Icon
TCF-webinaarit Tapahtumat

TCF-webinaarit

23.01.2020

Tapahtuma-aineisto:

Tapahtuma-aineisto on avoin ainoastaan sisäänkirjautuneille.

TCF eli Transparency & Consent Framework on toimialan yhdessä luoma standardi, joka mahdollistaa datan hyödyntämiseen vaadittavan luvan kysymisen kuluttajilta ja tämän luvan välittämisen digitaalisen mainosmarkkinan toimijoille. TCF v2.0 julkaistiin syksyllä 2019 ja sen tukemiseen ovat sitoutuneet kaikki toimialan suuret pelurit Googlea myöten. TCF v2.0 tulee näillä näkymin olemaan toimialan ainoa hyväksytty standardi datan hyödyntämiseen vuoden 2020 ensimmäisen kvartaalin lopussa.

IAB Europe tarjoaa kaikille IAB Finlandin jäsenyrityksille mahdollisuuden TCF v2.0 -koulutuksiin. Tarjolla on yhteensä kymmenen webinaaria aiheen ympäriltä. Kaikki webinaarit ovat maksuttomia IAB:n jäsenille ja niihin on hyvä ilmoittautua etukäteen. Tutustu tarkemmin!

23.09.2021

IAB & Videolle tietoisku: Videomarkkinointi 2021 & Connected TV

Tervetuloa syksyn jännittävimpään videoaiheiseen webinaariin, jossa Videolle ja IAB Finland julkaisevat "Videomarkkinoinnin tila 2021" -kyselytutkimuksen tulokset ja perkaavat nämä yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuudessa julkaistaan myös IAB Finlandin Videomarkkinoinnin työryhmän laatima opas jo Euroopassa voimakkaasti kasvavasta Connected TV (CTV) markkinasta.

lue lisää