Icon
IAB X DAGMAR koulutus: Missä asiakaspolun vaiheessa vaikuttajat ovat? Tapahtumat

IAB X DAGMAR koulutus: Missä asiakaspolun vaiheessa vaikuttajat ovat?

13.02.2024, 13:00-14:00, Virtuaalinen

Missä asiakaspolun vaiheissa vaikuttajamarkkinointi on oikea ratkaisu ja milloin pitäisi pohtia toisenlaista markkinoinnin keinoa? Miltä vaikuttajamarkkinointi näyttää asiakaspolun harkintavaiheessa tai ostovaiheessa?
Koulutuksessa käsitellään vaikuttajamarkkinointia asiakaspolun vaiheiden kautta. Koulutus antaa paremman ymmärryksen vaikuttajamarkkinoinnin suunnitteluun markkinoinnin peruslainalaisuuksien mukaisesti. Jaamme konkreettisia esimerkkejä eri asiakaspolun ratkaisuista.


Käsittelemme koulutuksessa mm. näitä aiheita:
• Missä asiakaspolun vaiheissa vaikuttajamarkkinointia kannattaa erityisesti harkita
• Miten asiakaspolkua voi hyödyntää vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelussa
• Millä tavoin asiakaspolkuajattelu auttaa tavoitteiden ja mittareiden asetannassa


Kouluttajaesittelyt:

Susanna Öster | Dagmar

Concept Designer & Influencer Strategist Suski on Dagmar Storiesin luova suunnittelija ja strateginen vaikuttaja-asiantuntija. Intohimoinen brändinrakentaja on ollut alalla noin seitsemän vuoden ajan monipuolisissa suunnittelurooleissa. Suskia kiinnostaa vaikuttajamarkkinoinnissa uudenlaiset mahdollisuudet hyödyntää kohderyhmää puhuttelevia henkilöitä vaikuttavuutta lisäävänä tekijänä monikanavaisia sisältöjä suunniteltaessa. Etenkin vastuullisuus, arvopohjainen suunnittelu ja tunnetasolla erottuminen ovat Suskin suunnitteluideologian keskiössä ja näitä teemoja hän mielellään näkisi yhä enemmän brändien sisällöissä, myös vaikuttajamarkkinoinnin osalta.


Heta Vuorinen | Dagmar

Heta on Dagmarin vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija. Hän on moniosaaja, jolla löytyy ymmärrystä niin vaikuttajamarkkinoinnista, sisältösuunnittelusta ja -tuotannosta kuin digimainonnastakin. Heta on kiinnostunut erityisesti vaikuttajamarkkinoinnin
mahdollisuuksista luoda aitoja yhteyksiä brändin ja yleisön välille sekä vastuullisuusteemoista vaikuttajavalinnoissa ja sisällöissä.

ILMOITTAUDU

05.03.2024

IAB X DAGMAR koulutus: Gen Z:n tavoittaminen vaikuttajien avulla

Miten Gen Z:aan saa yhteyden vaikuttajamarkkinoinnilla? Koulutus käsittelee Gen Z:n mediakäyttäytymistä, heihin toimivaa sisältöä sekä kanavia. Koulutuksessa sukelletaan Gen Z:n maailmaa vaikuttajamarkkinoinnin näkökulmasta. Esitämme koulutuksessa konkreettisia vinkkejä, statistiikka Gen Z:n mediakäyttäytymisestä sekä esimerkkejä toimivasta sisällöstä. Kerromme miten vaikuttajamarkkinoinnin lainalaisuuksia hyödyntäen pysyt suunnittelemaan kohdeyleisölle resonoivaa sisältöä.

lue lisää

06.03.2024

Webinaari: IAB Tietoisku

IAB Finlandin uusi tapahtumakonsepti on IAB Tietoisku, joissa neljä kertaa vuodessa julkaistaan IAB:n työryhmien tuotoksia ja aikaansaannoksia. Lisäksi otetaan katsauksia myös mediamainonnan markkinan tilanteeseen.

lue lisää

21.03.2024

Seminaari: Ohjelmallinen ei koskaan kuole

Tervetuloa IAB:n maaliskuun seminaariin, jossa keskitytään ohjelmallisen mainonnan tulevaisuuteen ja siihen, kuinka mainostajat sekä julkaisijat voivat sopeuttaa toimintaansa evästeettömään maailmaan. Markkinalla on ollut puhetta, että ohjelmallinen mainonta kohtaisi merkittäviä vaikeuksia kolmannen osapuolen evästeiden poistuessa, mutta tämä on turha huoli!

lue lisää

03.04.2024

IAB Finlandin kevätkokous 2024

IAB Finland ry:n kevätkokous järjestetään torstaina 3.4.2024 klo 15:00 - 16:00 virtuaalisesti Teamsissa. Kevätkokous on tarkoitettu kaikille IAB Finlandin jäsenyritysten työntekijöille ja siellä käydään läpi mm. vuoden 2023 toimintakertomus, liiketoiminnan tulos sekä IAB:n roadmap vuodelle 2024.

lue lisää