Icon
IAB Jäsenesittely: Superlines ja Jere Meriluoto MIXX Awards

IAB Jäsenesittely: Superlines ja Jere Meriluoto

08.04.2024 | IAB Finland

Tässä blogisarjassa tutustumme IAB:n uusiin jäseniin hieman paremmin! Nyt on vuorossa Superlines ja Jere Meriluoto

 

 Jere Meriluoto, Co-Founder / CEO

Kerro hieman työnantajastasi sekä myös itsestäsi?

Olen Grew Oy:n toimistusjohtaja ja toinen perustajista. Olen työskennellyt konsulttina markkinointiteknologioiden parissa ja ennen Superlinesin pariin hyppäämistä olin mukana lanseeraamassa Odan ruoan verkkokauppaa palvelukehityspäällikön roolissa. Nyt valloitamme Pohjoismaita tekoälypohjaisella markkinointialusta Superlinesilla, joka mahdollistaa yrityksille entistä älykkäämpien markkinointitoimenpiteiden tekemisen ja tekoälyn konkreettisen hyötyjen saamisen. Superlines on markkinoiden tehokkain analysointi-, optimointi- ja esitestauspalvelu, joka hoitaa myös sisällön tuotannon yrityksille.

Mitä odotuksia teillä on IAB-yhteistyöltä?

Odotamme erinomaisia keskusteluita markkinoinnin ammattilaisten kanssa ja toivomme myös saavamme hyviä näkemyksiä asioista, jotka eivät ole omaa ydinosaamistamme.

Mitä aiotte tuoda IAB-yhteisöön?

Tuomme IAB-yhteisölle varmasti ajankohtaisia kokemuksia ja näkemyksiä tekoälystä ja sen hyödyistä markkinoinnissa. Yrityksemme on kansainvälisesti pääkallopaikalla ja saamme erittäin kattavan läpileikkauksen yritysten kokemuksista heidän valjastaessaan tekoälyä omiin prosesseihinsa Superlinesin avulla.

Mitkä ovat Superlinesin tärkeimmät viestit ja painopisteet vuonna 2024?

Kuten monessa muussakaan asiassa, ei tekoälyn tuomien hyötyjen saamisessa ei ole oikotietä onneen. Aidon muutoksen saaminen organisaatioihin tulee viemään aikaa, mutta oikeilla ratkaisuilla tämä muutos saadaan aikaan helpommin ja AI-avusteisesta työskentelystä saadaan hyödyt irti tehokkaammin ja nopeammalla aikataululla. Olemme kaikki uuden äärellä, ja mitä nopeammin pääsee alkuun, sitä nopeammin työskentelyn uusi aikakausi voi ottaa ensimmäisen askeleen jokaisessa yrityksessä.

Haluatko antaa loppuun parhaat vinkkisi intensiivisestä työviikosta palautumiseen?

Yrittäjän arjessa työ ei ikinä lopu, mutta silti aikaa pitää löytää palautumiselle. Urheilen kuntosalilla, kuuntelen musiikkia ja vietän aikaa koirieni kanssa luonnossa. Kroppa kiittää ja uusia ajatuksia/näkökulmia löytyy työstettäviin asioihin kun muistaa ottaa etäisyyttä töihin.

31.05.2023

MIXX Awards juhlahumua Valkoisessa Salissa

Keräsimme alan ammattilaiset yhteen juhlimaan saman katon alle riemukkaaseen jälleennäkemiseen. Tässä valikoituja otoksia viime torstain 25.5. MIXX Awards gaalasta sekä linkit kaikkiin kuviin

lue lisää

29.05.2023

MIXX Awards 2023 voittajat julkistettu!

Torstaina 25.5.2023 palkittiin ensimmäiset Suomen MIXX Awards voittajat Valkoisessa Salissa

lue lisää

21.03.2023

MIXX Awards - Usein kysytyt kysymykset

Älä jätä hakemusta laittamatta. Tässä on useimmin kysytyt kysymykset koskien IAB MIXX Awards kilpailua. Jos kysymyksiä herää lisää, laitathan viestiä Miralle.

lue lisää