeville organisaatioille ja järjestöille
  • Luoville b2b-yrityksille, jotka haluavat syventää vaikuttavuusviestintäänsä

Kahden tunnin jälkeen:

  • Sinulla on selkeä näkemys siitä, mitä vaikuttavuusviestintä on ja miten sitä voidaan toteuttaa inhimillisesti

  • Saat konkreettisia vinkkejä ja keinoja, joilla varmistat tehokkaan tavan hyödyntää vaikuttavuusviestintää omassa tekemisessä

Kouluttajasi

Valmentajana toimivat PING Helsingin perustaja ja toimitusjohtaja Inna-Pirjetta Lahti ja kasvujohtaja Tuomo Meretniemi. Innan ja Tuomon vaikuttavuusviestintää käsittelevä kirja Muuta maailmaa somessa - Hyväntekijän käsikirja ilmestyy huhtikuussa 2021.

Koulutuksen hinta


Hinta
IAB:n jäsen (koodi: IABxPING) 239,20 € + alv
Ei-jäsen 299 € + alv

IAB:n jäsenet saavat näistä kaikista -20% koodilla IABxPING

Koulutuksen minimiosallistujamäärä on kahdeksan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

ILMOITTAUDU!

IAB Koulutuskumppani: PING Helsinki

PING Helsinki on yhteiskunnalliseen ja vastuulliseen viestintään erikoistunut vaikuttavuustoimisto, joka auttaa rohkeita asiakkaitaan muuttamaan maailmaa vaikuttajamarkkinoinnin, sosiaalisen median ja PR:n keinoin.

IAB Finland koulutuspartnerit:

Hopkins PING Helsinki28.08.2024

Teads x IAB: Attention nousuun luovan optimoinnilla

Tule mukaan IAB Finlandin ja Teadsin koulutukseen, jossa syvennymme siihen, miksi attention on vähäistä ja miten voimme parantaa kampanjoiden attentionia ja tehokkuuutta optimoimalla mainoksien luovaa hyödyntämällä esimerkiksi tekoälyä.

lue lisää

04.09.2024

Aleph x IAB: Snapchat mainonnan ABC

Tule mukaan IAB Finlandin ja Alephin yhteiseen koulutukseen, jossa käsitellään käytännön tasolla Snapchatin mainonnan mahdollisuuksia brändimainostajan näkökulmasta. Koulutus on kaikille avoin.

lue lisää

11.09.2024

Seminaari: Resepti vaikuttavampaan digimainontaan

Resepti vaikuttavampaan digimainontaan -seminaari tuo esille, miten digitaalista mainontaa voidaan tehdä entistä vaikuttavammin keinoin. Seminaarissa esitellään ratkaisuja ja uusia kyvykkyyksiä, joilla erotut joukosta ja hyödynnät innovatiivisia ratkaisuja markkinoinnissasi. Kuulet vastauksia kysymyksiin: Miten digimainonnasta tehdään vaikuttavampaa? Mikä rooli vaikuttavuudessa on brändin vahvuudella ja sujuvalla yhteistyöllä? Entä miten vaikutus mitataan ja maksimoidaan?

lue lisää