Icon
IAB Finlandin syyskokous 2023 Tapahtumat

IAB Finlandin syyskokous 2023

23.11.2023, TEAMS

HALLITUSVAALIT, PAINOPISTEET & IAB-VUODEN 2024 LÄHTÖKOHDAT
TERVETULOA SYYSKOKOUKSEEN


IAB Finland ry:n syyskokous järjestetään torstaina 23.11.2023 klo 15.00 - 16.00 Teams-kokouksena. Sääntömääräisten asioiden lisäksi syyskokouksessa valitaan IAB Finlandin uusi hallitus.

IAB:n kaksitoistapaikkaiseen (12) hallitukseen valitaan jäsenyritysten edustajat kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja puolet yrityksistä on erovuorossa vuosittain. Hallitus rakentuu medioiden, mainostajien sekä palveluntarjoajien edustajista. Jokaista segmenttiä edustaa vähintään kaksi ja korkeintaa viisi yritystä. Uusi hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan.

Nykyisestä hallituksesta vuodelle 2024 jatkavat Clear Channel Suomi Oy, Elisa Oyj, Kesko Oyj, Veikkaus Oy, Neste Oyj ja IPG Mediabrands Finland Oy. Syyskokouksessa valitaan kuusi uutta jäsentä IAB Finlandin hallitukseen vuosille 2024-2025. IAB Finlandin Industry Partner -jäsenyys, joita on tarjolla korkeintaan kuusi kappaletta, oikeuttaa paikkaan IAB Finlandin hallituksessa. Loput hallituspaikat täytetään vaaleilla.

Mikäli yrityksesi haluaa asettua ehdolle IAB Finland ry:n hallitukseen, ole yhteydessä toiminnanjohtaja Pasi Raassinaan: pasi.raassina@iab.fi / 040 575 3726. Valmistaudu myös markkinoimaan itseäsi ja edustamaasi yritystä, sillä varaamme kaikille ehdokkaille kahden minuutin markkinointislotin. Lisätietoa Industry Partner -jäsenyydestä voi myös kysellä Pasilta.

Kiitos kun ilmoittaudut virtuaalisesti järjestettävään kokoukseen alla olevien linkkien kautta. IAB Finlandin syyskokous on avoinna kaikille IAB Finlandin jäsenille, mutta hallitusvaalien äänioikeus on yrityskohtainen. Mikäli jäsenyrityksestä tulee paikalle useampi kuin yksi henkilö, sopikaa etukäteen kuka antaa yrityksenne äänen.

Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan kokousmateriaali ennakkoon tutustuttavaksi viikko ennen kokousta.

Tervetuloa!

IAB Finland ry

Pasi Raassina, Toiminnanjohtaja

IAB FINLAND RY:N SYYSKOKOUS, 23.11.2023 KLO 15:00 - 16:00

15:00 – 15:05 Tervetuloa - IAB Finlandin Hallituksen PJ Eliisa Puikkonen sekä Toiminnanjohtaja Pasi Raassina

15:05 - 15:20 IAB Finlandin jäsentutkimus 2023

15:20 – 16:00 IAB Finland ry:n syyskokous

  • Kokouksen avaus
  • Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan ja ääntenlaskijan valinta
  • Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
  • Esityslistan hyväksyminen
  • Vuoden 2024 talousarvion sekä toimintasuunnitelman hyväksyminen
  • Vuoden 2024 jäsenedut, jäsenmaksut ja maksupäivän määrääminen
  • Mahdolliset muutokset IAB Finland ry:n sääntöihin
  • Erovuoroisen hallituksen vapauttaminen tehtävästään sekä uuden hallituksen valinta
  • Muut asiat
  • Kokouksen päättäminen

Ilmoittaudu

 

 

30.05.2024

Adnami x IAB: Attention ja mediastrategiat koulutuswebinaari

Tule mukaan IAB Finlandin ja Adnamin asiantuntijoiden isännöimään koulutukseen, jossa käsitellään attentionin (huomionmittauksen) nykytilaa sekä attentionin viemistä strategiasta käytännön tasolle.

lue lisää

06.06.2024

Seminaari: Vastuullisuus digimarkkinoinnissa - Mitä? Miksi? Miten?

Vastuullisuus trendaa globaalisti ja erityisesti digimainonnan vastuullisuus on IAB:n painopiste jo toista vuotta. Aihe on laaja ja kompleksinen, mutta toimialalle tärkeä. Tämän hetken haasteina toimialalla niin Suomessa kuin Euroopassa ja globaalistikin on standardien sekä osaamisen puute.

lue lisää

24.09.2024

Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 9/24

Digimarkkinointi tulee liiketoiminnan kasvua, joten tule päivittämään osaamisesi digimarkkinoinnista ja -myynnistä IAB Finlandin sertifikaatikoulutukseen.

lue lisää

12.11.2024

Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 11/24

Digimarkkinointi tulee liiketoiminnan kasvua, joten tule päivittämään osaamisesi digimarkkinoinnista ja -myynnistä IAB Finlandin sertifikaatikoulutukseen.

lue lisää