Icon
IAB Jäsenesittely: Idlis ja Mikko Kivistö MIXX Awards

IAB Jäsenesittely: Idlis ja Mikko Kivistö

17.06.2024 | IAB Finland

Tässä blogisarjassa tutustumme IAB:n uusiin jäseniin hieman paremmin! Nyt on vuorossa Idlis ja Mikko Kivistö

 

                                 Mikko Kivistö, Founder

 

Kerro hieman Idliksestä sekä myös itsestäsi?

Hei, nimeni on Mikko Kivistö, ja olen yksi Idlis Oy:n perustajajäsenistä. Oma työhistoriani on vahvasti ollut tähän asti liiketoiminnan johtamisessa, digitaalisten ratkaisujen innovoinnissa ja kehittämisessä sekä myynnissä. Viimeisimpänä, toimin melkein 9 vuotta voimakkaasti kasvavan IT - konsultointiyrityksen toimitusjohtajana. Rakastan innovoida ja ratkoa asiakkaan haasteita teknologian avulla. Vuonna 2022 perustetun Idliksen myötä olen siirtynyt suoremmin mainonnan mielenkiitoiseen maailmaan. Tällä hetkellä vastaan Idlisessä mainoshankinnasta ja siihen liittyvistä kumppanuuksista, pyrkien luomaan kestävää arvoa sekä asiakkaillemme että yhteistyökumppaneillemme.

Digitaalinen markkinointi on tällä hetkellä suuren muutoksen kourissa, ja me haluamme omalta osaltamme kantaa kortemme kekoon ja tuoda helpotusta tilanteeseen. Mielestämme mainonnan kulutuksessa on olennainen ongelma: kuluttajat kohtaavat liian usein itselleen epärelevanttia, jopa häiritsevää mainontaa ja vieläpä usein silloin, kun he eivät sitä halua. Tämä johtaa mainonnan tehottomuuteen ja mainosresurssien hukkaan, mikä puolestaan on haaste brändeille. Tähän haasteeseen olemmekin luomassa ainutlaatuista kohtaamispaikkaa – palvelua missä asiakkaat ja brändit voivat vapaasti omasta tahdosta vuoro vaikuttaa/kommunikoida.

Julkaisimme palvelumme Beta version juuri ja aioimme pilotoida palvelua koko kesän. Etsimme parhaillaan innovatiivisia ja vastuullisia brändejä sekä toimistoja, jotka ovat valmiita olemaan etulinjassa muuttamassa mainontaa kuluttajaystävällisemmäksi ja tehokkaammaksi. Olkaa siis rohkeasti yhteydessä, jos ja kun mielenkiintonne herää.  

Mitä odotuksia teillä on IAB-yhteistyöltä?

Odotan IAB-yhteistyöltä mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja tiedonvaihtoon alan johtavien toimijoiden kanssa. Lisäksi toivon saavani uusia näkemyksiä ja ideoita, jotka auttavat meitä kehittämään Idliksen palvelua entistä paremmaksi.

Mitä aiotte tuoda IAB-yhteisöön?

Idliksen palvelun lisäksi tuomme IAB-yhteisöön uudenlaista ajattelua sekä vahvaa teknologia- ja datapuolen näkemystä. Keskitymme erityisesti käyttäjälähtöisen mainonnan kehittämiseen ja mainostajien mainonnan tuloksellisuuteen. Haluammekin edistää omalta osaltamme avointa keskustelua digitaalisen markkinoinnin tulevaisuudesta, jossa yhdessä luodaan vastuullisempia ja tehokkaampia mainontamalleja, jotka hyödyttävät sekä kuluttajia että brändejä.

Mitkä ovat Idliksen tärkeimmät viestit ja painopisteet vuonna 2024?

Vuonna 2024 Idliksen tärkeimmät viestit ja painopisteet ovat:

  • Kuluttajamäärien nopea kasvattaminen ja kansainvälistyminen, tavoitteena on, että yli 30 000 kuluttajaa käyttää aktiivisesti palveluamme vuoden 2024 lopussa ja yli 150 000 kuluttajaa tähän aikaan vuoden päästä. Kansainvälisille markkinoille on tarkoitus suunnata innovatiivisella palvelullamme jo syksyllä 2024.
  • Käyttäjälähtöisen mainonnan edistäminen: Kehitämme jatkuvasti alustaamme siten, että se palvelee paremmin käyttäjien tarpeita ja mieltymyksiä, mikä parantaa mainosten relevanssia ja katselukokemusta.
  • Ja tietysti auttaa brändejä saavuttamaan parempia tuloksia tehokkaamman ja kohdennetumman viestinnän sekä syvällisemmän kuluttajaymmärryksen kautta.

Haluatko antaa loppuun parhaat vinkkisi intensiivisestä työviikosta palautumiseen?

Tämä on helppo - 45 minuutin lenkki, tölkki (x) laatuolutta ja sauna/sohva 😊

 

 

31.05.2023

MIXX Awards juhlahumua Valkoisessa Salissa

Keräsimme alan ammattilaiset yhteen juhlimaan saman katon alle riemukkaaseen jälleennäkemiseen. Tässä valikoituja otoksia viime torstain 25.5. MIXX Awards gaalasta sekä linkit kaikkiin kuviin

lue lisää

29.05.2023

MIXX Awards 2023 voittajat julkistettu!

Torstaina 25.5.2023 palkittiin ensimmäiset Suomen MIXX Awards voittajat Valkoisessa Salissa

lue lisää

21.03.2023

MIXX Awards - Usein kysytyt kysymykset

Älä jätä hakemusta laittamatta. Tässä on useimmin kysytyt kysymykset koskien IAB MIXX Awards kilpailua. Jos kysymyksiä herää lisää, laitathan viestiä Miralle.

lue lisää