Icon
IAB Jäsenesittely: Kuubi ja Toni Kallio MIXX Awards

IAB Jäsenesittely: Kuubi ja Toni Kallio

15.02.2024 | IAB Finland

Tässä blogisarjassa tutustumme IAB:n uusiin jäseniin hieman paremmin! Nyt on vuorossa Kuubi ja Toni Kallio

 

 Toni Kallio, Business Development Director

Kerro hieman työnantajastasi sekä myös itsestäsi?

Kuubin tavoitteena on olla Suomen paras digitaalisen tuotannon toimisto. Olemme 2002 perustettu itsenäinen mainostoimisto. Suunnittelemme konseptin tai johdamme valmiista yksilöllisiä toteutuksia, jotka istuvat oikealla tavalla valittuihin medioihin – useimmiten digitaalisiin. Meillä on kokemusta suurten asiakkaiden palvelemisesta. Siksi kykenemme sujuvaan yhteistyöhön asiakkaan koko kumppaniverkoston kanssa ja varmistamme, että materiaalit ovat linjassa tavoitteiden kanssa, deadlinet pitävät eivätkä budjetit ylity. Kuubi on nopea ja ketterä toimisto, jonka projektihallinta ja reagointikyky on huippuluokkaa. Kehitämme jatkuvasti prosessejamme mahdollisimman joustaviksi ja virtaviivaisiksi.

Toimin Kuubissa kaupallisena johtajana vastuullani uudet asiakkaat, nykyisten strateginen sparraus sekä Kuubin liiketoiminnan kehittäminen. Olen työskennellyt mediassa, mediatoimistossa, mainostajalla, yrittäjänä sekä nyt mainostoimistossa. Nautin, kun pystyn auttamaan brändejä oivaltamaan, miten liiketoiminnallisia tavoitteita voi saavuttaa markkinoinnin keinoin. Sparrailen mielelläni, kaikkien kanssa ja kaikesta.

Mitä odotuksia teillä on IAB-yhteistyöltä?

Haluamme olla aiempaakin parempia digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoita – oppia ja olla mukana kehittämässä alaa. Lisäksi tykkäämme monenlaisista kumppanuuksista, ja toivomme että IAB:n myötä verkostomme laajenevat ja syvenevät entisestään.

Mitä Kuubi aikoo tuoda IAB-yhteisöön?

Tuomme IAB:hen syvää ymmärrystä etenkin luovan suunnittelun ja tuotannon osalta, sekä tietenkin lisää hyvää fiilistä.

Mitkä ovat Kuubin tärkeimmät viestit ja painopisteet vuonna 2024?

Personointitarpeiden kasvaessa, ärsykkeiden, työkalujen, kanavien ja formaattien lisääntyessä, markkinointikustannusten noustessa ja budjettien tiukentuessa koemme, että brändeillä on haaste tuottaa enemmän vähemmällä. Haluamme auttaa brändejä fiksuuttamaan digitaalista tuotantoa niin että vaikuttavuus ja huomioarvot paranevat. Toisaalta myös vaikuttavan digitaalisen sisällön (3D, AI-generoitu sisältö, konfiguraattorit, AR, metaversumi) merkitys kasvaa edelleen, kun halutaan sitouttaa kohdeyleisöä.

Haluatko antaa loppuun parhaat vinkkisi intensiivisestä työviikosta palautumiseen?

Vinkkini on balanssi: riittävästi, mutta ei liikaa hyvää ruokaa ja juomaa, sopivasti treeniä ja lepoa, tarpeeksi menoa ja oleskelua. Välillä kannattaa myös olla offline ja kävellä metsään tai tarttua klassikkoromaaniin.

31.05.2023

MIXX Awards juhlahumua Valkoisessa Salissa

Keräsimme alan ammattilaiset yhteen juhlimaan saman katon alle riemukkaaseen jälleennäkemiseen. Tässä valikoituja otoksia viime torstain 25.5. MIXX Awards gaalasta sekä linkit kaikkiin kuviin

lue lisää

29.05.2023

MIXX Awards 2023 voittajat julkistettu!

Torstaina 25.5.2023 palkittiin ensimmäiset Suomen MIXX Awards voittajat Valkoisessa Salissa

lue lisää

21.03.2023

MIXX Awards - Usein kysytyt kysymykset

Älä jätä hakemusta laittamatta. Tässä on useimmin kysytyt kysymykset koskien IAB MIXX Awards kilpailua. Jos kysymyksiä herää lisää, laitathan viestiä Miralle.

lue lisää