Icon
Sisältömarkkinoinnin bootcamp -webinaari Tapahtumat

Sisältömarkkinoinnin bootcamp -webinaari

09.09.2020, 9:00-11:30 , Webinaari

Save the date: IAB:n syksyn tapahtumat starttaa Sisältömarkkinoinnin bootcamp -webinaarilla! Syksyn kovin sisältösemma koulii yrityksenne ajattelun tämän päivän sisältömarkkinoinnin monimuotoiseen ja -kanavaiseen ajatteluun. Webinaarissa julkaistaan myös paljon odotettu, täysin uusi Sisältömarkkinoinnin opas!

Osallistumalla varmistat, että kokonaiskuvasi sisältömarkkinoinnin ekosysteemistä ja sen keinoista on mahdollisimman kattava. IAB:n Sisältömarkkinoinnin työryhmä on myös koostanut historian ensimmäisen, mutta silti lähes kaiken kattavan, Sisältömarkkinoinnin oppaan, joka julkaistaan tässä tilaisuudessa. Sisältömarkkinoinnin työryhmää jo useamman vuoden menestyksekkäästi luotsannut Elli Mäkilä (Storybound) esittelee webinaarissa myös seuraajansa tämän aikaansaavan työryhmän puheenjohtajana!

Webinaari-infoa:

  • Webinaari on kaikille maksuton
  • Tilaisuus on vuorovaikutteinen - osallistujilla on mahdollisuus esittää puhujille kysymyksiä
  • Tilaisuus tallennetaan myöhemmin katsottavaksi 

Ilmoittaudu!

 

Yhteistyössä

Ohjelma

09:00 Webinaarin avaus - Mira Vaurula, IAB Finland

09:05 Sisältömarkkinoinnin oppaan julkaisu ja uuden työryhmän puheenjohtajan esittely - Elli Mäkilä, Storybound & Julia Isoniemi, Dagmar

09:15 Sisältömarkkinoinnin koko ketjun haltuunotto ja sisältöstrategian merkitys - Hanna Repo, Alma Media

09:40 Miten hyödyntää brändin omat kanavat maksimaalisesti, Case: Hartwall - Timo Ronkainen & Tommi Karvinen, Tulos Helsinki

10:05 Asiakasymmärrys natiivimainonnan tukena ja asiakkaan apuna - Mervi Rantakari, A-lehdet

10:30 Näin hyödynnät ohjelmallista natiivia osana sisältömarkkinoinnin kokonaisuutta - Tomas Forsbäck, Readpeak

10:55 Sisältömarkkinointi asiakaspalveluna ‒ tietoa ja tunnetta - Johanna Hytönen, Otavamedia OMA

11:20 Webinaarin loppusanat - Mira Vaurula, IAB Finland & Hanna Repo, Alma Media

11:30 Webinaari päättyy

 

Puhujat

Hanna Repo / Alma Media

Sisältömarkkinointijohtaja

Hanna Repo on Alma Median sisältömarkkinointijohtaja. Hanna on työskennellyt asiakkaille tehtävien sisältöjen parissa 20 vuotta. Hän on ideoinut, suunnitellut ja toteuttanut, digitalisoinut, mitannut ja johtanut. Punainen lanka on aina ollut etsiä liiketoiminnan tavoitteita tukevat kiinnostavat aiheet kerrottavaksi. Kokemusta on kertynyt eri mediataloista sekä sisältömarkkinointitoimistoista.

Timo Ronkainen / Tulos Helsinki

CEO

Timo on Tuloksen toimitusjohtaja ja osakas. Timo on toiminut lähes 20 vuotta markkinointialan johtotehtävissä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Hänen CV:stään löytyy pitkä lista nimekkäitä mediatoimistoja, digimarkkinoinnin pioneeriyrityksiä ja mainostoimistoja. Timo auttaa myös suomalaisia start-up-yrityksiä tuotteidensa ja palveluidensa kaupallistamisessa. Konsultinnin lisäksi Timo on kova triathlonmies.

Tommi Karvinen / Tulos Helsinki

Head of SEO & CRO

Tommi vastaa Tuloksen hakukoneoptimointi- ja sisältömarkkinointiliiketoiminnasta, joista hänellä on vuosien kokemus niin Suomesta kuin Saksan markkinalta. Hän on työskennellyt useiden eri yrityksien kanssa, joissa on suunniteltu ja rakennettu eri verkkopalveluiden orgaanisen näkyvyyden ja konvertoituvuuden kehitystä. Konsultoinnin lisäksi Tommi suosittu seuramies.

Mervi Rantakari / A-lehdet

Team leader, natiivi- ja vaikuttajamarkkinointi

Mervi Rantakari johtaa A-lehtien natiivi- ja vaikuttajamarkkinoinnin tiimiä, joka suunnittelee ja toteuttaa monikanavaisia kampanjoita laaja-alaiselle asiakaskunnalle. Mervi on taustaltaan journalisti ja peräänkuuluttaa, että kaupallisia sisältöjä pitää tehdä yhtä intohimoisesti kuin mitä tahansa toimituksellista sisältöä.

Tomas Forsbäck / Readpeak

Group CEO

Tomas Forsbäck on Readpeakin perustaja ja toimitusjohtaja. Viimeiset 7 vuotta hän on auttanut satoja yrityksiä onnistumaan digitaalisessa sisältömarkkinoinnissa. Vahva usko sisältövetoiseen markkinointiin on ollut uraauurtava tekijä Readpeak mainosalustaa kehittäessä, joka tänä päivänä palvelee yli tuhatta johtavaa tuotemerkkiä Pohjoismaissa.

Johanna Hytönen / Otavamedia OMA

Head of Customer Group

Johanna työskentelee Otavamedia OMAssa asiakkuusjohtajana ja liiketoimintaryhmän vetäjänä. Hän on monien menestyneiden oman median konseptien suunnittelija.

Johannalla on pitkä kokemus asiakkaiden strategisten tavoitteiden toteuttamisesta sisältöjen ja oman median keinoin. Hän uskoo näkemyksellisyyteen, intuitioon ja loppuasiakkaiden tavoitteiden tarkkaan tuntemiseen.

Tilaisuuden host:
Mira Vaurula / IAB Finland

Head of Business Development

04.09.2024

Aleph x IAB: Snapchat mainonnan ABC

Tule mukaan IAB Finlandin ja Alephin yhteiseen koulutukseen, jossa käsitellään käytännön tasolla Snapchatin mainonnan mahdollisuuksia brändimainostajan näkökulmasta. Koulutus on kaikille avoin.

lue lisää