Icon
Tietoa IAB:sta Info

IAB Finland syntyi aikaan, kun web otti ensiaskeleitaan tuoden jotain aivan uutta markkinointiin. Nähtiin, että muutoksesta on mahdollista synnyttää kasvua Suomessa. Ei pitämällä kiinni olemassa olevista valtarakenteista tai eduista, vaan luomalla uutta ymmärrystä ja kehittämällä uudenlaista osaamista. Yrityksille ja yksilöille. Ennakkoluulottomasti. Yhteisönä, jossa yhteinen hyvä on tärkeämpää kuin yhden toimijan etu. Laajan jäsenkuntansa valtuuttamana aina medioista mainostajiin ja toimistoista palvelutarjoajiin.

Tänään IAB:ta tarvitaan enemmän kuin koskaan, jotta yritykset ja yksilöt pysyvät mukana markkinoinnin muutoksessa. Tätä varten IAB luo puolueetonta tietoa ja tarjoaa sitä helposti ja innostavassa muodossa jäsenilleen ja suurelle yleisölle.

Jäsenilleen IAB on mahdollisuus ammatilliseen keskusteluun, kehittämiseen ja asiantuntijuuden näkyvään kasvattamiseen. Markkinointiyhteisölle IAB on lupaus puolueettoman tiedon, inspiroivan keskustelun ja tärkeiden puheenaiheiden synnyttämisestä. Suurelle yleisölle IAB on tunnettu paremman markkinointikokemuksen puolestapuhujana.

IAB on peloton pioneeri. Asiantuntijoiden innostava yhteisö. Osa kansainvälistä perhettä.

IAB – Muutoksen tekijöille.

Hallitus lue lisää
Yhteystiedot lue lisää
Työryhmät lue lisää