Icon
PING Academy: Tavoitteellinen ja mitattava vaikuttajamarkkinointi Tapahtumat

PING Academy: Tavoitteellinen ja mitattava vaikuttajamarkkinointi

18.04.2023, 9.00-11.00, Virtuaalinen

Kirkas tavoite ja oikeat mittarit ovat avaimet tulokselliseen, jatkuvasti kehittyvään vaikuttajamarkkinoinnin tekemiseen, jossa tulokset ohjaavat seuraavia toimenpiteitä.

Valmennuksen jälkeen ymmärrät mm.
* Millaisia tavoitteita vaikuttajamarkkinoinnille kannattaa asettaa
* Mitkä ovat järkevät mittarit minkäkinlaiselle tavoitteelle
* Kuinka hyödyntää dataa vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelussa
* Kuinka laskea vaikuttajamarkkinoinnin ROI
* Millaisia asioita vaikuttajamarkkinoinnin budjetoinnissa kannattaa ottaa huomioon

Kenelle?
Koulutuksesta hyötyvät eniten markkinointiviestinnän ja viestinnän johto- ja asiantuntijatehtävissä toimivat sekä yrityksen, järjestön tai julkisen sektorin organisaation sosiaalisen median monipuolisesta hyödyntämisestä kiinnostuneet ammattilaiset. Koulutus tarjoaa oppeja ja oivalluksia kaikille lähtötasosta riippumatta.

Kouluttajista:
Valmentajinamme toimivat PING Helsingistä matchmaker ja projektipäällikkö Anni Maaninka sekä vaikuttajamarkkinoinnin strategi Micaela Rosenlew.

Koulutuksen hinta:

Hinta:
Ei jäsen 299 €/hlö (+ alv 24 %)
IAB jäsen 239,20 €/hlö (+ alv 24 %)

IAB jäsenalennuksen saat käyttämällä koodia: IABxPING

Ilmoittaudu 

05.04.2023

Marketing Next: Kohdentamisen aika ei ole ohi

Minkälaisia kohderyhmiä mainostajilla on tulevaisuudessa tavoiteltavana? Miten tavoittaa nykyiset ja uudet asiakkaat jatkossa? Miten hyödyntää asiakasdataa markkinoinnissa? Seminaarin fokuksessa kohderyhmät, kohdentaminen sekä asiakasdata. Minkälaiset datakyvykkyydet tulevaisuuden mainostaja tarvitsee?

lue lisää

19.04.2023

Webinaari: Some, vaikuttajat & sisältötrendit

Webinaarissa julkaistaan kolmannen kerran vaikuttajamarkkinoinnin määrä. Webinaarin sisällöt käsittelee sosiaalisen median markkinointia, vaikuttajamarkkinointia sekä sisältötrendejä.

lue lisää

31.05.2023

Seminaari: Post 3p

Digimarkkinoinnin ekosysteemi on murroksessa kolmannen osapuolen evästeiden poistumisen sekä kiristyvän evästeluvituksen myötä. Ensimmäisen osapuolen datasta tulee arvokkaampaa ja markkinoinnin toimintamallit pitää miettiä uudestaan. Tilannekatsaus missä mennään nyt, mitkä ovat tulevaisuudessa mahdollisuudet ja missä vaiheessa mainostajat ovat tällä matkalla.

lue lisää

14.06.2023

Webinaari: DOOH

Suomi kulkee digiulkomainonnan määrässä ihan Euroopan kärjessä. Webinaarissa julkistetaan myös toista kertaa digiulkomainonnan määrä Suomessa

lue lisää