Icon
Blogiyhteistyön opas 12/2014 Oppaat

Blogiyhteistyön opas (12/2014)

Blogiyhteistyön opas tarjoaa hyödyllisiä ja konkreettisia vinkkejä entistä menestyksekkäämmän yhteistyön tekemiseen.

Huom: Jos alla oleva latauslomake ei aukea tai näy oikein, yritä päivittää sivu muutaman kerran tai kokeile toista selainta. Pahoittelemme teknistä häiriötä.

Lataa opas täältä

Blogiyhteistyö on vakiinnuttanut asemansa osana brändien markkinointimixiä, mutta yhteistyön käytännöt ovat edelleen kirjavia ja erilaisten yhteistyön muotojen ja kotimaisen blogikentän tuntemus on osin edelleen heikkoa. Halusimme luoda oppaan, joka selventäisi Suomalaista blogimaailmaa ja esitelisi erilaisia vaihtoehtoja ja käytäntöjä, joiden avulla yhteistyöstä tulee hedelmällistä markkinoijalle ja mielekästä bloggaajalle.

Oppaan sisällön suunnitteluun osallistui koko IAB Finlandin sosiaalisen median työryhmä, oppaan ovat kirjoittaneet Lotta Heikkeri (IAB Finland), Jari Jaanto (Somia, IRC-galleria), Marko Siltala (IABlogit, Feed Cowboy) ja Noora Verronen (Tallink Silja Oy). Lukuja ja katkelmia tekstistä julkaistiin syksyn mittaan IAB Finlandin blogissa ja niitä kierrätettiin alan ammattilaisilla kommentoitavana. Kommenttien, keskustelun ja ehdotusten pohjalta tekstejä muokattiin valmiiseen oppaaseen.

Blogiyhteistyön case-pankin löydät täältä.

TULOSSA: IAB Finlandin Vaikuttajamarkkinoinnin opas julkaistaan alkuvuodesta 2019.