Icon
Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifikaattikoulutus 2024 Kampanja

Muuta digimarkkinoinnin tulevaisuus!

Oletko valmis päivittämään osaamisesi digimarkkinoinnin kärkeen?
Liity alan huippuammattilaisten joukkoon IAB Finlandin sertifiointikoulutuksen avulla. Koe, miten uusin tieto muuttaa tapaasi nähdä digimarkkinointi – ja menestyä siinä!

MIKSI?

Digimarkkinointi muuttuu jatkuvasti. Teknologian ja kuluttajakäyttäytymisen kehittyessä on välttämätöntä, että ammattilaiset pitävät osaamisensa ajantasalla. IAB Finlandin sertifiointiohjelma antaa sinulle ja työyhteisöllesi työkalut pysyä mukana muutoksessa. Suoritettuasi sertifiointikoulutuksen, sinulla on kaikki tarvittavat taidot hyödyntää digitaalisen markkinoinnin uusimmat mahdollisuudet.

Tämä ainutlaatuinen koulutus on suunniteltu vastamaan juuri Suomen markkinaa. 

MITÄ?

IAB Finlandin sertifiointikoulutus on päivitetty vuonna 2023 vastaamaan digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan nykyisiä tarpeita ja haasteita. Kurssilla käydään läpi seuraavat aihealueet: 

MITEN?

Opiskeluun käytettävä aika vaihtelee oman lähtötason ja mielenkiinnon mukaan 30-40 tuntiin.
Itseopiskelumateriaali koostuu 20 moduulista ja niiden aiheet löytyy listana yläpuolelta. Koulutus alkaa kahdella 2h intropäivällä ja 7 viikon aikana on myös 2 välipuhelua teema-aiheilla. Koulutus on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa.

HINTA?

Koulutuksen hinta jäsenille 850€ ja ei jäsenille 1 250 €. Jäsenyritystemme edustajat saavat 30 % alennuksen koodilla JÄSEN. Katso ryhmäalennukset TÄSTÄ.

Lisätietoja koulutuksesta:
Mira Vaurula
mira.vaurula(at)iab.fi
puh 040 168 0385