Icon
IAB Jäsenesittely: Aija Rainio ja Telia MIXX Awards

IAB Jäsenesittely: Aija Rainio ja Telia

12.12.2023 | IAB Finland

Tässä jäsenesittely -blogisarjassa tutustumme IAB:n uusiin jäseniin hieman paremmin! Nyt vuorossa Telia ja Aija Rainio.

 

 Aija Vainio, Head of Online Media

Kerro hieman Teliasta sekä myös itsestäsi?

Telia on viime vuosina kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi teknologia- ja mediayhtiöksi, joka tarjoaa laajan kirjon tietoliikenne-, it- ja digipalveluita miljoonille kuluttaja- ja yritysasiakkailleen. Telialla on Suomessa 4000 työntekijää ja lähes 4,5 miljoonaa liittymäasiakasta. Tietoliikenneverkkoja Telia rakentaa Suomeen joka vuosi noin 200 miljoonalla eurolla. Telia Finland on osa Telia Companya, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Telia Companyn liikevaihto oli vuonna 2022 oli 8,5 miljardia euroa. Yhtiö on sitoutunut olemaan päästötön ja jätteetön koko arvoketjussaan tavarantoimittajista asiakkaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Olen markkinoinnin, mainonnan ja viestinnän monipuolinen ammattilainen, taustaa +15 vuotta laaja-alaisesti monikanavaisesta markkinoinnista sekä strategisella että operatiivisella tasolla, ammatillisena intohimona ihmiset ja tulokset. Vedän Telialla Online Media -tiimiä, joka koostuu digimediasuunnittelun ja -ostamisen timanttisista ammattilaisista sekä lahjakkaista luovista suunnittelijoista. Tiimimme vastaa Telian online-mainonnan suunnittelusta, toteutuksesta, mittaamisesta ja kehittämisestä.

Mitä odotuksia teillä on IAB-yhteistyöltä?

Näkemyksellisyyttä, kiinnostavia tapahtumia ja koulutuksia sekä verkostoitumista meidän osaavan henkilöstön tueksi ja inspiraatioksi tukemaan meidän liiketoiminnan kasvua digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin avulla.

Entä mitä aiotte tuoda IAB-yhteisöön?

Näkemyksellisyyttä työryhmiin & innokasta osallistumista tapahtumiin ja koulutuksiin.

Mitkä ovat teidän yrityksen tärkeimmät viestit ja painopisteet vuonna 2023?

Haemme kannattavaa kasvua ja erotumme markkinassa turvallisuudella ja vastuullisuudella, joka on osa ydinliiketoimintaamme. Toimivat ja kilpailukykyiset verkot luovat pohjan kasvullemme.

Haluatko antaa loppuun parhaat vinkkisi intensiivisestä työviikosta palautumiseen?

Ylös, ulos ja lenkille.

31.05.2023

MIXX Awards juhlahumua Valkoisessa Salissa

Keräsimme alan ammattilaiset yhteen juhlimaan saman katon alle riemukkaaseen jälleennäkemiseen. Tässä valikoituja otoksia viime torstain 25.5. MIXX Awards gaalasta sekä linkit kaikkiin kuviin

lue lisää

29.05.2023

MIXX Awards 2023 voittajat julkistettu!

Torstaina 25.5.2023 palkittiin ensimmäiset Suomen MIXX Awards voittajat Valkoisessa Salissa

lue lisää

21.03.2023

MIXX Awards - Usein kysytyt kysymykset

Älä jätä hakemusta laittamatta. Tässä on useimmin kysytyt kysymykset koskien IAB MIXX Awards kilpailua. Jos kysymyksiä herää lisää, laitathan viestiä Miralle.

lue lisää