IAB Finland

IAB Finland on digimarkkinoinnin ja -mainonnan kasvua ja kehitystä ajava järjestö, jonka tavoitteena on poistaa alan menestymisen esteitä vahvistamalla digitaalisen viestinnän roolia markkinoinnin, mainonnan ja myynnin kentässä sekä kehittämällä alan osaamista ja yhteistyötä. Tällä yhteistyöllä tuetaan digitaalisen markkinoinnin ekosysteemiä ja sen eri toimijoita mm. kehittämällä yhteisiä standardeja ja panostamalla alaa edistävään koulutukseen.

IAB Finlandilla on lähes 100 jäsenyritystä ja yli 1000 aktiivista jäsentä. Sen jäsenkunta koostuu medioista, luovista- ja digitoimistoista, mediatoimistoista, mainosverkostoista, mainostajista, tutkimusyrityksistä ja palveluntarjoajista.

IAB Finland on IAB Europen jäsen. IAB Europe on digimainonnan kattojärjestö, jonka jäsenistöön kuuluu 27 Euroopan maan kansalliset IAB-järjestöt, ja niiden kautta yli 5 500 eurooppalaista jäsenyritystä. IAB Europe toimii tiiviisti kansainvälisten sisarjärjestöjensä kanssa edistääkseen interaktiivisten mainosvälineiden tunnettuutta ja menestystä.

IAB Finland|A member of Interactive Advertising Bureau Europe

Rekisteriseloste (PDF)

Premium-jäsenet 2016:

                                          

 

Yhteistyössä: