Icon
Digitaalisen markkinoinnin jatkokoulutus PG Dip DigM Tutkinnot

 

The Post Graduate Diploma in Digital Marketing, PG Dip DigM

Koulutus on suunnattu Dip DigM -tutkinnon jo suorittaneille tai yli 5 vuotta markkinoinnin parissa työskennelleille markkinoinnin päättäjille, joilla on jo kokemusta digimarkkinoinnin vetämisestä ja jotka ovat vastuussa digitaalisen ja integroidun markkinoinnin suunnittelusta, hallinnoinnista ja resursoinnista.

Koulutuksessa perehdytään siihen, miten linjata liiketoiminnan tavoitteet digitaalisen markkinoinnin strategiaan ja kuinka saavutetaan optimaalinen tuotto organisaation digitaalisen markkinoinnin investoinneille. Opintokokonaisuus keskittyy ihmisten, tiedon, teknologian ja palvelujen tehokkaaseen johtamiseen digitaalisten markkinointisuunnitelmien täytäntöönpanossa. Digitaalisen muutoksen johtamisvalmiudet syvenevät ja ymmärrys asiakaskokemuksen keskeisyyydestä digitaalisessa liiketoiminnassa kasvaa.

Opintokokonaisuus käsittää 10 moduulia ja opiskelu kestää vuoden. Opiskelu tapahtuu omatoimisena verkko-opiskeluna ja voit sovittaa sen joustavasti oman työsi oheen. Opintoihin sisältyy myös muutamia webinaareja, jotka on katseltavissa myös jälkikäteen. Apunasi on sähköpostituki ja opiskelumateriaaleihin on pääsy 24/7. Opiskelukielenä on englanti.

Vaihtoehtona on suorittaa kurssi samaan aikaan virtuaalisen ryhmän kanssa. Tällöin tutkinto sisältää 9 virtuaalista opintopäivää Zoomin välityksellä. Lue ryhmäversiosta täältä.

Tutkinnon suorittaneet voivat käyttää PG Dip DigM -nimikettä. Koulutus järjestetään useamman kerran vuodessa.

Jatkotutkinnon sisältö

Lue tarkemmin tutkinnon sisällöstä pdf-esitteestä. Tarkempi kurssin sisältö aikataulutettuna löytyy täältä.

Kurssin hinta 2021

Kurssimuoto IAB-jäsenen hinta Ei-jäsenen hinta Exam fee
Online 2505 GBP (n. 2762 €)
2950 GBP (n. 3252 €) 375 GBP (n. 413 €)
Virtual classroom 2950 GBP (n. 3252 €)
3475 GBP (n. 3831 €)
375 GBP (n. 413 €)

Huomioithan, että jos maksajana on yksityishenkilö, hintaan lisätään ALV 20 %.

Kuinka ilmoittaudun mukaan?

Ilmoittaudu lähettämällä alla olevat tiedot englanniksi osoitteella Qualifications@theidm.com sekä cc:nä mira.vaurula(at)iab.fi.

Tarvitsetko lisää tietoa? 

Ota yhteyttä mira.vaurula(at)iab.fi tai puh 040 168 0385 niin kerromme lisää!

Lue lisää tutkinnosta pdf-esitteestä!