Icon
Kilpailun tiedot ja säännöt MIXX Awards

Kilpailun tiedot ja säännöt 

MIXX Awards Finland on tarkoitettu digitaalisen markkinoinnin toimijoille. Kategorioissa tarkastellaan vuoden 2022 lopputuotoksia ja tuloksia.

Kilpailun aikataulu:
Ilmoittautuminen auki 1.3.2023
Ilmoittautuminen päättyy 16.4.2023

Tuomaristot kokoontuu ja valitsee ehdokkaat sekä voittajat huhtikuussa
Ehdokkaat julkistetaan toukokuussa
Voittajat julkistetaan MIXX Awards palkintogaalassa 25.5.2023

Hakuaika:
Kilpailun entry on auki 16.4. saakka. Ensimmäisen vuoden kunniaksi ilmoittautuminen mukaan on maksutonta. Voittajat julkistetaan IAB MIXX AWARDS gaalassa 25.5.2023

Säännöt:
IAB MIXX Awards Finland järjestetään ensimmäistä kertaa 2023. Palkintokilpailun tavoitteena on palkita alan osaajia sekä innovatiivisia tuotoksia. digimarkkinoinnin alalta. Vuonna 2023 palkintoja jaetaan 7 kategoriassa.
Kilpailun ilmoittautuminen tapahtuu iab.fi-sivustolla maaliskuussa 2023 kategoriakohtaisten lomakkeiden kautta. Lomakkeella tulee toimittaa myös kaikki työhön liittyvät liitetiedostot.

Voit osallistua useampaan kategoriaan, mutta jokaiseen kategoriaan ilmoittautuminen tehdään kyseisen kategorian ilmoittautumislomakkeella. Voit asettaa ehdolle kilpailutyön omasta puolesta tai kumppanin luvalla kumppanin puolesta. Muista hakemuksessa mainita kilpailutyön kaikki osapuolet.
Kilpailutyö tulee olla vuodelta 2022 ja arviointi keskittyy 2022. Jos kategoriaan ei ole tullut riittävästi laadukkaita ehdokkaita, voidaan kyseisen kategorian palkinto jättää jakamatta.

Kilpailun järjestää IAB Finland ry, joka päättää kilpailun toteutustavasta ja säännöistä, vastaa ilmoittautumisprosessista ja arvostelukriteereistä sekä nimittää asiantuntijatuomaristot. Kilpailuun ilmoittautuneet vastaavat siitä, että IAB:lla on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä töitä viestinnässä ja markkinoinnissa. Tulokset julkistetaan MIXX Awards palkintogaalassa 25.5.2023.
Kilpailuun osallistuminen on maksutonta.

Jos MIXX Awardisista heräsi kysymyksiä lue UKK tai ole yhteydessä Mira Vaurulaan (mira.vaurula@iab.fi, p. 040 168 0385).

MIXX Awards 2023 voittajat julkistettu

Viime torstaina palkittiin ensimmäiset Suomen MIXX Awards voittajat

Tuomaristot
Digikanavia parhaiten hyödyntävä mainostaja
Paras digimyyntitiimi
Paras digisuunnittelutiimi
Paras nousevien digikanavien markkinointikokonaisuus
Paras vastuullinen markkinointiteko
Vuoden digiammattilainen
Vuoden datateko