Icon
Digitaalisen markkinoinnin jatkokoulutus PG Dip DigM Tutkinnot

 

The Post Graduate Diploma in Digital Marketing, PG Dip DigM

Koulutus on suunnattu Dip DigM -tutkinnon jo suorittaneille markkinoinnin päättäjille, joilla on jo kokemusta digimarkkinoinnin vetämisestä ja jotka ovat vastuussa digitaalisen ja integroidun markkinoinnin suunnittelusta, hallinnoinnista ja resursoinnista.

Kurssilla perehdytään siihen, miten linjata liiketoiminnan tavoitteet digitaalisen markkinoinnin strategiaan ja kuinka saavutetaan optimaalinen tuotto organisaation digitaalisen markkinoinnin investoinneille. Opintokokonaisuus keskittyy ihmisten, tiedon, teknologian ja palvelujen tehokkaaseen johtamiseen digitaalisten markkinointisuunnitelmien täytäntöönpanossa. Digitaalisen muutoksen johtamisvalmiudet syvenevät ja ymmärrys asiakaskokemuksen keskeisyyydestä digitaalisessa liiketoiminnassa kasvaa.

Opintokokonaisuus käsittää 10 moduulia ja opiskelu kestää vuoden. Opiskelu tapahtuu omatoimisena verkko-opiskeluna ja voit sovittaa sen joustavasti oman työsi oheen. Opintoihin sisältyy myös muutamia webinaareja, jotka on katseltavissa myös jälkikäteen. Apunasi on sähköpostituki ja opiskelumateriaaleihin on pääsy 24/7. Opiskelukielenä on englanti.

Kurssin suorittaneet voivat käyttää PG Dip DigM -nimikettä. Koulutus järjestetään vuosittain. Seuraava virtuaalinen kurssi alkaa toukokuussa 2020. Ilmoittautuminen päättyy 31.5.2020.

Jatkotutkinnon sisältö

Lue tarkemmin tutkinnon sisällöstä pdf-esitteestä. Tarkempi kurssin sisältö aikataulutettuna löytyy täältä.

Kurssin hinta 2020

IAB:N JÄSENILLE 2.780 GBP (noin 3.192 €)
EI-JÄSENILLE 3.225 GBP (noin 3.703 €)

Huomioithan, että jos maksajana on yksityishenkilö, hintaan lisätään ALV 20 %.

Kuinka ilmoittaudun mukaan?

Ilmoittaudu lähettämällä alla olevat tiedot englanniksi osoitteella Qualifications@theidm.com sekä cc:nä mira.vaurula(at)iab.fi.

• Title: Post-graduate virtual IAB Finland
• Your title, first and last names
• Job title/position
• Company name (please indicate if IAB member)
• Address and telephone number
• Email address (to be used for study correspondence)
• The payer of the bill and billing address (company VAT number)

Tarvitsetko lisää tietoa? 

Ota yhteyttä mira.vaurula(at)iab.fi tai puh 040 168 0385 niin kerromme lisää!

Lue lisää tutkinnosta pdf-esitteestä!