Icon
Jäseneksi Info

Liity jäseneksi

IAB Finlandilla on yli 100 jäsenyritystä, joiden henkilöstöstä yli 1.000 on mukana IAB:n toiminnassa. IAB:n jäsenistö kattaa laajasti koko digimainonnan ja -markkinoinnin kentän. Mukana ovat niin suurimmat mediatalot kuin pienemmät jalkaisijat, myyntiyhtiöitä, mediatoimistoja, markkinointiviestinnän toimistoja, mainostajia, markkinointialan liittoja, tutkimusyrityksiä, teknologiaa tarjoavia yhtiöitä ja SEM/SEO-analytiikkayrityksiä. Tällaiseen yhteisöön haluat yrityksesi varmasti kuuluvan!

 

Digitulevaisuus tehdään nyt! 

IAB on muutoksen tekijöille. Nopeasti kehittyvä digimaailma vaatii jatkuvaa muutosta. Muutosta voi olla itse tekemässä, se ei synny itsestään ja sitä voi jopa ohjata. Muutoksen tekeminen vaatii ymmärrystä, josta syntyy oikeita tekoja, jotka hyödyntävät ja luovat kasvua sekä yrityksille että yksilöille.

 

Miksi yrityksemme liittyisi IAB-yhteisöön?

Yhteinen toimintaympäristömme on muuttunut ratkaisevasti viimeisen 10 vuoden aikana. Digimainonta edustaa nyt suurinta mediaryhmää, markkinointi ja teknologia (martech) lähestyvät aidosti toisiaan synnyttäen uutta liiketoimintaa. Median murros on luonut uudenlaisen ympäristön jäsenyrityksiemme toiminnalle. IAB tarjoaa yhteisönsä kautta jäsenilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden ymmärtää, oppia ja hyödyntää tätä vauhdilla uudistuvaa maailmaa.

 

Miten IAB-yhteisö toimii?

Toimintamme perustuu avoimeen, yhteisölliseen koko digialaa hyödyntävään toimintaan. Toiminnan runkona ovat työryhmät, jotka koostuvat jäsenistömme osaavista ja arvostetuista ammattilaisista. Asioiden ymmärtäminen ja kehittäminen edellyttävät ajantasaista näkemystä ja osaamispohjaa. Sen varmistamme laaja-alaisella koko digiekosysteemin kattavalla jäsenistöllämme.

 

Miten sen teemme?

Yhdistämme ammattilaiset tekemään arvoa luovaa kehitystä, niin henkilökohtaisella kuin yritystasollakin. Tämä tehdään työryhmissä, seminaareissa ja tapahtumissa. Toiminnan tuloksena tarjoamme näkemystä, neuvoa, koulutusta, sertifiointeja, ohjeistuksia, suosituksia ja toimialatietoa. Kasvatamme jäsenistömme osaamispääomaa. Työryhmien toiminnan ja kommunikoinnin helpottamiseksi ja tehostamiseksi otimme käyttöön Slackin syksyllä 2019.

Uskomme, että kasvu syntyy yhteisetä asiantuntemuksesta. Lähde mukaan!

Lisätiedot ja yhteydenotot: pasi.raassina@iab.fi tai 040 575 3726.

Jäsenedut

IAB Finland on Suomen johtava digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin asiantuntijayhteisö ja kuuluu maailmanlaajuiseen IAB-verkostoon. Jäsenenä varmistat paikkasi alan tärkeimmissä työryhmissä ja hyödynnät lukuisat rahanarvoiset edut.

Saat ensimmäisten joukossa digimainonnan uusimmat uutiset, arvokkaita kontakteja, kutsuja mielenkiintoisiin tapahtumiin, lisäarvollisia ammattisisältöjä ja jäsenhintaisia koulutuskokonaisuuksia. Olet osa luotettavaa ja informatiivista keskustelua, joka kehittää niin kotimaista digiosaamista kuin sen roolia kansainvälisessä markkinassa.

Koulutukset ja tutkinnot

Saat jopa satojen eurojen arvoiset jäsenalennukset maksullisista kursseista, sertifiointiohjelmista ja kansainvälisistä tutkintoon johtavista koulutuksista. Päivittämällä ammattitaitoasi säännöllisesti varmistat, että digitaalisen mainonnan osaamisesi pysyy nopeasti kehittyvän alan vaatimusten mukaisena. Tutustu koulutustarjontaamme!

