Icon
Mitä kuuluu video? Tapahtumat

Mitä kuuluu video?

17.11.2020, 10:00-11:00, Webinaari

Mitä markkinointipäättäjät ajattelevat videomarkkinoinnista, sen haasteista ja tulevaisuudesta? Onko panostukset kasvamassa? Paljonko panostetaan videomainonnan tuotantoon?

Webinaari tarjoaa kattavan katsauksen videomainonnan statuksesta Suomessa ja Euroopassa. IAB Finlandin videomainonnan työryhmä haastatteli markkinointipäättäjiä ja selvitti yleistä tahtotilaa videomainonnan suhteen. Julkaisemme webinaarissa kyselyn tulokset.

IAB Finlandin videomainonnan työryhmä on työstänyt koko toimialalle hyödyllistä ja lähestulkoon välttämätöntä dataa videon katselun kehityksestä, markkinaluvuista sekä videon vaikuttavuudesta. Työryhmä on pohjatyönä toteuttanut kyselyn markkinointipäättäjille.

Webinaarissa käydään läpi työryhmän tuotokset.

Webinaari-infoa:

  • Webinaari on kaikille maksuton
  • Tilaisuus on vuorovaikutteinen - osallistujilla on mahdollisuus esittää puhujille kysymyksiä
  • Tilaisuus tallennetaan myöhemmin katsottavaksi

 

Ilmoittaudu!

 

Ohjelma

10:00 Webinaarin avaus & tervetuloa - Mira Vaurula, IAB Finland

Työryhmän puheenjohtajan terveiset ja katsaus digitaalisen videomainonnan markkinaan - Aki Ronkainen, Smartclip

Videopalveluiden kulutus Suomessa - Tuomo Sinkkonen, dentsu finland

Videomainonnan vaikuttavuus & mittaamisen haasteet - Ilari Ahtola, Dagmar & Anna Lujanen, Screenforce

Paneelikeskustelu:
Tapio Haaja, Videolle
Valtteri Lahtinen, GroupM
Ulla Hagelberg, MTV
Robert From, Youtube

11:00 Webinaari päättyy

Puhujat

Aki Ronkainen / Smartclip

Head of Sales

Aki Ronkainen vastaa Smartclipin liiketoiminnasta ja myynnistä Suomessa. Hän on myös IAB:n videomainonnan työryhmän puheenjohtaja. Akilla on yli 10 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä mm. mediatalo Otavamediasta, mainostoimistosta ja sisältömarkkinointiyrityksestä.

Smartclip on osa RTL Groupia, Euroopan johtavaa televisio-, radio- ja ohjelmatuotantoyritystä. Smartclipin mainosteknologia mahdollistaa brändien monikanavaisen tarinankerronnan kaikissa päätelaitteissa ja sen avulla julkaisijat voivat kaupallistaa ja jakaa sisältöjään mahdollisimman tehokkaasti. Smartclipin portfolio kattaa markkinoiden ja toimialan laadukkaat Broadcast -toimijat sekä kotimaiset ja kansainväliset julkaisijat. Teknologian lisäksi Smartclip auttaa kumppaneitaan kaupallistamaan mainosinventaarin sekä tarjoaa premium-videomainosratkaisuja.

Tuomo Sinkkonen / dentsu finland

Video Product Manager

Tuomo Sinkkonen on TV- ja videomainonnan parissa 10 vuotta marinoitunut dentsun videokehityspäällikkö.

Dentsu on Suomen suurin markkinointiviestinnän konserni, jossa 200 markkinoinnin ammattilaista auttaa brändejä kasvamaan ja transformoitumaan vastuullisesti. Maailmanlaajuisesti dentsu toimii 143 markkinalla 66 000 ihmisen voimin. Tarjoamme alan parhaita palveluita monipuolisesti koko markkinointiviestinnän alalta mediaratkaisuista digipalveluihin ja luovaan suunnitteluun.

Ilari Ahtola / Dagmar

Digital Strategist

Markkinoinnin moniottelija, jonka intohimona on maksimoida asiakaskohtaamisten arvo niin ostetussa kuin omassa mediassa. Vannoo asiakasymmärryksen, datan ja luovuuden liittoon vaikuttavan asiakaskokemuksen rakennuspalikoina.

Dagmar tuottaa liiketoimintaa tehostavia markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Autamme rakentamaan yhtenäisen ja vaikutusvoimaisen asiakaskokemuksen läpi koko ostopolun. Jossa jokainen asiakaskohtaaminen ohjaa kohti valittua tavoitetta. Asiakkaittemme tukena on kaikki 2020-luvun markkinoinnin kehittyneimmät työkalut ja laaja asiantuntijaosaaminen. Analytiikasta, tekoälyn hyödyntämisestä ja teknologiakonsultoinnista aina digitaalisten kanavien monipuoliseen käyttöön, luovien sisältöjen suunnitteluun ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Anna Lujanen / Screenforce

Toiminnanjohtaja

Anna on pitkän linjan liikkuvan kuvan ammattilainen, joka teki pitkän uran elokuva-alalla, ennen kuin tuli johtamaan Screenforce Finlandia. Anna istuu Global TV -Groupissa, IAB Video -työryhmässä sekä Filmiaura Ry:n hallituksessa. Hän on myös saanut tunnustusta elokuvalanseerauksistaan palkintojen muodossa sekä ulkomailla että Suomessa.

Screenforce Finland on suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, jonka tavoitteena on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa.

 

Tilaisuuden host

Mira Vaurula / IAB Finland

Head of Business Development

30.05.2024

Adnami x IAB: Attention ja mediastrategiat koulutuswebinaari

Tule mukaan IAB Finlandin ja Adnamin asiantuntijoiden isännöimään koulutukseen, jossa käsitellään attentionin (huomionmittauksen) nykytilaa sekä attentionin viemistä strategiasta käytännön tasolle.

lue lisää

06.06.2024

Seminaari: Vastuullisuus digimarkkinoinnissa - Mitä? Miksi? Miten?

Vastuullisuus trendaa globaalisti ja erityisesti digimainonnan vastuullisuus on IAB:n painopiste jo toista vuotta. Aihe on laaja ja kompleksinen, mutta toimialalle tärkeä. Tämän hetken haasteina toimialalla niin Suomessa kuin Euroopassa ja globaalistikin on standardien sekä osaamisen puute.

lue lisää

24.09.2024

Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 9/24

Digimarkkinointi tulee liiketoiminnan kasvua, joten tule päivittämään osaamisesi digimarkkinoinnista ja -myynnistä IAB Finlandin sertifikaatikoulutukseen.

lue lisää

12.11.2024

Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 11/24

Digimarkkinointi tulee liiketoiminnan kasvua, joten tule päivittämään osaamisesi digimarkkinoinnista ja -myynnistä IAB Finlandin sertifikaatikoulutukseen.

lue lisää