Icon
Natiivimainonnan myyntikoulutus, jatkotaso Tapahtumat

Natiivimainonnan myyntikoulutus, jatkotaso

05.09.2019, Helsinki, tarkempi koulutustila ilmoitetaan myöhemmin

Erityisesti mediamyyjien tarpeisiin suunniteltu koulutus antaa jatkotason tiedot ja taidot natiivimainonnan myynnin syvempään osaamiseen. Ymmärrät, mikä merkitys natiivilla on sekä oman että asiakkaan liiketoiminnan kehittymisessä ja pystyt tulkitsemaan dataa ja tuloksia sekä näin muuntamaan kampanjapurun menestyksekkääksi jatkomyynniksi. Koulutuksessa käydään useita esimerkkejä ja harjoituksia läpi varmistaen, että taitosi kehittyvät natiivin myynnin asiantuntijatasolle. Ennen jatkokoulutusta on suositeltavaa, että olet osallistunut perustason koulutukseen tai että tietotaitosi kattaa yleisimmät termit, tiedät milloin natiivia kannattaa hyödyntää ja kuinka sitä mitataan, ts. taustalla on jo kokemusta natiivimainonnan kampanjoiden myynnistä.

Seuraava jatkokoulutus on Helsingissä to 5.9. klo 12-16.

Iltapäiväkoulutus koostuu introsta ja kolmesta työpajasta, joiden teemoina ovat luova suunnittelu, sisällöllinen ohjaus sekä tavoitteet ja mittaus. Kouluttajat ovat alallaan arvostettuja asiantuntijoita niin mainostajien, julkaisijoiden kuin palveluntarjoajien puolelta.

Natiivimainonnan myyntikoulutusten yksikköhinta IAB:n jäsenille on 295 € + alv (ei-jäsenille 350 € + alv).

Kun ilmoittaudut samalla kertaa sekä perus- että jatkokoulutukseen, saat niistä -15% alennuksen. Pakettihinta IAB:n jäsenille on 502 € + alv (ei-jäsenille 595 € + alv).

13.12.2023

Webinaari: Mittaa ja menesty

Mainonnan ja markkinoinnin mittaaminen ja mittarit kehittyy vauhdilla. Viime aikoina on tullut tärkeitä uusia mittareita, kuten mainonnan hiilijalanjälki sekä attention. Ei pidä myöskään unohtaa edelleen tärkeitä mittareita, kuten brändin pitkän aikavälin kehittyminen sekä tuloksellisuuden näkökulmasta raaka myyntidata.Webinaariin osallistumalla pysyt ajan hermolla uusimmista mittaamisen trendeistä ja saat hyödyllistä tietoa alan asiantuntijoilta.

lue lisää