Icon
Tallenne: Missä asiakaspolun vaiheessa vaikuttajat ovat? Tallenteet

Tallenne: Missä asiakaspolun vaiheessa vaikuttajat ovat?

14.02.2024

Tutustu koulutustallenteeseemme: Missä asiakaspolun vaiheessa vaikuttajat ovat? Tässä koulutuksessa syvennymme siihen, miten vaikuttajamarkkinointia voidaan hyödyntää eri vaiheissa asiakkaan ostopolulla – alkaen tietoisuuden herättämisestä aina ostopäätöksen tekemiseen. Keskustelemme siitä, missä asiakaspolun vaiheissa vaikuttajamarkkinointi on tehokkain ratkaisu ja milloin markkinoijan tulisi harkita muita markkinointikeinoja.

Erityistä huomiota kiinnitämme siihen, miltä vaikuttajamarkkinointi näyttää asiakaspolun harkintavaiheessa ja ostovaiheessa, tarjoten konkreettisia esimerkkejä ja parhaita käytäntöjä näiden kriittisten hetkien hyödyntämiseen. Koulutuksessa käymme läpi, miten asiakaspolkua voidaan hyödyntää vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelussa ja miten asiakaspolkuajattelu auttaa asettamaan tavoitteita ja mittareita markkinointitoimenpiteille.

Tämä koulutus on suunnattu markkinoinnin ammattilaisille, jotka haluavat syventää ymmärrystään vaikuttajamarkkinoinnista ja oppia, miten sitä voidaan tehokkaasti integroida osaksi laajempaa markkinointistrategiaa asiakaspolun eri vaiheissa. Olitpa sitten markkinoinnin suunnittelija, brändijohtaja tai vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija, tämä koulutus tarjoaa sinulle arvokkaita oivalluksia ja työkaluja vaikuttajamarkkinoinnin tehostamiseen.

Katso tallenne nyt ja ota vaikuttajamarkkinointisi uudelle tasolle!

13.06.2024

Tallenne: Tietoisku - Katsaus digitaaliseen mediamarkkinaan

Kesäkuun Tietoiskussa kuultiin uunituoreet Adex 2023 tulokset Euroopan digimediamarkkinasta sekä valittuja paloja Suomen mediamarkkinan osalta. Lisäksi julkistettiin kahden työryhmän tuottamien tutkimusten tuloksia, aiheina digiaudio, erityisfokuksena podcastit sekä pelimainonta.

lue lisää

10.06.2024

Tallenne: Vastuullisuus digimarkkinoinnissa - Mitä? Miksi? Miten?

Tervetuloa IAB Finlandin vastuulisuus seminaarin tallenteen pariin. Vastuullisuus trendaa globaalisti, ja digimainonnan vastuullisuus on IAB painopiste jo toista vuotta. Aihe on laaja ja tärkeä, ja haasteina on standardien ja osaamisen puute niin Suomessa, Euroopassa kuin globaalistikin. Tapahtuma järjestettiin LIVENÄ Kinopalatsissa Finnkinon leffateatterissa ja sitä oli mahdollista seurata myös striimin kautta.

lue lisää

30.05.2024

Tallenne: Adnami x IAB: Attention ja mediastrategiat koulutuswebinaari

Tervetuloa katsomaan IAB Finlandin ja Adnamin yhteisen koulutuksen tallennetta, jossa käsiteltiin attentionin (huomionmittauksen) nykytilaa sekä attentionin viemistä strategiasta käytännön tasolle.

lue lisää

23.04.2024

Tallenne: Ruudun takaa kuluttaja kurkistaa

Tapahtumassa avattiin ovia uusiin mahdollisuuksiin ja yllättäviin kanaviin, jotka muovaavat tulevaisuuden markkinointistrategioita. Keskityimme erityisesti älylaitteiden, suurten näyttöjen ja uusien kaupallisten ympäristöjen kautta kuluttajien tavoittamiseen sekä pohdimme, kuinka suomalaisen kuluttajan alati muuttuva mediankäyttö vaikuttaa markkinoinnin kokonaisuuteen.

lue lisää