Icon
IAB Jäsenesittely: Emmi Vilkanen ja SeenThis Uutiset & blogi

IAB Jäsenesittely: Emmi Vilkanen ja SeenThis

01.07.2024 | IAB Finland

Tässä blogisarjassa tutustumme IAB:n uusiin jäseniin hieman paremmin! Nyt on vuorossa Emmi Vilkanen ja SeenThis.

 

                                  Emmi Vilkanen, Sales Manager

 

Kerro hieman työnantajastasi sekä myös itsestäsi?

SeenThis on alunperin ruotsalainen mainosteknologia-alan yritys, jonka ydinosaamista on adaptiivinen striimausteknologia. Teknologian avulla pystymme lyhentämään mainosten latausaikoja, parantamaan mainonnan laatua sekä vähentämään turhaa datasiirtoa. Käytännössä samanaikaisesti parannamme mainonnan tuloksia ja pienennämme sen aiheuttamia ympäristövaikutuksia! Asiakkaisiimme kuuluu niin mediatoimistoja, julkaisijoita, mainostoimistoja kuin mainostaja-asiakkaitakin.

Olemme SeenThisin ensimmäiset Suomen työntekijät, mutta SeenThis on meille molemmille tuttu jo vuosien takaa mediatoimistoajoilta. Molemmilla oli teknologiasta vain hyviä kokemuksia, joten päätös lähteä mukaan rakentamaan SeenThisille paikallista edustusta Suomeen syntyi helposti. Tällä hetkellä tukikohtanamme Suomessa toimii Epicenter Helsinki, saa tulla moikkaamaan!

Mitä odotuksia teillä on IAB-yhteistyöltä?

Haluamme vaikuttaa omalta osaltamme toimialan kehitykseen ja osallistua aktiivisesti keskusteluun muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Ja tietysti samalla tutustua uusiin tyyppeihin!

Mitä aiotte tuoda IAB-yhteisöön?

Haluamme olla mukana kehittämässä digimainontaa ja sisällön jakelua paremmin toimivaksi. SeenThisin striimausteknologia sekä parantaa mainonnan laatua että vähentää sen ympäristövaikutuksia, joten meillä on varmasti paljon annettavaa tässä! SeenThisillä on myös globaalisti vankkaa kokemusta IAB-toiminnasta sekä tiiviitä yhteistyömalleja niin mediatoimistojen kuin julkaisijoidenkin kanssa , joten odotamme innolla yhteistyön syventämistä Suomessakin.

Mitkä ovat teidän tärkeimmät viestit ja painopisteet vuonna 2024?

Tärkein viestimme asiakkaille on, että kenenkään ei pitäisi enää tänä päivänä internetissä joutua valitsemaan laadun ja nopeiden latausaikojen välillä. Vastaavasti myös mainonnan tulokset ja matalampi hiilijalanjälki ovat asioita, joita voidaan kehittää parempaan suuntaan samanaikaisesti. Kasvamme kovaa vauhtia ja vuonna 2024 olemme jo saaneet uuden paikallisen SeenThis-edustuksen Suomen lisäksi Hong Kongiin. Seuraavana vuorossa on kymmenes toimistomme, joka avataan Puolaan!

Haluatko antaa loppuun parhaat vinkkisi intensiivisestä työviikosta palautumiseen?

Aina ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen - anna itsellesi aikaa tehdä juuri SE kiva juttu, johon ei kiireiltä ole ollut hetkeen aikaa! :) 

 

 

IABlogin Facebook kommentit

BLOGI
Digimainonnan määrä Euroopassa +11% kasvussa 2023

IAB Europe julkaisi 12.6.2024 AdEx-yhteenvetoraportin digitaalisen mediamainonnan määrästä Euroopassa vuonna 2023. 63 % kaikesta Euroopan mediamainonnasta oli digitaalista ja digimainonnan määrä kasvoi 11,1 % vuoteen 2022 verrattuna. Digimainonnan kokonaisvolyymi Euroopassa oli vuonna 2023 lähes 97 miljardia euroa. AdEx-tutkimuksen tiedonkeruu tehtiin 29 Euroopan maassa.

lue lisää

18.06.2024

Digimainonnan määrä Euroopassa +11% kasvussa 2023

IAB Europe julkaisi 12.6.2024 AdEx-yhteenvetoraportin digitaalisen mediamainonnan määrästä Euroopassa vuonna 2023. 63 % kaikesta Euroopan mediamainonnasta oli digitaalista ja digimainonnan määrä kasvoi 11,1 % vuoteen 2022 verrattuna. Digimainonnan kokonaisvolyymi Euroopassa oli vuonna 2023 lähes 97 miljardia euroa. AdEx-tutkimuksen tiedonkeruu tehtiin 29 Euroopan maassa.

lue lisää

10.06.2024

Digitaalinen audiomainonta vahvalla kasvu-uralla - kokonaismarkkina jo 9,3 mijoonaa euroa

IAB Finlandin digitaalisen audiomainonnan työryhmän toteuttaman estimaatin mukaan digiaudiomainonnan määrä vuonna 2023 oli 9,3 miljoonaa euroa, joka tarkoittaa yli 30 % kasvua vuoteen 2022 verrattuna. Vuonna 2022 markkina-arvio oli 7,1 miljoonaa euroa. Digitaalinen audiomainonta, mukaan lukien podcastit ja muut digitaalisen audion alustat, on nousemassa yhä keskeisempään rooliin mainosmaailmaa. Suomessa kasvun myötä toimijoiden odotetaan investoivan yhä enemmän sektoriin tulevina vuosina.

lue lisää

23.05.2024

Verkkomainonta vuoden 2023 tasolla

Verkkomainonnan määrä vuoden 2024 ensimmäisellä kvartaalilla oli noin 164 miljoonaa euroa. Vuoden 2023 vastaavaan kvartaaliin verrattuna digimainonnan määrä laski muutaman prosentin kymmenesosan. Verkkomainonnan osuus kaikesta mediamainonnasta jatkaa kasvua, ollen Q1/2024 aikana 57 %.

lue lisää

16.05.2024

Vaikuttajamarkkinoinnin määrä 7 % kasvussa vuonna 2023

IAB Finlandin ja vaikuttajatoimistojen yhteisen selvityksen perusteella vaikuttajamarkkinoinnin kokonaismarkkina Suomessa vuonna 2023 oli 56,1 miljoonaa euroa. Vuoteen 2022 verrattuna kasvua oli noin 7 %.

lue lisää