Icon
IAB Jäsenesittely: Kuuki ja Ulla Ristkari-Ryynänen MIXX Awards

IAB Jäsenesittely: Kuuki ja Ulla Ristkari-Ryynänen

22.05.2024 | IAB Finland

Tässä blogisarjassa tutustumme IAB:n uusiin jäseniin hieman paremmin! Nyt on vuorossa Kuuki ja Ulla Ristkari-Ryynänen

 

              Ulla Ristkari-Ryynänen, CMO, Founding Partner

 

Kerro hieman Kuukista sekä myös itsestäsi?

Kuuki on vuonna 2017 perustettu markkinointi- ja teknologiatoimisto. Kuuki tarjoaa monipuoliset palvelut mainontaan ja markkinointiin, visuaalisiin toteutuksiin sekä ohjelmistokehitykseen. Kuukissa  työskentelee yli 30 alan ammattilaista kolmessa toimistossa, Helsingissä ja Lahdessa. Palvelemme pk-sektoria Suomessa ja ulkomailla.

Olen yksi markkinointi- ja teknologiatoimisto Kuukin perustajista, jossa toimin asiakkuus- ja markkinointijohtajana. Olen intohimoinen markkinoinnin ammattilainen, jossa yhdistyvät myyjän sydän ja laaja kokemus monimuotoisesta markkinoinnista. Minulla on lähes 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja mainonnasta molemmin puolin pöytää tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten brändien parista. Suunnittelen ja toteutan myyvän markkinoinnin strategioita, jotka vahvistavat asiakkaidemme myyntiä sekä kasvattavat liiketoimintaa.

Mitä odotuksia teillä on IAB-yhteistyöltä?

Tiedon jakaminen, oppiminen ja verkostojen kasvattaminen.

Mitä aiotte tuoda IAB-yhteisöön?

Asiantuntemusta, innostavia keskusteluita ja ideoita, uusia ajatuksia sekä lämminhenkisiä kohtaamisia.

Mitkä ovat Kuukin tärkeimmät viestit ja painopisteet vuonna 2024?

Perustekemisen ja suunnitelmien vaaliminen kaikessa markkinointi- ja teknologiatyössä. Tekoälyn tutkiminen ja jalkauttaminen liiketoiminnan kasvua tukevaksi osaksi. Näin luodaan pohjaa menestykselle. 

Haluatko antaa loppuun parhaat vinkkisi intensiivisestä työviikosta palautumiseen?

Jätä kone toimistolle (jos et jo niin tee) ja kokeile kolmen L:n taktiikkaa eli liikunta, luonto ja läheisten kanssa vietetty aika. Bonuksena, jos on mahdollista heittäytyä kokonaan offline niin tee se! :)

 

 

31.05.2023

MIXX Awards juhlahumua Valkoisessa Salissa

Keräsimme alan ammattilaiset yhteen juhlimaan saman katon alle riemukkaaseen jälleennäkemiseen. Tässä valikoituja otoksia viime torstain 25.5. MIXX Awards gaalasta sekä linkit kaikkiin kuviin

lue lisää

29.05.2023

MIXX Awards 2023 voittajat julkistettu!

Torstaina 25.5.2023 palkittiin ensimmäiset Suomen MIXX Awards voittajat Valkoisessa Salissa

lue lisää

21.03.2023

MIXX Awards - Usein kysytyt kysymykset

Älä jätä hakemusta laittamatta. Tässä on useimmin kysytyt kysymykset koskien IAB MIXX Awards kilpailua. Jos kysymyksiä herää lisää, laitathan viestiä Miralle.

lue lisää