Icon
Konversi0-0ptimistit: Immersiivinen ääni audiomainonnassa 1/2 Podcast

Konversi0-0ptimistit: Immersiivinen ääni audiomainonnassa 1/2

19.10.2023

Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bauer Median kanssa

Suosittelemme, että kuuntelet tämä jakso kuulokkeilla!

Kaksoisjakson ensimmäisessä osassa Bauer Median Lauri Domnick tutustuttaa sinut immersiiviseen äänen maailmaan ja esittelee muutamia vaikuttavia esimerkkejä immersiivisten audiomainosten joukosta. Mitä immersiivisyys tuo mukanaan audioon ja audiomainontaan, sen kuulet jaksosta.

Immersiivinen ääni ja sen vaikuttavuus

Immersiivinen ääni on tekniikka, joka luo kuulijalle syvemmän, kolmiulotteisemman ja kattavamman äänikokemuksen. Toisin kuin perinteiset stereo tai surround-äänijärjestelmät, immersiivinen ääni ottaa huomioon äänen korkeuden ja syvyyden, antaen kuulijalle tunteen olla "sisällä" äänimaailmassa.

Immersiivisen äänen vaikuttavuus perustuu sen kykyyn vangita kuulijan huomio kokonaisvaltaisesti. Esimerkiksi elokuvissa ja videopeleissä immersiivinen ääni voi tehdä kokemuksesta entistä todentuntuisemman, kun äänet tuntuvat tulevan kaikista suunnista ja liikkuvan ympäri kuulijaa. Tämä luo syvemmän tunneyhteyden sisältöön ja saattaa jopa nostaa kokemuksen emotionaalista vaikuttavuutta.

Kokonaisuutena, immersiivisen äänen teknologia avaa uusia mahdollisuuksia audiomainonnan sisällöntuotantoon ja antaa yleisölle mahdollisuuden kokea äänimaailmoja entistä rikkaammin ja syvällisemmin.

Kuuntele tuplajakson toinen osa TÄSTÄ

Kuuntele koko jakso tästä:

DMP, TCF, DSP, CRM, CTR, CPA… Hätä ei ole tämän näköinen! KonversiO-Optimistit eli IAB Finlandin asiantuntijat Pasi Raassina ja Mira Vaurula taklaavat digimarkkinoinnin ammattislangia teema kerrallaan tuoden selkeyttä kollegoidemme arkeen.

Jaksojen tuotannon on hoitanut Podify.

Kiinnostaako yhteistyö KonversiO-Optimistien kanssa? Ota yhteyttä mira.vaurula@iab.fi!

Seuraa sarjaa seuraavissa kanavissa: 23.04.2024

IAB Studio: Retail Media - Suomi vs. Eurooppa 1/2

IAB Studio jaksot ovat napostelupituisia podcast jaksoja päivän polttavista aiheista ja tällä kertaa Miran vieraana on retail media työryhmän puheenjohtajat, Sami Hiirsalmi SOK Smart Marketingilta ja Mari Riipinen Dagmarilta

lue lisää

23.04.2024

IAB Studio: Retail Median mahdollisuudet ja tulevaisuuden näkymät 2/2

IAB Studio jaksot ovat napostelupituisia podcast jaksoja päivän polttavista aiheista ja tällä kertaa Miran vieraana on retail media työryhmän puheenjohtajat, Sami Hiirsalmi SOK Smart Marketingilta ja Mari Riipinen Dagmarilta

lue lisää

22.03.2024

IAB Studio: IAB Finlandin kulissien takana - Haastattelussa Antti Kallio ja Pasi Raassina

Tässä jaksossa IAB Finlandin hallituksen puheenjohtaja Antti Kallio ja IAB:n toiminnanjohtaja Pasi Raassina paljastavat henkilökohtaisia digitaalisia suosikkejaan - mistä podcasteista he saavat inspiraationsa, mitkä uutissivustot pitävät heidät ajan tasalla, ja mitä sarjoja, elokuvia tai pelejä he rakastavat rentoutuessaan.

lue lisää

23.02.2024

IAB Studio: Jäsenet kysyy ja IAB vastaa - Ohjelmallinen ostaminen.

IAB Studio jaksot ovat napostelupituisia podcast jaksoja päivän polttavista aiheista ja tällä kertaa Pasin vieraana on Juuli Pelkonen Adformilta ja Miia Salmi Sanomalta. Jaksossa vastataan IAB jäseniltä tulleisiin kiperiin kysymyksiin, koskien ohjelmallista ostamista. Tule kuuntelemaan!

lue lisää