Icon
Koulutukset

Koulutukset

IAB Finland tarjoaa laadukkaita digimarkkinoinnin koulutuksia huomioiden eri digimainonnan muodot ja ammattilaiset. Tällä hetkellä IAB:n tarjonnasta löytyy kolme eri tyyppistä koulutusta.

IAB:n jäsenet osallistuvat koulutuksiin jäsenetuhinnoilla

IAB-koulutuksen hyöty työnantajalle

Eli näin perustelet työnantajallesi, että koulutukseesi kannattaa panostaa!
Paras tapa palkita hyvä työntekijä on tehdä se tavalla, joka mahdollistaa jatkossa lisää onnistumisia sekä työntekijän että yrityksen näkökulmasta. Koulutuksen avulla työntekijän tietotaito paranee ja näin hän on työnantajalle entistäkin arvokkaampi resurssi.

Hyvästä työstä palkitseminen ja mahdollisuus kehittyä ammatillisesti parantavat tunnetusti työssä viihtymistä ja tuloksellisuutta. Samanaikaisesti se sitouttaa työntekijää yritykseen. Tyytyväisyyden kasvaminen työyhteisöissä vähentää myös sairauspoissaoloja.

Ammattiin liittyvät koulutukset ovat myös verotuksellisesta näkökulmasta työntekijälle suotuisat ja lähtökohtaisesti kaikki verovapaita, mikäli ne tapahtuvat työnantajan intressissä. Koulutukset ovat yritykselle vähennyskelpoisia ja nettoarvoltaan työntekijälle olennainen etu.

KOULUTUKSET
IDM Award in Digital Marketing 01.06.2020

Tämä online-kurssi sopii erinomaisesti sinulle, joka olet uusi markkinointialalla tai jo hieman kokemusta omaavana etsit keinoja vahvistaa nykyistä osaamistasi.

lue lisää
Digimarkkinoijan sertifiointiohjelma lue lisää
Digimediamyyjien sertifiointi lue lisää
IDM-tutkinto lue lisää