Icon
Blogiseminaari Tapahtumat

Blogiseminaari

11.12.2014, A-lehdet, Risto Rytin tie 33

Miltä näyttää Suomen blogikenttä? Millaisten blogien ja yhteisöjen kautta voi löytää juuri oikeanlaisen yleisön? Miten syntyy menestyksekäs blogiyhteistyö?

IAB Finlandin sosiaalisen median työryhmä valmistelee Blogiyhteistyön opasta, joka julkaistaan blogiseminaarin yhteydessä 11.12. Oppaassa käsitellään suomalaista blogikenttää, blogiyhteistyön eri muotoja ja erityisesti käytännön askelia menestyksekkään yhteistyön syntymiseksi: strategiaa, mittaamista, sopimista ja seurantaa. Opas antaa myös vinkkejä B2B-blogiyhteistyön tekemiseen ja bloggaajatapahtuman järjestämiseen.

Opas julkaistaan torstaina 11.12. IAB Finlandin blogiseminaarin yhteydessä. Aamupäiväseminaarissa esitellään oppaan sisältöä sekä kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja niin markkinoijilta, blogiyhteisöiltä kuin bloggaajilta. Mukana seminaarissa ovat mm. A-lehdet, Lumene ja Blogirinki Media.

Ohjelma

08.30 Ilmoittautuminen ja aamiainen
09.00 Tervetuloa, Blogiyhteistyön oppaan julkistaminen
09.20 Yhteisöt ja mainonta
Saija Heikinheimo myyntijohtaja, mediamyynti, A-lehdet
09.35 Ansaintamahdollisuudet bloggaajille ja mediataloille
Petri Pekki johtaja, digitaalinen media, A-lehdet
09.50 Blogiyhteistyö osana monimediakampanjaa. Case Lumene puhdistustuotteet
Satu Laakso, Head of Marketing, Lumene
10.20 Monipuolista sisältömarkkinointia itsenäisissä blogeissa.
Laura Hakanen, toimitusjohtaja, Blogirinki Media ja Hanna Pilli-Sihvola, bloggaaja, Hannan soppa -blogi
10.50 Paneelikeskustelu: Blogiyhteistyön mahdollisuudet ja haasteet
11.30 Tilaisuus päättyy

Seminaarin hinta on IAB Finlandin jäsenille 50 euroa (+ alv. 24 %) ja muille 90 euroa (+ alv. 24 %).

Seminaarin yhteistyökumppanina toimii A-lehdet.

29.11.2023

Seminaari: Voittava verkkokauppamarkkinointi

Marraskuun IAB-seminaarissa sukellamme verkkokauppamarkkinoinnin monipuoliseen maailmaan, joka on kehittynyt merkittävästi viime vuosien digitalisoitumisen myötä. Digikaupan merkitys on vahvistunut ja sen osuus markkinoilla kasvaa jatkuvasti. Osallistumalla seminaariin saat kattavan katsauksen siihen, kuinka voit hyödyntää digimarkkinoinnin työkaluja ja luoda menestyvän verkkokaupan markkinointistrategia.

lue lisää

29.11.2023

TULOS webinaarit - osa 3: Google Updates - Havainnot päivityksistä Suomesta ja maailmalta!

Digitaalinen markkinointi on alati muuttuva alue. Googlen algoritmien päivitykset ovat muovanneet hakukoneiden tuloksia merkittävästi niin Suomessa kuin globaalistikin. Mutta mitkä asiat ovat tärkeitä ottaa huomioon hakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon näkökulmasta tulevaisuudessa? Webinaarissamme sukellamme näiden ja muiden aiheiden syvempiin yksityiskohtiin.

lue lisää

01.12.2023

TULOS webinaarit - osa 4: Ota digianalytiikka osaksi liiketoimintaasi

Everestin huipulle harva pääsee ilman opasta. Sama pätee yrityksesi markkinointistrategiaan, joka vaatii analytiikan toimia suunnannäyttäjänään. Webinaarissamme opastamme sinua ymmärtämään analytiikan tarpeellisuuden ja annamme ohjeita siitä, miten rakennat toimivan mittausjärjestelmän.

lue lisää

13.12.2023

Webinaari: Mittaa ja menesty

Mainonnan ja markkinoinnin mittaaminen ja mittarit kehittyy vauhdilla. Viime aikoina on tullut tärkeitä uusia mittareita, kuten mainonnan hiilijalanjälki sekä attention. Ei pidä myöskään unohtaa edelleen tärkeitä mittareita, kuten brändin pitkän aikavälin kehittyminen sekä tuloksellisuuden näkökulmasta raaka myyntidata.Webinaariin osallistumalla pysyt ajan hermolla uusimmista mittaamisen trendeistä ja saat hyödyllistä tietoa alan asiantuntijoilta.

lue lisää