Icon
Videomainonnan seminaari Tapahtumat

Videomainonnan seminaari

13.06.2018, Kinopalatsi (Kaisaniemenkatu 2, Helsinki)

Videota kulutetaan yhä enemmän eri ympäristöissä. Jokaisella ympäristöllä on omat lainalaisuutensa, ja usein esimerkiksi televisioon tehty mainos ei toimi sellaisenaan optimaalisesti kaikkialla. Eri ympäristöjen erityispiirteet eivät kuitenkaan ole rakettitiedettä, ja muutamalla asialla saat helposti optimoitua mainoksen toimimaan eri ympäristöissä.

Tilaisuudessa näet käytännön case-esimerkkejä videomainonnan eri muodoista ja toimivista toteutuksista. Lisäksi saat vinkkejä siihen, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon kun suunnittelet ja optimoit videomainontaa eri kanaviin. Julkaisemme seminaarissa IAB Finlandin videomainonnan työryhmän laatiman oppaan, johon on tiivistetty oleellisimmat asiat videomainonnan suunnitteluun ja ostamiseen liittyen.

Seminaari on yhteistyökumppaneidemme tarjoama ja sinulle osallistujana maksuton.

Tervetuloa!

8.30

Ilmoittautuminen ja aamukahvit

9.00

Tilaisuuden avaus

Birgitta Takala, toiminnanjohtaja, IAB Finland

9.05 
Muista ainakin nämä - videomainonnan tuottaminen eri ympäristöhin

Tapio Haaja, IAB videotyöryhmän puheenjohtaja ja Head of MTV Katsomo, MTV

Avauspuheenvuorossa esitellään IAB:n videotyöryhmän laatima “Kuinka teet onnistunutta videomainontaa eri ympäristöihin” -opas.

9.20 


If TV becomes more digital, would advertising change?

Mira Vaurula, Video Product Development Manager, Sanoma Media Finland
Emmanuel Josserand, Brand, Agency and Industry Relations, Freewheel a Comcast Company

In this keynote the key findings about video advertising in TV environment from Freewheel Council will be presented. These findings include topics such as viewability, ad experience and ROI in European and Finnish market perspective.

9.40

Creative advertising on YouTube - Opportunities and best cases

Peter Nordlöv, Head of Creative Partnerships and Head of YouTube Sales, Google Sweden

10.00


Herätä huomio ja aktivoi - Video sivustoilla ja sosiaalisessa mediassa

Tuomo Sinkkonen, Video Product Manager, Dentsu Aegis Network
Sampsa Suomalainen, Sales Director, PlayAd Media

Videomainonta joutuu kilpailemaan huomiosta sivustoilla ja sosiaalisen median uutissyötteissä. Tuomo ja Sampsa näyttävät käytännössä, miten onnistua näissä miljoonia suomalaisia tavoittavissa ympäristöissä.

10.20

Kahvitauko

10.40Ruma ankanpoikanen - Vertikaalivideon tarina

Patrik Hautala, Digital Media Specialist, Alma Media

Vertikaalivideo on viime vuosina muodostunut vihatusta kuvasuhteesta mobiilin median luontaisimmaksi tavaksi kertoa tarinaa.

11.00


Tie kuluttajan sydämeen kulkee sarveiskalvojen kautta

Toni Tiusanen, Founding Partner, Creative Director, Bob the Robot
Karolus Viitala, CEO, Partner, Bob the Robot Pictures, Bob the Robot Engage

Menestynyt liikkuvan kuvan hyödyntäminen eri kanavissa ja formaateissa lähtee jo suunnittelupöydältä sen sijaan, että viilaukset tehtäisiin vasta leikkauspöydällä. Toni ja Karolus käyvät läpi menestyneitä liikkuvan kuvan caseja kuluneen vuoden ajalta.

11.30 Yhteenveto
11.45 Tilaisuus päättyy


Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.

Tilaisuus on buukattu täyteen! Voit ilmoittautua jonolistalle sähköpostilla toimisto@iab.fi.

Mikäli olet ilmoittautunut etkä pääsekään osallistumaan, vapautathan paikan ilmoittamalla peruutuksesta meille sähköpostilla toimisto@iab.fi.

28.08.2024

Teads x IAB: Attention nousuun luovan optimoinnilla

Tule mukaan IAB Finlandin ja Teadsin koulutukseen, jossa syvennymme siihen, miksi attention on vähäistä ja miten voimme parantaa kampanjoiden attentionia ja tehokkuuutta optimoimalla mainoksien luovaa hyödyntämällä esimerkiksi tekoälyä.

lue lisää

04.09.2024

Aleph x IAB: Snapchat mainonnan ABC

Tule mukaan IAB Finlandin ja Alephin yhteiseen koulutukseen, jossa käsitellään käytännön tasolla Snapchatin mainonnan mahdollisuuksia brändimainostajan näkökulmasta. Koulutus on kaikille avoin.

lue lisää

11.09.2024

Seminaari: Resepti vaikuttavampaan digimainontaan

Resepti vaikuttavampaan digimainontaan -seminaari tuo esille, miten digitaalista mainontaa voidaan tehdä entistä vaikuttavammin keinoin. Seminaarissa esitellään ratkaisuja ja uusia kyvykkyyksiä, joilla erotut joukosta ja hyödynnät innovatiivisia ratkaisuja markkinoinnissasi. Kuulet vastauksia kysymyksiin: Miten digimainonnasta tehdään vaikuttavampaa? Mikä rooli vaikuttavuudessa on brändin vahvuudella ja sujuvalla yhteistyöllä? Entä miten vaikutus mitataan ja maksimoidaan?

lue lisää

24.09.2024

Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 9/24

Digimarkkinointi tulee liiketoiminnan kasvua, joten tule päivittämään osaamisesi digimarkkinoinnista ja -myynnistä IAB Finlandin sertifikaatikoulutukseen.

lue lisää