Icon
IAB Grand One 2012 -seminaari Tapahtumat

IAB Grand One 2012 -seminaari

29.03.2012

Tapahtuma-aineisto:

Tapahtuma-aineisto on avoin ainoastaan sisäänkirjautuneille.

IAB Grand One -seminaarissa esitellään jälleen neljä valittua Grand One -finalisticasea!

Seminaarin Caset ovat katsottavissa Ruudussa!

Aika: Torstai 29.3.2012 klo 8.30-11.30
Paikka: Apollo Live Club, Mannerheimintie 16, Helsinki

Tule ja nappaa talteen konkreettiset neuvot, vinkit ja ideat mahdollisuuksien hyödyntämiseen vuoden 2011 parhaista verkkokampanjoista! Luvassa vauhdikas katsaus siihen, missä mennään, millä on väliä, ja mikä juna meni jo!

IAB on valinnut finalistien joukosta kiinnostavimmat case-esittelyt seminaariin. Seminaarin juontajana toimii Grand Onen päätuomari Antti Isokangas, Ali Consultingista.

Seminaarin ohjelma

8.30 Aamiainen

9.00 Tervetuloa!
IAB:n toiminnanjohtaja Birgitta Takala

9.10 Grand One -kilpailu
Päätuomari Antti Isokangas, Ali Consulting

9.30 Case 1: Paras verkkomainos
Llama Plan Flute Hero II *VOITTAJA
Marko Muona & Matti Mattila, Family Inc.

9.50 Case 2: Paras mobiilikampanja
K-ruokakauppojen tarjoukset ja reseptit iPadissä ja iPhonessa *VOITTAJA
Toni Leppänen, Sanoma News

10.10 Case 3: Paras B2B-kampanja
Stora Enso - Rethink *VOITTAJA
Markus Nieminen, SON Helsinki & Jani Pösö, N2 Helsinki

10.30 Case 4: Tuloksellisin verkkokampanja
Alamme huiput *Tuplakunniamaininta
Anna-Mari Karhunen, Carat

10.50 Uunituoretta tutkittua tietoa: Mobile and Social Media Trends
Kari Roose, Taloustutkimus

11.10 Yhteenveto, kommentit, kysymykset & Kiitos!
Päätuomari Antti Isokangas, Ali Consulting

IAB Grand One -seminaarin tarkoitus on koota laajemmin markkinoinnin ja viestinnän päättäjät sekä digitaalisen kommunikaation osaajat yhteen, ja näin edesauttaa digitaalisen markkinoinnin ja liiketoiminnan kasvua. Grand One -mestaruudesta kilpailevat 212 eri työtä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä lähetettyjen töiden määrään ja siihen kuinka moni alan yritys on osallistunut kisaan. Grand One -voittoa tavoittelevat kaikki alan tärkeimmät pelurit pienimmistä isoimpiin,” iloitsee Rami Ahonen, RE: Median kilpailujärjestäjä.

Verkkomedioiden huimaa kehitystä on kasvattanut luottamus verkkomainonnan toimivuuteen, ja mobiilimainonnan lisääntyminen vahvistaa digitaalisen median maailmanvalloitusta entisestään. Mukana ovat tänä vuonna ensimmäistä kertaa Paras mobiilikampanja sekä erillinen Paras mobiilipalvelu -sarjat.

Verkkomarkkinointi on kiistatta tehokkain, monipuolisin ja kohdennettavin markkinoinnin muoto! Kokeilu ei vaadi rohkeutta, mutta kokeilematta jättäminen sitäkin enemmän!

”Töissä näkyy se, ettei luovuuden ja tuloksellisuuden tarvitse olla toisensa poissulkevia asioita edes palkintogaaloissa. On hauska nähdä myös se, että eri välineitä käytetään entistä tehokkaammin yhdessä. Tuomaristolle tämä aiheutti toisaalta myös jonkin verran haastetta, sillä eri kategorioiden rajat eivät enää ole niin selviä,” kommentoi Antti Isokangas, Grand One -kilpailun päätuomari.

Digimedia-alan voittajatyöt julkistetaan viikkoa aikaisemmin 22.3.2012 Grand One Gaalassa. Lue lisää Grand One -sivustolta.

IAB Grand One -seminaarin hinta on IAB:n jäsenille 150 € (+ alv 23 %) ja ei-jäsenille 300 € (+ alv 23 %). IAB:n jäsenenä voit kutsua myös yhteistyökumppanisi seminaariin jäsenetuhinnalla!

30.05.2024

Adnami x IAB: Attention ja mediastrategiat koulutuswebinaari

Tule mukaan IAB Finlandin ja Adnamin asiantuntijoiden isännöimään koulutukseen, jossa käsitellään attentionin (huomionmittauksen) nykytilaa sekä attentionin viemistä strategiasta käytännön tasolle.

lue lisää

06.06.2024

Seminaari: Vastuullisuus digimarkkinoinnissa - Mitä? Miksi? Miten?

Vastuullisuus trendaa globaalisti ja erityisesti digimainonnan vastuullisuus on IAB:n painopiste jo toista vuotta. Aihe on laaja ja kompleksinen, mutta toimialalle tärkeä. Tämän hetken haasteina toimialalla niin Suomessa kuin Euroopassa ja globaalistikin on standardien sekä osaamisen puute.

lue lisää

24.09.2024

Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 9/24

Digimarkkinointi tulee liiketoiminnan kasvua, joten tule päivittämään osaamisesi digimarkkinoinnista ja -myynnistä IAB Finlandin sertifikaatikoulutukseen.

lue lisää

12.11.2024

Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 11/24

Digimarkkinointi tulee liiketoiminnan kasvua, joten tule päivittämään osaamisesi digimarkkinoinnista ja -myynnistä IAB Finlandin sertifikaatikoulutukseen.

lue lisää