Icon
IAB Jäsenesittely: Kuuki ja Ulla Ristkari-Ryynänen Markkinaluvut

IAB Jäsenesittely: Kuuki ja Ulla Ristkari-Ryynänen

22.05.2024 | IAB Finland

Tässä blogisarjassa tutustumme IAB:n uusiin jäseniin hieman paremmin! Nyt on vuorossa Kuuki ja Ulla Ristkari-Ryynänen

 

              Ulla Ristkari-Ryynänen, CMO, Founding Partner

 

Kerro hieman Kuukista sekä myös itsestäsi?

Kuuki on vuonna 2017 perustettu markkinointi- ja teknologiatoimisto. Kuuki tarjoaa monipuoliset palvelut mainontaan ja markkinointiin, visuaalisiin toteutuksiin sekä ohjelmistokehitykseen. Kuukissa  työskentelee yli 30 alan ammattilaista kolmessa toimistossa, Helsingissä ja Lahdessa. Palvelemme pk-sektoria Suomessa ja ulkomailla.

Olen yksi markkinointi- ja teknologiatoimisto Kuukin perustajista, jossa toimin asiakkuus- ja markkinointijohtajana. Olen intohimoinen markkinoinnin ammattilainen, jossa yhdistyvät myyjän sydän ja laaja kokemus monimuotoisesta markkinoinnista. Minulla on lähes 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja mainonnasta molemmin puolin pöytää tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten brändien parista. Suunnittelen ja toteutan myyvän markkinoinnin strategioita, jotka vahvistavat asiakkaidemme myyntiä sekä kasvattavat liiketoimintaa.

Mitä odotuksia teillä on IAB-yhteistyöltä?

Tiedon jakaminen, oppiminen ja verkostojen kasvattaminen.

Mitä aiotte tuoda IAB-yhteisöön?

Asiantuntemusta, innostavia keskusteluita ja ideoita, uusia ajatuksia sekä lämminhenkisiä kohtaamisia.

Mitkä ovat Kuukin tärkeimmät viestit ja painopisteet vuonna 2024?

Perustekemisen ja suunnitelmien vaaliminen kaikessa markkinointi- ja teknologiatyössä. Tekoälyn tutkiminen ja jalkauttaminen liiketoiminnan kasvua tukevaksi osaksi. Näin luodaan pohjaa menestykselle. 

Haluatko antaa loppuun parhaat vinkkisi intensiivisestä työviikosta palautumiseen?

Jätä kone toimistolle (jos et jo niin tee) ja kokeile kolmen L:n taktiikkaa eli liikunta, luonto ja läheisten kanssa vietetty aika. Bonuksena, jos on mahdollista heittäytyä kokonaan offline niin tee se! :)

 

 

23.05.2024

Verkkomainonta vuoden 2023 tasolla

Verkkomainonnan määrä vuoden 2024 ensimmäisellä kvartaalilla oli noin 164 miljoonaa euroa. Vuoden 2023 vastaavaan kvartaaliin verrattuna digimainonnan määrä laski muutaman prosentin kymmenesosan. Verkkomainonnan osuus kaikesta mediamainonnasta jatkaa kasvua, ollen Q1/2024 aikana 57 %.

lue lisää

06.02.2024

Mediamainonnan määrä päättyi -2,4 % laskuun vuonna 2023

Mediamainontaan käytettiin yhteensä 1 336 miljoonaa euroa vuonna 2023 ja mainonnan määrä laski -2,4 % edellisvuoteen verrattuna.

lue lisää

22.09.2023

Digitaalisen audiomainonnan markkina kasvaa Suomessa: Estimaatti näyttää jopa 27% kasvua

IAB Finland on jälleen kerran estimoinut digitaalisen audiomainonnan markkinaa Suomessa. Vuonna 2022 digiaudion kokonaismarkkinan arvo on noin 7,1 miljoonaa euroa, mikä merkitsee 27% kasvua verrattuna vuoteen 2021. Digitaalisen audion markkina-arvio vuonna 2021 oli oli 5,6 miljoonaa euroa.

lue lisää

31.08.2023

Verkkomainonta koki pienen laskun vuoden 2023 toisella kvartaalilla

Suomen verkkomainonnan määrä saavutti lähes 174 miljoonaa euroa vuoden 2023 toisella kvartaalilla, mikä on noin puolen prosentin lasku edellisvuoteen verrattuna. Digitaalinen mainonta edustaa kuitenkin edelleen 54 % koko maan mediamainonnasta, osoittaen digimainonnan keskeisen roolin mainosmarkkinoilla.

lue lisää
Highlight picture
Tilaa IAB Finlandin uutiskirje

 IAB Finlandin tietosuojaseloste

IAB Finlandin uutiskirjeen tilaamalla raivaat tiesi digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan etulinjaan. Saat ensimmäisten asiantuntijoiden joukossa tiedon huippuammattilaisten laatimista ilmaisista oppaista, tärkeistä ja ajankohtaisista ohjeistuksista sekä IAB Finlandin arvostetuista koulutuksista ja tapahtumista. Lisäksi tarjoamme joka kuukausi rahanarvoisia lisäsisältöjä – asiantuntijalta toiselle. Tervetuloa digitiedon lähteelle!