Icon
Videomarkkinoinnin masterclass -koulutus Koulutukset & tapahtumat

Videomarkkinoinnin masterclass -koulutus

23.11.2022, 9.00-12.00, Verkkokoulutus

Videomarkkinoinnin masterclass -koulutus

Aika: 3h | Ke 23.11.2022 klo 9-12
Verkkokoulutus

Kun videomarkkinoinnin perusteet ovat päivänselvää ja haluat oppia tosielämän casejen pohjalta suunnittelemaan ja toteuttamaan videomarkkinointia tuloksellisesti.

Video on mainonnan muodoista tehokkain tunteiden herättäjä ja tarinoiden välittäjä. Suuri osa yrityksistä hyödyntää videota markkinoinnissaan, mutta vasta harva on onnistunut valjastamaan videon koko potentiaalin. Vielä vuosikymmen sitten videoita käytettiin pääasiassa brändin rakentamiseen televisiossa, mutta nykyään videoita tehdään ostopolun kaikkiin vaiheisiin ja useisiin jakelukanaviin. Tämä muutos on luonut markkinoijille uudenlaisia vaatimuksia ymmärtää nopeasti kehittyvää videomarkkinoinnin kenttää.

Video on osa jokaisen modernin markkinoijan työkalupakkia. Tässä koulutuksessa saat kattavan käsityksen videomarkkinoinnin kentästä ja casejen pohjalta konkreettisia neuvoja miten käyttää videomarkkinointia tunnettuuden, harkinnan ja toiminnan lisäämiseen.

ILMOITTAUDU!

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on suunniteltu markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, jotka haluavat oppia hyödyntämään videomarkkinointia tuloksellisesti. Koulutukseen osallistumiseksi edellytetään videomarkkinoiden perusteiden ymmärtämistä. Perusteisiin riittää esimerkiksi se, että on tehnyt videomainontaa eri digikanaviin tai osallistunut aiemmin videomarkkinoinnin parhaat käytännöt kurssille. Koulutus on hyödyllinen jokaiselle markkinoinnin ammattilaiselle, joka haluaa parantaa ymmärrystään videon hyödyntämisestä tuloksellisesti markkinoinnissa.

Koulutuksen hyödyt:

  • Saat casejen pohjalta kattavan kokonaiskuvan videomarkkinoinnista ja sen mahdollisuuksista
  • Opit suunnittelemaan erottuvaa videomarkkinointia ja tarinankerrontaa tavoitelähtöisesti
  • Ymmärrät jakelukanavien merkityksen ja osaat suunnitella kohderyhmät tavoittavaa sisältöä eri kanaviin ja ostopolun kaikkiin vaiheisiin
  • Tiedät miten videosisältöä suunnitellaan strategialähtöisesti ja tukemaan liiketoiminnan tavoitteita
  • Opit miten videomarkkinoinnin toimivuutta kannattaa mitata ja kuinka tehdä johtopäätöksiä datan avulla

Kouluttajasi videomarkkinoinnin huipulta

Tapio Haaja
Päävideostrategi & kehitysjohtaja
Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä mtv-videopalvelun (ent. Katsomo) vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

Tuomo Sinkkonen
Media- ja datajohtaja
Videolle
Tuomolla on 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyi Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista dentsusta. Dentsulla Tuomo toimi viimeiset vuodet videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja liikkuvan kuvan sanansaattajana toimien myös aktiivisena osana IAB:n videotyöryhmää.
Henna Seppälä
Käsikirjoittaja & ohjaaja
Videolle
Henna on ihmisistä ja elokuvista kiinnostunut käsikirjoittaja ja ohjaaja sekä tuleva elokuva- ja televisiotutkimuksen maisteri. Hennan intohimona on tutkimisen ja luovan tekemisen yhdistäminen, sekä ihmislähtöisen mainonnan ja markkinoinnin suunnittelu. Erityisen mieluusti Henna käsikirjoittaa ja ohjaa dokumentaarisia henkilökuvia tai yhteiskunnallisia aiheita käsittelevää mainontaa.

Ohjelma

9.00 - 9.15 Tervetuloa & tuloksellisen videomarkkinoinnin prosessi

9.15 - 10.00 Tietoisuuden rakentaminen videomarkkinoinnilla

10.00 - 10.15 TAUKO

10.15 - 11.00 Harkinnan lisääminen videomarkkinoinnilla

11.00 - 11.45 Toimintaan ajaminen videomarkkinoinnilla

11.45 - 12.00 Mitä opimme tänään: yhteenveto

Koulutuksen hinta


Hinta
IAB:n jäsen 200 € + alv
Ei-jäsen 250 € + alv

Maksutavat: Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen

Peruutusehdot: Koulutuksen hinta palautetaan täysimääräisenä mikäli osallistuminen joudutaan peruuttamaan.

ILMOITTAUDU!

IAB Koulutuskumppani: Videolle

Videolle on tulokselliseen videotuotantoon keskittyvä Suomen ainoa täyden palvelun videotoimisto. Yhdistämme digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisen laadukkaaseen videotuotantoon. Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme videoita online-sarjoista mainoselokuviin ja havainnollistavista animaatioista sosiaalisen median sisältöihin. Teemme mediasuunnittelua, todennamme tulokset datan avulla ja tuotamme oppeja entistä tuloksellisempaan videomarkkinointiin.

IAB Finland koulutuspartnerit:

Hopkins PING Helsinki