Icon
Tietoa IAB:sta IAB

Mikä IAB Finland on?

IAB Finland on uniikki yhteistyökumppani, joka tuo ihmiset ja yritykset yhteen edistämään digimarkkinan hyvinvointia.

IAB Finland on innostuneiden ja uteliaiden ammattilaisten yhteisö, jonka toiminnan tarkoitus on kiihdyttää jäsenyritysten liiketoiminnan kasvua digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin avulla. IAB Finland on osa kansainvälistä IAB- perhettä. Euroopassa IAB toimii 29 maassa ja maailmanlaajuisesti mukana on lähes 70 maata.

Mitä IAB Finland tekee?

IAB on digimainonnan ja -markkinoinnin yhteisö, joka tarjoaa jäsenilleen tietoa tapahtumien, koulutusten ja työryhmien kautta. Tarjoamme jäsenillemme näkyvyyttä, mahdollisuuksia oman osaamisen ja asiantuntijuuden vahvistamiseen, markkinatietoa ja kanavan vaikuttaa digimarkkinan tulevaisuuteen.

Miksi IAB?

IAB Finland on olemassa siksi, että koko digimarkkina kasvaisi ja kehittyisi tasapuolisesti sekä rikkaasti. IAB Finland tarjoaa jäsenyrityksilleen puolueetonta markkinatietoa helpossa ja innostavassa muodossa. Yrityksen jäsenyys IAB Finlandissa tuo työntekijöille mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, verkostoitumiseen sekä kouluttautumiseen. Jäsenyys tukee myös työntekijöiden työtä ja uranäkymiä digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin alalla.

Jäsenedut lue lisää
Highlight icon
Liity jäseneksi

Ole muutoksen tekijä

liity
Hallitus lue lisää