Pääsy työryhmiin

Jäsentemme kontaktit ja asiantuntijuus kehittyvät erityisesti työryhmätoiminnassa, joka on IAB Finlandin toiminnan keskiössä. Laajalti arvostettuja alan oppaita ja suosituksia julkaiseviin sekä seminaareja suunnitteleviin työryhmiin pääsevät ainoastaan jäsenyritysten edustajat. Työryhmissä alan huiput verkostoituvat ja jakavat avoimesti tietotaitoaan kehittääkseen alan yhteistä hyvää ja omaa osaamispääomaansa. Tällä hetkellä aktiivisina toimivat muun muassa Markkinointiteknologian, Videomainonnan, Tietosuojan, Sisältömarkkinoinnin Digitaalisen audion, Mainonnan laadun ja Digitaalisen ulkomainonnan työryhmät.

Seminaarit ja tapahtumat

Järjestämme vuosittain useita maksuttomia ja maksullisia tapahtumia sekä seminaareja, joissa lavalle nousevat niin kotimaiset kuin ulkomaiset alan huiput. Jäsenet saavat maksulliset liput -50% jäsenalennuksella! Katso, mitä tapahtumakalenterimme tarjoaa!

Rahanarvoiset lisäsisällöt

Jäsenille tuotetaan jatkuvasti eksklusiivisia lisäsisältöjä liittyen ajankohtaisiin kysymyksiin ja tuleviin markkinatrendeihin. Jäsenille tuotetut sisällöt julkaistaan kirjautumisen takana kotisivuillamme ja me muistutamme niistä muun muassa jäsenkirjeen kautta.

Jäsenkirjeet

Kerran kuussa ilmestyvästä jäsenkirjeestämme saat nopeasti kuvan, missä digitaalinen markkina kulloinkin menee. Nostamme aiheisiin niin kansainväliset alan merkittävät uutiset kuin rahanarvoiset, vain jäsenille tarkoitetut, lisäsisällöt kotimaisesta markkinasta ja asiantuntijoiden vinkeistä. Lisäksi jäsenkirje muistuttaa tulevista tapahtumista ja koulutusmahdollisuuksista.

Yrityksenne lisänäkyvyys

IAB:n jäsenenä yrityksenne esitellään kotisivujemme Jäsenluettelossa, vahvistaen yrityksenne mainetta digitaalisen mainonnan asiantuntijana. Saatte myös IAB-jäsenlogon kotisivuillenne käytettäväksi.

Jäsenmaksut 2023

 

Jäsenmaskutaso Jäsenmaksu € / vuosi
Start up -jäsenet 300
Pienyritysjäsenet 700
Ei-kaupalliset yhteisöt 700
Yritysjäsenet 2 300
Konsernijäsenet 4 200
Partner -jäsenet 5 000
Premium Partner -jäsenet 7 500
Industry Partner -jäsenet 15 000

Industry Partner -jäsenyys


Premium Partner -jäsenyys

Koska jäsenmäärä yllä mainituissa ryhmissä on rajoitettu, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Partner -jäsenyys

Yritysjäsenyys

Konsernijäsenyys

Start up -jäsenyys

Pienyritysjäsenyys

Ei-kaupalliset yhteisöt

IAB:n jäsenkausi on kalenterivuosi. Jäsenmaksun voi suorittaa haluttaessa kahdessa osassa, lisämaksu 100 €.

IAB Europen jäsenmailla on käytössä maakohtaiset jäsenmaksumallit. Kansainvälisten yritysten jäsenmaksu IAB Europelle ei tuo maajäsenyyttä eli jäsenyyttä IAB Finlandille.

IAB Finland ry:n säännöt

Lue IAB:n säännöt täältä!

Kysy lisää jäsentasoista: pasi.raassina(at)iab.fi, puh 040 575 3726.

Highlight picture
Liity jäseneksi

Täytä lomakkeen tiedot ja liity IAB:n jäseneksi! Fill the form and join IAB Finland!

lue lisää