Icon
IAB Finland mukana järjestämässä UpSkill -messuja 2021 Tapahtumat

IAB Finland mukana järjestämässä UpSkill -messuja 2021

03.03.2021 - 04.03.2021, 9:00-15:00, Webinaari

Tapahtuma järjestetään 3.–4.3.2021 virtuaalisessa messukeskuksessa, joka avautuu ke 3.3. klo 9.

UpSkill on maaliskuussa 2021 järjestettävä maksuton osaamisen kehittämisen virtuaalitapahtuma, jolla halutaan innostaa uuden oppimiseen ja tuoda esiin erilaisia koulutusmahdollisuuksia. "Livenä" ja virtuaalimaailmassa toteutettava tapahtuma luo puitteet innostumiselle ja verkostoitumiselle!

Maksuton tapahtuma on suunnattu kaikille työelämässä mukana oleville, jotka ovat kiinnostuneita oman tai organisaationsa osaamisen kehittämisestä. Näytteilleasettajapaikat on tarkoitettu osaamisen kehittämisen ratkaisuja tarjoaville.

IAB on mukana tarjoamassa sisältöä puheenvuorojen muodossa. Tule kuuntelemaan seuraavat puheenvuorot:

3.3. keskiviikkona

14.00 Vinkit työnhakuun & osaamisen kehittämiseen / Aarne Töllinen, Barona ja Pasi Raassina, IAB Finland

4.3. torstaina

10.00 Verkkokauppa – mitä uusia taitoja työelämään vaaditaan? / Toni Kallio, Commerce 8 ja Pasi Raassina, IAB Finland

14.00 Toimivan podcastin resepti / Juhani Pajunen, Suomen Podcast Media ja Elsa Kalervo, Bauer Media ja Mira Vaurula, IAB Finland

Mitä pitää ottaa huomioon, jos haluaa tehdä hittipodin? Keskustelussa tullaan käsittelemään podcastin konseptia, rakennetta, tuotantoa sekä yleisön löytämistä niin julkaisijan kuin tuottajan näkökulmasta.

Ilmoittaudu

28.08.2024

Teads x IAB: Attention nousuun luovan optimoinnilla

Tule mukaan IAB Finlandin ja Teadsin koulutukseen, jossa syvennymme siihen, miksi attention on vähäistä ja miten voimme parantaa kampanjoiden attentionia ja tehokkuuutta optimoimalla mainoksien luovaa hyödyntämällä esimerkiksi tekoälyä.

lue lisää

04.09.2024

Aleph x IAB: Snapchat mainonnan ABC

Tule mukaan IAB Finlandin ja Alephin yhteiseen koulutukseen, jossa käsitellään käytännön tasolla Snapchatin mainonnan mahdollisuuksia brändimainostajan näkökulmasta. Koulutus on kaikille avoin.

lue lisää

11.09.2024

Seminaari: Resepti vaikuttavampaan digimainontaan

Resepti vaikuttavampaan digimainontaan -seminaari tuo esille, miten digitaalista mainontaa voidaan tehdä entistä vaikuttavammin keinoin. Seminaarissa esitellään ratkaisuja ja uusia kyvykkyyksiä, joilla erotut joukosta ja hyödynnät innovatiivisia ratkaisuja markkinoinnissasi. Kuulet vastauksia kysymyksiin: Miten digimainonnasta tehdään vaikuttavampaa? Mikä rooli vaikuttavuudessa on brändin vahvuudella ja sujuvalla yhteistyöllä? Entä miten vaikutus mitataan ja maksimoidaan?

lue lisää

24.09.2024

Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 9/24

Digimarkkinointi tulee liiketoiminnan kasvua, joten tule päivittämään osaamisesi digimarkkinoinnista ja -myynnistä IAB Finlandin sertifikaatikoulutukseen.

lue lisää